Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Лято пее в моето сърце!

Мнение от futarela »

:954 Ето я и новата темичка ! Заповядайте с много настроение :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от futarela »

Толкова е приятно след лютата зима да има слънце и добро настроение :221 ХУБАВ ДЕН МОМИЧЕТА!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Фютка, БРАВО, че пусна нова тема :954 :954 :954
А заглавието е толкова позитивно зареждащо, усмихнато и весело, че няма начин да не окаже влияние върху постингите ни :)
Щастлив и успешен ден на всички ви и от мен :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

:923 :326
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Страхотни снимки,как да не ви завиди човек :1062 ,прекарали сте си страхотно,а и природата е просто велика!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Фюти, благодаря за новата тема :940
Момичета, страхотни снимки.Много сте хубави и от далече си личи доброто настроение :954
Ние сме с шарка :328
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, кои вие сте със шарка? И коя е шарката - варицела? Разкажи по-подробно, сподели, да ти олекне! :922
Моят Алекс пък е с очна бактериална инфекция (конюнктивит), снощи Хри го заведе в спешния кабинет в ИСУЛ, оттам му предписаха антибиотични капки за лечение. Момичета, от нищо - нещо! В понеделник сутринта Алекс просто не си беше измил добре гурелчетата от очичките и аз му връчих в трамвая една мокра кърпичка да се доизбърше. Е да де, ама си бръкнал в окото и оттогава започна да му сълзи и да му прави гурели. Обаче вчера се беше влошило, отекло, подуто, зачервено и затова мъжът ми го заведе на лекар да го види. Аз не съм притеснена изобщо, знам, че съвсем скоро ще му мине очето. Направих отвара от лайка, изчиствам окото с памуче, натопено в лайката, и след това капя от предписаните капки. Колко нежен орган е ОКОТО :!:
Да споделя за вчерашната ми лекция и беседа на тема "Позитивното мислене" - дойдоха 11 души, получи се прекрасно, хората се отпуснаха и участваха активно в занятието, аз се представих добре (е, разбира се, можеше и по-добре, но като за първа презентация бива) :) Наистина се чувствам полезна и в свои води в този център, много се радвам, че започнах работа тук, въпреки ниското заплащане! Колкото и да не ми се вярва, утре се навършва цял месец, откакто стартирах на новото място! Желая лек и успешен ден на всички ви!!!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Цвети, съчувствам ти искрено и стискам палци да мине леко тази проклетия! Знаеш, че в библиотеката си имаме тема за шарката, дори Тита наскоро я допълни с още полезна информация. Не се паникьосвай, просто трябва да се изтърпи. :922 :922 :922

Деска, страшно се радвам за теб! Наистина не винаги парите са най-важното нещо. Понякога удовлетворението,което получаваш не може да се измери финансово. Пожелавам ти още и по-големи успехи, да се множи публиката ти и най-вече ти да си щастлива, да се чувстваш полезна и значима! :922 :922 :922
Оченцето на Алекс промивай със сребърна вода, дори можеш да капеш вътре вместо капките,които са ти изписали. За 1 ден ще мине!

:1078 :1040 :227 :1040 :1078
Спокоен и спорен ден, момичета!
:1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Симчо изкара варицела с 4 пъпки и без температура.Сега са Рая и Калина.Те са с температура и с доста пъпки.Благодаря ви за подкрепата.Зори, ей сега ще отида да погледна в темата за шарките.юот една страна се радвам, че сме болни.Поне да я минаваме и вече да не я мисля.Да малко ми идва в повече, защото са криви и все плачат дори и каката :1062
Вихърче, много се радвам за теб. Това е едно от удоволствията...да работиш и да си хресваш работата и да се чувстваш удовлетворен :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мърмори, благодаря ти за съвета за сребърната вода! :923
Обаче сигурно този път няма да я използвам, поради следните причини:
- моят мъж ДЪРЖИ да лекуваме детето така, както лекарката е казала, и не вярва на нищо друго, освен на традиционната медицина :oops: аз исках само с компреси от лайка да процедирам, но снощи само където не се сбихме :126 много се карахме и всеки дърпаше към неговия си метод, вяра и методи :mad: истината е, че в момента той много се уплаши за Алекс и състоянието на окото му, а аз не се уплаших толкова, да не кажа почти хич изобщо :lol: , и оттам големите различия между подходите на двама ни; капките са вече купени и се капят, това е положението;
- другото лошо нещо в случая, което прави прилагането на сребърната вода невъзможно точно този път, е, че не познавам това средство, не съм чела за него и никога не съм го използвала, така че не мога и да бъда убедителна (засега) за това колко е добро и подходящо.
Но ще запомня факта, че много форумки ползвате супер успешно сребърната вода, ще прочета инфо за нея и при следващ път ще започна да се възползвам от лечебното й действие!
Наистина съм решила и решена да вкарам в живота и ежедневието си повече ПРИРОДНИ средства и начини за лекуване, когато се налага, но това просто не става изведнъж при мен, а някак плавно. Не желая нито да насилвам себе си, нито да налагам някакви неща на съпруга си. Още веднъж сърдечно мерси за отзоваването ти, Мърмори! :922
Заключено