Юхуууу, привет в този прекрасен слънчев ден
Бубе, Хриси, Вал, Марчи хубаво че наминахте да ни видите

Надявам се да имате повече време за нас и да пишете по-честичко.
По въпроса с ремонта - наскоро случайно открихме, че канализационната траба се е разместила и става някакъв ужас на долния етаж (ние сме на 2-ри етаж) и трябва спешно да се ремонтира. Хубавото е че проблема е част от общите площи и разходите се поемат от входа и днес най-накрая ще го оправят.
Иначе ни предстои основен ремонт на апартамента - сменяне на плочки, правене на нова баня-тоалетна, подови настилки, стени, кухня, обзавеждане, смяна на ел. инсталация, смяна на водопровод - с други думи от до. Та в тази връзка от снощи започнах лека по лека да пакетирам нещата, защото ще се изнесем от вкъщи за ремонта и после ще се нанесем в чисто ново жилище

Или поне така се надявам :lol: :lol: трябва да видим дали има проблеми с разни течове идващи от горните етажи, защото ако има такива трябва да се борим със съседите да си ги оправят, за да не ни опропастят ремонтираните стени. Веселбата ще е пълна дет се вика :lol: :lol: Трябва да гледаме да не се избиваме и да няма напрежение вкъщи, защото е важно да оцелеем, все пак се очаква че в скоро време ще имаме деца, които имат нужда от родители, които да се обичат и да са с всичкия си
Мисля да направя едно добро дело, като всичко, което няма да м и трябва - от мебели, до дрехи, телевизор, играчки и други подобни, да ги занеса в приюта на отец Иван в Нови Хан. Мисля, че ще останат много малка част от старите ни мебели, основно в кухнята, които ще трябва да ги изхвърлим на боклука. Нямам търпение да си направим жилището, защото сега е адски зле и наистина има нужда от основен ремонт. Сега обмислям от къде да вземем кашони, аеропласт и други опаковъчни средстсва. Ако някой има идея и може да ми помогне, моля да сподели
Бубе, по-хубаво от това да отделяш цялото си внимание и време на бебока няма. Радвай се на моментите и бъди много щастлива, че можеш да го направиш.
Марчи, дано да преодолеете този момент и ти и Ивайла и да нямате такива препятствия. сигурно ти е много трудно да я чуваш как плаче и иска да се прибира. Бъди силна.
Вале, имаш и моята положителна енергия! Недей да изтрещяваш, всичко ще се нареди!
Хриси, ти си един истински отличник! Браво от мен
Чери, Фюти, Цони, Марчи - хбаво сте разпускали. Харесват ми вашите разкази и описания. И аз искам на пикник и аз искам някой да ми свири джаз и да ям вкуснотийки
Цвети, как сте вие? Как се справяте? Как са децата?