Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от futarela »

Чери толкова си сладкодумна! :922 Бях с там докато четях разказа,а всъщност пак работих и добре че отидох за да не стане белята. Щяха да издадат лоша салата на шефа на масата и само това щеше да липсва наред с другите проблеми ))).Иначе вчера бяхме на пикник заедно с Юлий. Кики ни заведе на полянка след Панчарево на една рекичка . Седнахме под един бор с дебела сянка и опънахме одеалото.Татко беше приготвил изненада. Опъна една палатка :222 Юлката много се забавлява. Присъединиха се и семейство приятели. Изкарахме чудесно. А следобяда си направихме спа в домашната баня.Пихме винце и гледахме финала на европейското. Ето така изкарахме съботно- неделната почивка.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Оооо, Фютенце! И вие сте почивали активно. :326 Браво на Кики, че ви е извел... няма нищо по-хубаво от това да прекраш време с децата си в случаите, когато се налага да сте разделени. Защото иначе, ако си гледаш сам децата съм сигурна, че си мечтаеш за малко "бягство" от тях :1062 :1062 .

Ето примерно тази сутрин се замотах вкъщи и междувременно гледачката приготви Бели и излязоха в парка. Стана ми лошо..... та нали аз съм майката, аз трябва да си я извеждам..... Коси си беше останъл вкъщи - той не всеки път излиза с тях, нали е голям и си чете, играе си у дома понякога....... излизам на вратата и му казвам "Чао" и някакси и него изоставям.......... :328 :328 . Тъпо е, знам че не стоят реално така нещата, но ми стана много мъчно. Ако напусна работа, оставам без заплата и зависима от Момчил. Не че той ще се държи и ще ме третира по този начин. Още повече, че вече сме минали през този период - 6-е години на майчинството ми само Чил изкарваше пари. Но откакто почнах и аз...... се чувствам по-полезна.... абе не е лесно.

Ели, какъв ремонт правите вкъщи?!? Нещо съм изпуснала аз..... Не че се натискам, щото със съседи винаги е трудно..... миналият петък си "разменихме любезности" с един такъв... :1055 :1055 Ама има и свестни хора, така че си заслужава всичко.

Хора, Гънс идват в неделя........ :1066 :1066 :1066 :1066 Ето по този повод нещо от тях:

[youtube]XmV1fL7yl_c[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Здравейте дружчици мои.От кога не съм се вясвала-не мога да си спомням за толкова назад във времето.Паметта ми е по-къса :lol: .От както спрях цигарките(2г и 2мес. вече), не съм правила истински детокс(само за 1 ден и вечерта проваля всичко)сега обаче...старото съзнание в главицата ми се пробуди-започнах с един ден по-рано и днес съм вече 3 ден на детокс( а като се погледна в огледалото мисля, че около 20-30 дни непрекъснат детокс ще трябва за да постигна един прекрасен резултат, който бях постигнала преди около 2,5-3г. :) , като на всеки 3 дни свалям по 2,5кг, а защо не и 3 :221 ).
Да се похваля и с приключването на 3 курс (6 семестър свърши и то с добър резултат за мен само с една петица съм :oops: )
Остана ми още 1 година за да приключа със степен Бакалавър.
Сега се подготвям за нощна смяна, малко или малко повече са ми труднички...12часа са ми множко ама засега няма друг начин.Целувки за всички ви мили момичета и да знаете, че много ми липсвате.
:329 :922 :329 :922 :329 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :329 :922 :329 :922 :329
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Леле, като гледам картинката в профила ми е още на зимна тематика-веднага я сменям.
То срамота значи :221
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,сладурки :922
Съжалявам,че влизам и ви развалям добрата приказка....
Бебчо ми е с Т висока,сърди се,плаче,носим се на ръце,тежко ми е,мъчно ми е.....плачевно ми е...
Моля ви,изпратете ни положителна енергия ,за да се почувствам добре,че и нещо психически се "опитвам"да изтрещя...... :328
Желая ви хубава седмица от мен.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

EEEEE Хриско най - после , появи се ! радвам с . Навестявай ни по често моля !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Здравейте, Мецанкииии. Ей мЪ на, блудната дъщеря се завръща :oops: И аз като Хриси се вясвам от дъжд па на вятър, но да си знаете, че от време- навреме ви наглеждам, а и с Черитас и Бобката се виждаме честичко, така че горе-долу съм в час с форумчето ни. Просто или не ми се пише, или както през последния около месец бяхме в Сливен при мъжа ми на гости и нямах много достъп до комп.

Вал, пращам ти положителна енергия, дано бързо да се оправи дечко :922

И аз да ви се оплача тези два дни голям тормоз ме тормози. Изпратих вчера сутринта Ивайла на лагер, тръгна детето с голямо желание, а още снощи ми се обажда хлипаща и иска да ходя да си я взема в къщи. Притесних се, обадих се на госпожата, но тя ме успокои, че всичко е наред. Днес пак, преди един час ми звъни и пак реве да си я прибера. Не знам какво да правя, дали да си я прибера, или пък ще й направя лоша услуга, трябва да се научи и сама да се справя в някакви житейски ситуации. От друга страна пък аз се притеснявам тук, тя там реве.....не знам, кажете вие някой пращал ли си е детето на лагер и как е било. Ивайла по принцип е много оправна, много общителна и направо се учудих, че ми звъни даже, но не знам...Притеснено ми е. Госпожата ми съдейства доколкото може жената, ама то едно ли й е на главата, ако всички проявяват капризи... Не знам.
Извинявайте, че ви тормозя с мойте тревоги, но исках да споделя с някой, а вас ви чувствам много близки.
Лека да ви е нощта, утре ще видим как ще е.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Ей ме на-и аз като Марчи и Хриси - от дъжд на вятър :oops:
Марчи,сигурно ти е трудно,но моят съвет е стискай зъби и търпи!За да не и направиш мечешка услуга. Верно,отстрани е лесно,не съм пращала дете на лагер,но си мисля,че трябва да устискаш положението.Бойното кръщение е веднъж! Миналата година бях на лагер с деца от детската градина,имаше и ученици от 1-4 клас.Ами поплакваха си,домъчняваше им-особено вечер преди сън,но устискаха милите.Не е лесно ни за мама,ни за децата,но моят съвет е да не я вземаш :524
Вал, :329 :922 Дано се обравя бързо Симчо!
Опитахме един страхотен бабек , сирене и кисело мляко от каракачански овце, мед от лавандулови насаждения, румънски салами, кашкавал, сирене и ракия :1062 , хляб с квас и хляб с дива мая и завторихме от бабека на Дешка
Черитооо :223 :223 :223 душа нямаш!!! Добре,че не постна снимка на всяка една от тия вкусотии :221 Тя Цони е свършила тая работа у фейса,та и картина имам :221 Не че описаното от теб не е достатъчно-толкова си сладкодумна :922 Изкарах един уикенд с теб,децата,Марчи,Мони, Ивайла,Цони...Та чак ви и завидях! Ама дето вика Цвети-пустото Софе далече бре.... Джулая-та тази година и аз забравих :???: Оправдавам се с Чача :423 :1053
Елито, :922 Я кажи,кво ще се ремонтирате? За съседи и течове съвет нямам,щото сме селянчета и живеем вкъща :1209 И нас ни чака голям ремонт :1139 -покрива ни е за оправяне,но сега нямаме толкова пари,та ще почака може би за догодина.Инак и по къщата има доста какво да се пипне,но....някой ден живот и здраве!На моменти малко ми домъчнява,че не нямаме възможност да направим всичко така,както искаме,но...си казвам,че живота е низ от предизвикателства и ако всичко ни се случи наведнъж ще ни е много скучно :221
Ние сме добре инак-гледаме се,растем и така.Цялото време е около Чача-генерала на къщата-спокойна и кротка е,но си е бебочка и аз и отдавам цялото си време и внимание!
Сега ви оставям и ставам да оправям къщата-снощи приятели се върнаха от море,правихме им посрещане у нас на двора,те пък донесоха попчета,аз пък направих шишчета,бира...И сега всичко ме чака! А след обяд с Чача сме на бебешко кафе и Ла Лече Лига-ще си говорим за "На път и почивка с кърмаче и пораснало бебе" :954
Слънчев и усмихнат ден от нас!
:329 :954 :329 :954 :329 :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Юхуууу, привет в този прекрасен слънчев ден :954 :954
Бубе, Хриси, Вал, Марчи хубаво че наминахте да ни видите :923 :923 Надявам се да имате повече време за нас и да пишете по-честичко.
По въпроса с ремонта - наскоро случайно открихме, че канализационната траба се е разместила и става някакъв ужас на долния етаж (ние сме на 2-ри етаж) и трябва спешно да се ремонтира. Хубавото е че проблема е част от общите площи и разходите се поемат от входа и днес най-накрая ще го оправят.
Иначе ни предстои основен ремонт на апартамента - сменяне на плочки, правене на нова баня-тоалетна, подови настилки, стени, кухня, обзавеждане, смяна на ел. инсталация, смяна на водопровод - с други думи от до. Та в тази връзка от снощи започнах лека по лека да пакетирам нещата, защото ще се изнесем от вкъщи за ремонта и после ще се нанесем в чисто ново жилище :954 :954 Или поне така се надявам :lol: :lol: трябва да видим дали има проблеми с разни течове идващи от горните етажи, защото ако има такива трябва да се борим със съседите да си ги оправят, за да не ни опропастят ремонтираните стени. Веселбата ще е пълна дет се вика :lol: :lol: Трябва да гледаме да не се избиваме и да няма напрежение вкъщи, защото е важно да оцелеем, все пак се очаква че в скоро време ще имаме деца, които имат нужда от родители, които да се обичат и да са с всичкия си :1062 :1062
Мисля да направя едно добро дело, като всичко, което няма да м и трябва - от мебели, до дрехи, телевизор, играчки и други подобни, да ги занеса в приюта на отец Иван в Нови Хан. Мисля, че ще останат много малка част от старите ни мебели, основно в кухнята, които ще трябва да ги изхвърлим на боклука. Нямам търпение да си направим жилището, защото сега е адски зле и наистина има нужда от основен ремонт. Сега обмислям от къде да вземем кашони, аеропласт и други опаковъчни средстсва. Ако някой има идея и може да ми помогне, моля да сподели :923 :923

Бубе, по-хубаво от това да отделяш цялото си внимание и време на бебока няма. Радвай се на моментите и бъди много щастлива, че можеш да го направиш. :)
Марчи, дано да преодолеете този момент и ти и Ивайла и да нямате такива препятствия. сигурно ти е много трудно да я чуваш как плаче и иска да се прибира. Бъди силна.
Вале, имаш и моята положителна енергия! Недей да изтрещяваш, всичко ще се нареди!
Хриси, ти си един истински отличник! Браво от мен :923 :923
Чери, Фюти, Цони, Марчи - хбаво сте разпускали. Харесват ми вашите разкази и описания. И аз искам на пикник и аз искам някой да ми свири джаз и да ям вкуснотийки :954 :954
Цвети, как сте вие? Как се справяте? Как са децата?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Марчи, миличка, знам колко е тежко и мъчно, но и аз ще те посъветвам същото като Бубето - стискай зъби и след няколко дни ще си посрещнеш една пораснала Ивайла.

Оххххххххххх, най-сетне малко въздух да си поема и аз! Последните две седмици бяха такава въртележка, че :plezya se :plezya se :plezya se . Както и да е, важното е, че свърши и то по перфектен начин.
Черита ви е разказала за мини-срещичката ни. Аз се чувствах перфектно и се насладих докрай на компанията на Чери, Марчи, Момчил и децата. Снимки тук ще пускам като мине детокса, че да не ме линчуват после :221 . А, имало една и без много ядене :955 :
DSC04370.JPG
(188.3 KiB) Свалено 291 пъти
Това беше в събота вечерта, а неделния ден за мен беше едно уникално преживяване. Ботаническата градина се напълни с млади хора, довели децата си, за да слушат джаз и поезия. :954 :954 :954 Като за начало поднесохме на гостите филийки хлаб с дива мая, намазан с прясно избито масло и мед. Мария Донева рецитира свои стихове, бендът на Венци Благоев свири на каквото намери - краставици, лук, моркови, тиквички, дори и пъпеш! Танцувахме, забавлявахме се и ..... ядохме черешиииииии!Ето малко от атмосферата, уловена от Мария.

http://mdoneva.wordpress.com/2012/07/03/terra-madre/

А ето и картина със звук - репортаж на TV7:

http://tv7.bg/weekend-s-mia-santova/Vid ... id=9358242
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, не знам дали си обърнала внимание, но Марчи е облечена наполовина в цвета на твоята рокля и другата й половина - в цвета на моята........ :221 :221 :221

Много весело ви е било и в неделя, но ние не успяхме да дойдем.... много тичане ми се събра!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено