Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от cvety_rz »

Привет и мривет :954 Детокс настроението е на макс, сливите са вече откъснати от дървото има и малко круши за разкош иииии наздраве с ансолечото :mrgreen: Пожелавам на всички ни да мине гладко и да сме удовлетворени от получените резултати след детокса - по- здрави, по-слаби, по-млади.... Да видим кой е баба :1046 :1046 :1062 :1062 :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро, кантара ме зарадва, че не съм качила килцето от плодовия понеделник и има реален шанс да свърша на 80 този детокс. Това са килограми, които последно видях около 4-ия месец на бременността си преди цели 4 години. Дали пък Септември няма да е късметлийския ми месец?

Успех на всички, да ви се услаждат плодовете и водичката и да не мислите за изкушения, но само от храна :329 за други можете не само да мислите, а и да им се отдадете на воля

Хубав и спокоен детоксов ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ей ме на и мен! Ансола е гаврътнат, бягам до магазина за плодове докато минат 30 минути. Днес съм си у дома, което ме улеснява. И имам много работа,надявам се да не ми остане време за глад и черни детоксови мисли (под това словосъчетание имам предвид всички мисли за изкушения).
Нямам идея какво ще ям-каквото са ми донесли в магазина.
Бягам сега, че направо очите ми се плашат от къде да я подхващам.

Цвети, тегли една тлъста дебелашка на комшийката и хич да не ти дреме!
tita

Мнение от tita »

:) До тук всичко е ток и жица ... ансола изпит, хапнати 2 нектарини, изпита около 1л вода. И нямам никакви неконфортни ефекти, освен гаден вкус в устата. Обаче не успях да стартирам от 61.5, както имах желание, затова стартовата точка е 62,5 кг.
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Наздраве с чашка ансол - на ЕКС :)

Явно аз съм тази с най-много килограми за сваляне
Срам не срам ще си кажа, за да може след време да ме сочите за пример :
- Ей на имаше една Даниелка 104 килограма тежеше, а сега камъни в джобовете трябва да слага да не я отвей варненския бриз :1062

Да момичета, цели 104 килограма съм, като завърших гимназия '02 бях 72, като се ожених '07 бях 84, като забременях март '11 бях 94, а сега съм с плачевните 104, но поне от към височина докарвам малко визия - 172см
Взех си мерките сутринта като се теглих, ще споделя и тях:
ГО-117
Т-107
Х-127
Яко съм се надъхала на този детокс, та чак не ми се мисли за разни там ... изкушения, а дори и да помисля не ме и блазнят, усещам че леко ще го изкарам, та даже се чудя дали да не изкарам допълнителни 1-2 дена...но това на края на 3-тия ден ще го реша.
Наскоро говорих с едно момиче точно за тези детокси, тя е разбрала че водата която се консумира през деня трябва да е димяща, аз не останах с такова впечатление и за това питам - трябва или не да е димяща, или е желателно да е димяща по усмотрение на детоксикиращия?
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте и от мен в този августовски предиобед с дъх на ансол!
Аз малко закъснях с пиенето на любимото бяло прахче...но ще наваксам ,сега започвам да пия димящата вода,и се захващам с изцеждането на цитрусите....
Желая успешен ден на всички детоксита...и се отбивайте от време на време на раздумка.... :922
tita

Мнение от tita »

Даниелка, ДА, водата трябва да е димяща (като за чай), обаче в тез жеги лятото аз не мога да пия димяща вода, затова си карам на студена. Дори запарените чайчета дето си правя пак студени ги пия. Обаче в студените месеци е съвсем друго положението. Тогава сама ще си търсиш димящата вода по детоксово време, защото всички ни тресе такъв студ, че и с по 3 ката дрехи зъзнем. А щом си почнала, няма начин да не свалиш трупнатите килца. Дори съм забелязала, че тези дето имат повечко да свалят по-лесно им се получават нещата. Може и да се заблуждавам де, но има момичета дето хвърлят по 5-6 кг на детокс.

Аааа, и да не вземеш да пропуснеш варненската среща другата седмица. :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:............................................. Аааа, и да не вземеш да пропуснеш варненската среща другата седмица. :222
Е, баш това си мислех и аз докато четях, че си от Варна! :954 :954 :954 Хайде да се организираме и да си направим една по-голяма срещичка, да бием софийските :razz: . Ето ти , ако се решиш да дойдеш, ще се радвам!

Ха сега здравейте! И аз стартирах от тази сутрин. Нямам грам настройка и ми е толкова хипарско на душата, че :1062 :1062 :1062 . Ще видим докъде и как. Но за днес съм заредила грозде и диня и хубаво настроение. Нещо ме понаболява операцията на мъдреца, ама се надявам точно с детокса да мине.

Стартирам от хубавите 70,2 кг - това не е било досега. Забравих да си замеря обиколките, ама няма значение. Сега е по-важно да се изчистя от антибиотика, който пих и да сваля най-сетне под 70.... кг!

Цвети, тази твоята комшийка да вземе да се навре някъде..... ти си една много достойна жена! Майка на 3 деца! И ако комшийката ти си мисли, че това става с магическа пръчица, значи има нужда от специализирана помощ! :923

Воденица
, страхотен ник! :) Мисля, че нямаш грижи да си вземаш ансола докато кърмиш. Или поне не съм чула някой да се оплаква от каквито и да било отрицателни "ефекти". Действай си спокойно, пий си водата и успех!

Даниелка, за съжаление кривата на твоите килограми е възходяща от 2002 насам. Както и моята де. С тази разлика, че успях да ги докарам "само" до 83 :shock: :shock: :shock: .... Но за моите 159 санта и дребни кости това са убийствено много килограми и изглеждах ужасяващо. Димяща вода не можеш ме накара да пия през лятото. Аз по принцип имам проблеми с чайовете - не ги харесвам дори и през зимата. Така че си навксвай с бистра водица, а димящата ще я пием и ще се топлим през зимата! :923

Веси, Мира, Зорита, Дани..... приятно ми е да съм отново във вашата компания! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Благодаря за окуражителните думи :922
За срещата на драго сърце, но може би друг път. Бебчо е на 8 месеца, по принцип мога и на таткото да го оставя но пък идва друг проблем - от Девня съм, автобусите са до 21ч последния (а аз по него време вече съм се надупила до дребчо да спя), а до колкото разбрах вие искате да е вечерта срещата /не съм шофьор/. Иначе много щеше да ми е приятно да се запознаем.
Димяща вода, нямам проблеми с нея, от както усетих предния път колко леко понасям жегите, а като не ми е толкова горещо нямам проблеми с топлата вода, иначе до него момент беше ужасТ ако цял ден стоя в една кофа сигурно за 24 часа ще се събере поне 1 литър пот :plezya se . Така че ще го направя както му е реда сега - с топла вода
mary

Мнение от mary »

Ха Добър ден и от мен :954 Аз започнах на диня, но най - внезапно ми се прищя да си пийна чайче, което е нетипично за мен , защото не харесвам особено чайовете..... Обаче, ето че след около десет детокса, организмът ми започва да търси полезното и аз го слушам....Иначе, последните месеци малко го давам несериозно :oops: Провалих миналия детокс :oops: съкратих ПОД и заслужавам :128 . След тези своеволия пак започнаха да се обаждат разни болежки, та така едва дочаках сегашната детоксикация и се втурнах в нея с нетърпение..... Пожелавам успех на всички. Струва си упорството :524
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Да се запиша и аз,от утре съм с вас,че и аз го ударих малко през просото,килограмите не са ми толкова зле,но пък имам нужда точно от детокс за здраве,че имам някои проблеми.Успех на всички и на новите добре дошли.А с чайовете се свиква.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Заключено