След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
diva

Re: След празничните дни на януари, с ДЕТОКС да разтоварим.

Мнение от diva »

Привет на всички детксващи! Радвам се, че този месец отбора ни е толкова голям.
Почти отмина втория ден на детокса. Този път енергията ми е на приливи и отливи. Следобед поспах. Добре ми дойде, признавам си ;) Пия само цитрусовите сокове разредени с вода. Изпих може би до тук и около литър топъл чай за сгряване. Мисля, че това е решението за мен за студа. Имам малко повече от половин литър сок. Някак без усилие успявам да разпределям пиенето на сок за целия ден. Установих, че мога на глътки, по-начесто да посягам към чашата. За целта си държа кана със сок и чаша /ех, каква чаша... ми така де, кеф трябва да ми е ;)/ на бюрото до мен. Когато излизам - винаги с шишенце или две сок...
Може би ще се повторя, но пак установявам - никаква мисъл за ядене и толкова ми е лесно... Защо не е така и след тези дни...
Има нещо различно този път. Вчера бях толкова зле емоционално... Една такава дупка... не бях аз... Лошото е, че ставам заядлива и...гадна... Добрето е, че днес съм си пак аз... :) Много се надявам това да е било емоционалния ми детокс :)
Е, то причина сигурно освен детокса и пълната луна има и месечното ми неразположение... То и ПМС-то ми беше с доста физически дискомфорт... :( дано всичко вече е минало. Искам да си събера положителните мисли и да загубя другите.
Поздравления към всички, дето не се предаваме и сме тук!
Остана и утрешния ден! ;) Ще успеем!
:922 :922 :922
mira_b

Мнение от mira_b »

Още един успешен ден отчитам. Бях цял ден в движение, но нямах проблем с това. Изпита е взет успешно :1216 Имаше и разходка навън в снега...много хубав ден бе за мен. Сега пия бял чай и си почивам. Лека и спокойна вечер на всички :922
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

И така да се отчета в 8:15ч. :)
2 литра сок и 3 литра чай. Веднъж мноооого "примъцах" и съгреших с една мандарина :oops:
Като цяло се чувствам добре и доста по-лека :954
Сега пия горещ чай и се питам вие в кои дни си правите ПОД или ПД?
Не остана, ще издържим и утре :524 :922
diva

Мнение от diva »

Момичета имам въпрос:
Усещам си лицето, че ми гори. Да, тук е топло, но никога не ми се е случвало подобно нещо. Погледнах се в огледалото - зачервена съм на едни особени преливащи се петна. Допускам това да е от детоксикацията, все пак кожата също чисти.
Но... има ли от какво да се притеснявам? На някой случвало ли му се е?
???
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

diva ,спокойно ! Аз съм с Кики на детокс . Много чай,вода 1 ябълка )))) Утре пак )))) Лека но !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

diva написа:Момичета имам въпрос:
Усещам си лицето, че ми гори. Да, тук е топло, но никога не ми се е случвало подобно нещо. Погледнах се в огледалото - зачервена съм на едни особени преливащи се петна. Допускам това да е от детоксикацията, все пак кожата също чисти.
???
Дива, може да е от детокса, но може и да не е. На мен не ми се е случвало и няма как да предполагам сега. Възможно е да някакво временно не разположение. Ще чакам да кажеш как е утре.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

diva написа:Момичета имам въпрос:
???
Дива,преди изобщо да се захвана с детокс, често получавах алергични обриви на лицето и лишеи. На вторият ми детокс, лицето ми стана като маймунско дупе. :1062 Поразрових се в нета и намерих съвет на Д-р Михайлов за подобни ситуации и веднага минах в изпълнение:
Лицето се ексфолира с утайка от кафе.Изплаква се.Тампон за почистване на грим се залива с гореща вода, изтисква се и на него се насипва масло от пшеничен зародиш и се обтрива лицето.
За тези обриви и кожни неразположения съм забравила вече, но процедурата си я правя все още отвреме навреме.

Сега да кажа и Добро утро :954 :D
Ансола е изпит...предстои всичко останало.Леко съм отпаднала и с главобол, но се преживява.
По срашно е, че домашните са се впуснали в хранителна вакханалия...ама точно сега прочетох нещо на Д-р Стивън Чан:
"Има връзка между хранителните навици и нервността.
Да вземем например един ленив човек.Той сяда и се задоволява да мисли за нещата,които трябва да свърши.Разбира се,почти никога не ги върши,в резултат на което започва да изпитва чувство на вина,а то на свой ред го прави още по-нервен.Онова,което прави,е да яде постоянно,за да се опита да притъпи онова чувство за вина,дължащо се на бездействието му.Получава се порочен кръг.Колкото по-зле се чувства-толкова повече яде.Колкото по-трудно му е да предприеме нещо-толкова по-зле се чувства....Не е приятно това положение и не се излиза много лесно от него...."
И за да не изпадам в това положение......ще си карам детокса :1046
Хубав и успешен ден :922
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Добро утро :)!
При мен всичко върви по план, дано и днес да е така. И аз и мъжо сме железни :1209 .
Само детенце не издържа много и хапва зеленчукова крем супа и плодове, но и така съм доволна.

Относно обривите - ако има такава предразположеност и предишен проблем е нормално по време на детокс да се изкара на повърхността, ще отшуми със следващите детоксикации. Незнам колко от вас си спомнят, но и аз така церих една моя алергия и при първите детокси беше нещо ужасно - силен обрив и ужасен сърбеж, но следващите детокси постепенно утихна и изчезна, дано все да е така изчезнала таз алергийка.

Лек и успешен ден на всички!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

И ние изпихме подред солта. Да видим дали ще издържат да края, но вярвам, че да защото солта е най-голямото им предизвикателство, особено на мъжа ми, а си я изпи сам без никакво мрънкане. :222

Сега с малката се надпреварваме кой е изпил повече течности, отбелязваме си ги с едни магнитчета на хладилника. :221

Хубав ден Момичета и много свалени килограми
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Сладурчета, добро утрооооооооо :329
Да ви кажа днес се чувствам прекрасно, изпих си сутринта солчицата, после кафенцето, после ходихме на църква, след това за плодове, а сега съм на сокче. Малко изоставам с течностите, но ще наваксам ! Не съм гладна :221 :plezya se
Добре съмммм :plezya se още малко, не остана - утре се захранваме!
Пишете, как сте вие :922 с вас е мноооооооооооого по-лесно :922
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте,отчет и от мен,вчера мина горе долу добре,прегреших с 1 ябълка,имах главоболие и ми беше студено ,но при мен това си е почти закон на детокс.За сега се чувствам добре още съм на чай и 1 кафе,по късно ще почна с портокалите,на мен ми е по лесно да ги ям,на сокове мисля че ще ми е по-трудно да издържа.Но и така има ефект,след детокс се чувствам чудесно,трудно ми е само да го почна.Имам друг проблем сливиците и гърлото ме дразнят от 2 седмици,пих хомеожен,тонзилотрен,клеева, и какво ли още не,но сутрин още имам храчки и ме дразни гърлото.Надявам се детокса да помогне.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Заключено