diva написа:Момичета имам въпрос:
Усещам си лицето, че ми гори. Да, тук е топло, но никога не ми се е случвало подобно нещо. Погледнах се в огледалото - зачервена съм на едни особени преливащи се петна. Допускам това да е от детоксикацията, все пак кожата също чисти.
Но... има ли от какво да се притеснявам? На някой случвало ли му се е?
???
Дива,преди изобщо да се захвана с детокс, често получавах алергични обриви на лицето и лишеи. На вторият ми детокс, лицето ми стана като маймунско дупе.

Поразрових се в нета и намерих съвет на Д-р Михайлов за подобни ситуации и веднага минах в изпълнение:
Лицето се ексфолира с утайка от кафе.Изплаква се.Тампон за почистване на грим се залива с гореща вода, изтисква се и на него се насипва масло от пшеничен зародиш и се обтрива лицето.
За тези обриви и кожни неразположения съм забравила вече, но процедурата си я правя все още отвреме навреме.
Сега да кажа и Добро утро
Ансола е изпит...предстои всичко останало.Леко съм отпаднала и с главобол, но се преживява.
По срашно е, че домашните са се впуснали в хранителна вакханалия...ама точно сега прочетох нещо на Д-р Стивън Чан:
"Има връзка между хранителните навици и нервността.
Да вземем например един ленив човек.Той сяда и се задоволява да мисли за нещата,които трябва да свърши.Разбира се,почти никога не ги върши,в резултат на което започва да изпитва чувство на вина,а то на свой ред го прави още по-нервен.Онова,което прави,е да яде постоянно,за да се опита да притъпи онова чувство за вина,дължащо се на бездействието му.Получава се порочен кръг.Колкото по-зле се чувства-толкова повече яде.Колкото по-трудно му е да предприеме нещо-толкова по-зле се чувства....Не е приятно това положение и не се излиза много лесно от него...."
И за да не изпадам в това положение......
ще си карам детокса :1046
Хубав и успешен ден