НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от bubalina »

Чериии :326
Роси,добре дошла :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа:това, което стартирахме миналата година - аз, Иската, Боби, Зори ииииииииииии........ дано да не пропусна някой. Говоря за онлайн презентацията на ДЕТОКСА.
Браво момичета, чудесно е :326 :326 :326
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
mamadida

Мнение от mamadida »

Привет Момичета Кокичета :954 :923

Не мога да Ви опиша колко много се радвам че Ви намерих тук. Следя темата с детоксите още от 2008 година в другият форум. Много рядко съм писала, но Мама зори много ми помогна с няколко консултации на лични в предния форум, за което специално и благодаря :940 . Не че стигнах до желаното тегло но все пак се отървах от 10 кг. Стартирах от 86 кг, сега съм 76кг. Детоксите не съм ги правила много редовно, имах и голяма пауза в която ме беше обвзела апатия и се бях гмурнала в торбата с оправданията. Нооо от два месеца отново се върнах към вече изпитаните методи и целта ми е ако мога да се отарва от още 10 кг поне. :222

Особено много ме радва че атмосферата от "Часът" преди две години е изцяло пренесена тук и това определено ми дава сили да продължа напред. Някак си острите и нервни постове на някой потребители от другия форум допълнително внасят напрежение в и без това силно напрегнатото и изнервено ежедневие.

По повод на настоящия детокс ще пътувам към провинцията по неприятен повод и за съжаление няма да имам възможност да се включа на датите, но се чудех преди или след пълнолунието да се включа. Някъде бях чела че Доктора беше писал да не се прави детокс точно след пълнолуние, ноо така и не успях да го намеря. Другият вариант е да изкарам два плодово оризови дни тази седмица. Ще се радвам да чуя и вашето мнение по въпроса.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравей и добре дошла Мамадида. Страхотно е, че си при нас :923 Сигурно ще те наричаме Дидка?
mamadida написа:По повод на настоящия детокс ще пътувам към провинцията по неприятен повод и за съжаление няма да имам възможност да се включа на датите, но се чудех преди или след пълнолунието да се включа. Някъде бях чела че Доктора беше писал да не се прави детокс точно след пълнолуние, ноо така и не успях да го намеря. Другият вариант е да изкарам два плодово оризови дни тази седмица. Ще се радвам да чуя и вашето мнение по въпроса.
Според мен варианта с 2 плодово-оризови дни е по-добър, отколкото детокс след пълнолунието.
Мога да ти предложа и трети вариант - събрали сме се една групичка дето ще правим 3-дневен житен режим от 24.11. последван от 2 дни захранване. Не е трудно, ако искаш опитай и това. Ето тук може да намериш информация
http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=156
Желая ти успех, каквото и да решиш. Чувствай се добре при нас и се включвай редовно да си "приказваме" :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Особено много ме радва че атмосферата от "Часът" преди две години е изцяло пренесена тук и това определено ми дава сили да продължа напред. Някак си острите и нервни постове на някой потребители от другия форум допълнително внасят напрежение в и без това силно напрегнатото и изнервено ежедневие.
Диде,добре дошла и от мен! Знаеш ли, и мен от това най-много ме боли...наистина много :cry: Знам какво ни е коствало на мен и по-старите момичета да създадем тази приятелска и задушевна атмосфера, знам колко хора минаха от там-някои останаха,постигнаха страхотни резултати,други дойдоха просто да опитат и после си тръгнаха. Но никога,наистина никога не е имало напрежение и конфликти.Сега целият ни труд потъва.Пред очите ми. И аз съм безсилна да направя каквото и да било. :cry: Чувствам се сама. Незнам дали мога да се преборя със всичко това.И адски много ме боли. Но ти си намерила правилното място и аз те приветствам. Поне тук си сред приятели!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
Диде,добре дошла и от мен! Знаеш ли, и мен от това най-много ме боли...наистина много :cry: Знам какво ни е коствало на мен и по-старите момичета да създадем тази приятелска и задушевна атмосфера, знам колко хора минаха от там-някои останаха,постигнаха страхотни резултати,други дойдоха просто да опитат и после си тръгнаха. Но никога,наистина никога не е имало напрежение и конфликти.Сега целият ни труд потъва.Пред очите ми. И аз съм безсилна да направя каквото и да било. :cry: Чувствам се сама. Незнам дали мога да се преборя със всичко това.И адски много ме боли. Но ти си намерила правилното място и аз те приветствам. Поне тук си сред приятели!
Зори, уголемих ти това изречение, защото него искам да коментирам. Знаеш, че винаги бих застанала зад гърба ти. Даже вече се е случвало. И сигурно помниш какво стана. Обвиниха ни, че се правим на много важни затова, че сме доста по-отдавна в този форум. Казаха ни, че няма нужда от такова "мерене на....." и че форумът не е наш и вече не помня какво още. Ето, вчера влязох в часът да пусна онлайн презентацията - та ние там я почнахме тази дейност и си спомням с колко ентусиазъм при това. И какво открих - неработещ форум ОТНОВО!!! И дузина хълцащи и ревящи по този повод потребители........ но иначе нищо друго не правещи. Същите ония, които лятото ни обвиниха, че се правим на деца, задето няма да пишем 3 седмици. Ние тогава искахме да покажем на продуценти и собственици на телевизия и форум, че трябва да бъдем уважавани. И стана ли нещо?!?! Не. В крайна сметка на нас ни показаха среден пръст........ и веруюто на 90% от българите:

"Тъй че.. кой за какво се е карал и е протестирал си е негов личен избор, аз не се чувствам виновна.. "

И питам, Зори, да правим ли нещо, когато всичко потъва в пясъка и водата на ....... "дреме ми"?!?!? Единственият смисъл е ...... ТРУДЪТ НА ДОК!!! Той остави години в този форум, много знания, много време и много надежди. Ще чакам да ми отговориш и може би заедно ще измислим нещо.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Диде, здравей и от мене. Ще се радваме май на добра компания този детокс. :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mamadida

Мнение от mamadida »

Мили Момичета,

Благодаря на Всички Ви за топлото посрещане :940
В никакъв случай не си сама Мила Зори. Както вече писах в "Часът" в момент в който просто ми писна да чета само словесни битки и заядливи постове Вие сте пример за подръжание не само в областта на здравословното отслабване, а и в комуникацията с хората, а Доктор Михайлов е на най-голяма почит и уважение у дома.

Хора най-различни по тая земя и както сама си призна една от потребителките - аз просто съм си такава, не се чуствам виновна и бла бла. Очевидно въобще не осъзнава че по никакъв начин не обединява хората, нито пък им дава стимул да вървят напред. Жалко за нея :954. Много е лесно по принцип да се цопнеш някъде на готово и да започнеш да въдворяваш ред. Аз съм сигурна че рано или късно всеки си получава заслуженото, така че както някой вече беше казал "Онзи който не разбира Вашето мълчание, вероятно няма да разбере и Вашите думи" ;)
helpmИ

Мнение от helpmИ »

Здрасти банда,
с тва хубаво време няколко дни си отходих по разходки и по рядко влизах.
Чериии браво страшна работа си свършила едно голямо благодаря. :225
Рости добре дошла :224
:1024 П о въпроса за 'ДРУГИЯ ФОРУМ " аз вече изразих мнение ,но пак ще кажа ,че тук усещам атмосферата от самото начало,без да съм била част от него.След като само докато я четях ме накара да се чуствам съпричастна ,част и участваща във всичко ,което се е случвало тогава,сякаш съм жив участник в събитията , значи можете да си представите какво сте създали момичета.На другото място това чуство липсва .Там влизам ,за да се отчета .
Аз нещо не се чуствам отслабнала така както в началото ,въпреки ,че за 20 дни общо съм свалила 4,5 кг нещо не ми е наред.Знам къде греша ,ма пусто гърло :328 ,както казва баба ми "г-з глава затрива".Позволявам си да пия вино вечер с любимия .Тва е признах си :oops: .
Решила съм след една седмица след детокса да направя житния режим и като ги смятам грубо,докато свърши ще доиде следващия детокс.
Дано само да не се откажа ,че като нищо може да ми доиде нанагорнище.Поне ще се пробвам пък докаъдето стигна.Много ама много лошо съвпадение за този детокс,майка ми има рожден ден при това юбилей :626 Аз се надявам ,че ще се справя.Момичета умиране има отказване няма тва е мотото ми, след като видях как се чуствам тези две седмици Искам на нова година да танцувам а не да се срамувам че ми се тресат телесата.Така че айде на детоксааааааа :1099
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Най после и аз да имам малко свободно време.Добрата новина е че успях даприключа с изследванията си и ще съм на линия за детокса, но лошата е ,че нещата са доста зле :1069 Оказа се че имам сериозен проблем с щит.жлеза.ТТХ ми е 19,9 и сега ще пия еутирокс.Ще се ровя в др форум да видя дали ще е проблем да детоксвам и да пия лекарствата.Мамо Зори, или някой от другите ако имате инфо по този въпрос пишете ми моля.А за атмосферата нямам какво да добавя.Ако не ми беше приятно нямаше да съм тук :) Хубаво ми е с вас :1066
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Намерих информация за Хипотиреоидизъм и в този форум.Зори ,пак си се погрижила.Благодаря за н-ти път :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор