С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Портокалина

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от Портокалина »

ellyto написа:Портокалче, не е сега момента д аизпитваш такива угризения за килограмите. Направи си режим който да следваш, до колкото е възможно и бъди щастлива през идните месеци, за да може и твоето бебче да е такова. Каквито са ти твоите усещания и нагласи, такива ще са и на бебенцето, което расте в теб. Майната им на килограмите, после ще ги сваляш.
:922 :922 :922

Благодаря за подкрепата, ellyto! Принципно съм спокойна и нямам угризения, но снощното разчистване ме скапа. Просто няма повече да пробвам "стари" дрехи и това е! Ще ги пазя за мотивация на есен :222
danid
Философска система

Мнение от danid »

Голям глад ме подгони този следобед, но една ябълка го залъга малко.

И с водата не знам до къде го докарах. Изобщо този детокс нещо не ми е лесен
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Дани :922 :922 дръж се не остана. И на мен ми е труден този детокс заради главобола. И миналия беше така, дано следващия да е песничка :954
Petunija

Мнение от Petunija »

ellyto написа:На мен днес ми е ужасен ден.
От снощи ме хвана мигрената и цяла нощ ми беше лошо и почти не успях да спя. Сутринта се чудих чудих дали да не преустановя детокса, защото ми се гади, но успях да изпия солта и ще продължа.
За съжаление не мога да се справя този път без лекарства и ако не ми мине главата с упсаринче, ще трябва да прибегна до хард медикаментите. Жалко, че се получава така, че не мога да изкарам детокса без лекарства, но това е положението, какво да го правим.
Това е втори детокс, при който ми се активира мигрената и е ужасно.
През януарския детокс и аз бях в това положение. Беше ужасно. Пропуснах леката артилерия, защото така или иначе отдавна не ми действа, направо подходих към най-тежката, но от нищо не минаваше. Раздразних си празния стомах, та и той ме болеше зверски. Не установих дали има връзка с детокса, мен редовно си ме боли глава, предимно през уикендите.
Ако имаш някакви препоръки и медикаменти, от които ти минава, ще си ми много полезна. Благодаря ти предварително. Дано си добре!
Petunija

Мнение от Petunija »

danid написа: Изобщо този детокс нещо не ми е лесен
И на мен! Изводът ми е, че зимните детокси трябва да ги правя по два дни, а летните, с изобилието на плодове, мога и по три! Дръж се!
Petunija

Мнение от Petunija »

ellyto написа:Портокалче, не е сега момента д аизпитваш такива угризения за килограмите. Направи си режим който да следваш, до колкото е възможно и бъди щастлива през идните месеци, за да може и твоето бебче да е такова. Каквито са ти твоите усещания и нагласи, такива ще са и на бебенцето, което расте в теб. Майната им на килограмите, после ще ги сваляш.
Забрави за угризенията! А и какъв е смисълът сега да пробваш стари дрехи, ясно е, че тялото ти се променя и няма да са ти по мярка. Кефи се, носи си всякак положителни емоции, глези се, почивай! Сега ти е паднало! Бременей си с кеф! Идват топлите дни, ще се отдадеш на разходки и пролетно настроение! Дано имаш лека бременност, а че бебчето ще е най-страхотното - не се съмнявам!
ellyto

Мнение от ellyto »

Петунийке, това, което на мен ми помага (нно избирателно) е масаж на главата, на разни точки по лицето, или се опитвам на друго място да си причиня болка за да ме поотпусне главата, пия кафе и упсарини, ако не помага тогава Хедан, Имигран или Релпакс. Това мигрената не си е работа :126 :126
danid
Философска система

Мнение от danid »

Сега се стих, макар че при вас едва ли е това, но скоро гледах Емилова и разказваше как като е ходила при Лидия Ковачева тя е питала дали има запек. Вие как сте в това отношение, защото има връзка с мигрената?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
eleen

Мнение от eleen »

Привет!!! Аз засега се справям и с втория ден на ГИ. Преди месец се оплаквах с проблеми с лицето които се засилиха по-време на детокса. Ходих на лекар -казаха слънчева алергия. Уж се мазах с разни безобразни и лицето ми се поуспокои. И днес ... пак съм в изходна позиция . Направо ми иде да викам.... Вече нямам идея какво да правя..... :126 :328
Е, оплаках се....
Успех на всички !! :922
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета!
Утре съм с вас на еднодневен детокс. Надявам се денят да е лек и успешен за всички! :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еййй, устисках, ей! :1062 :1062 Пусто почти нищо не ми пречи на този детокс, само дето ме мързи и не ми се прави, но ето - днешният ден го отчитам успешен! :1141 :1141 Да, имам в актива 100 г сурови ядки - кашу и лешник, но дет се вика аз няма да съм си аз, ако не наруша правилата :221 . И по този повод ви поздравявам с това:

[youtube]XPhPbTbjYM0[/youtube]

Портокалче, по повод моркова в сока - това е лично мое решение, което взех последните 2 месеца :954 . Оригиналът на док включва само цитруси.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено