Пепа, Цвети, Мими, желая ви УСПЕШНИ 3 дена на ДЕТОКС! И ви поздравявам като най-големите ентусиастки..... аз определено давам назад последните месеци, в смисъл, че не ми се детоксва и затова се радвам, когато прочета вашите постове - пълни с надежда, нова енергия и огромно мотивирано желание! БРАВО още веднъж!
Аз все още се чудя дали да детоксвам, макар че имам желание за 2 дена...... дори обмислям варианта да ида до складовете на БУЛГАРПЛОД и да си купя грейпфрути, ябълки и портокали, но още не съм взела твърдо решение.
naskomimi написа: ...Всмисъл аз си бях помислила, че от ябълки ще излезе много сок, ама не..От цели 10 ябълки едва направих 900 мл сок..Бях си взела 3 килограма, ма като гледам ще ми трябват поне още толкова сигурно...Дали нещо бъркам или сокоизстисквачката ми не я бива, не знам...
Ами то си има значение и големината на ябълките, т.е. 10 ябълки като яйца и 10 с големината на грейпфрути са две различни неща.

А и сортът оказва влияние - някои са по-месести, други по-сочни..... Знам ли и аз.....