АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . Аз май ще детоксвам от сряда. Баба ще е на гости та ще пропусна един ден )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Момичета, успешен старт и успешно финиширане! :524 :329
Желая лек и безпроблемен детокс на всички, които ще се включат :922 :954
cveti dimitrova

Мнение от cveti dimitrova »

Добро утро :)
Изпих си солчицата и после на връщане от детската градина ще си взема грейпфрути и портокали, та ще съм си на такъв детокс. Нямам търпение да станат дините,тогава ми е още по-кеф да съм на детокс :plezya se
Успешен ден и наминавайте да се наглеждаме :329 :329 :329 :1216 :922
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и от мен, този ще ми е четвърти детокс, изпих си ансола, този път не ми се видя толкова гадна, вече пия чай - ще съм на портокали - цели плодове. Желая успешен ден на всички и успешен детокс!!! Ще ви следя! :954 :954 :954
Портокалина

Мнение от Портокалина »

cveti dimitrova написа:Нямам търпение да станат дините,тогава ми е още по-кеф да съм на детокс
И аз! И аз!
Ще се опитам да се запиша в четвъртък, ноооо ще видим как ще потръгнат нещата, че предния път страхотно главоболие ме мъчеше и предадох фронта вечерта. Ако не истински детокс, то поне със сигурност ще е разтоварващ ден :524
Успех на всички, започнали днес! Споделяйте постиженията си всеки ден за стимул на по-късно отпочващите :1209
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте и от мен!
Днес станах рано-рано...нямах търпение да се "изтезавам", както ми викат приятелите...но те не разбират и за това не им се сърдя.
Иначе си изпих вече солта и първата чаша сок. Сега на зелено чайче, а после може и чайче от маточина..ще видя.
За пръв път съм на детокс на сокове и то си било голям зор...направата де, за детокса ще се разбере...Всмисъл аз си бях помислила, че от ябълки ще излезе много сок, ама не..От цели 10 ябълки едва направих 900 мл сок..Бях си взела 3 килограма, ма като гледам ще ми трябват поне още толкова сигурно...Дали нещо бъркам или сокоизстисквачката ми не я бива, не знам...
Както и да е - заради каузата се преборих със сокоизстисквачката и съм си направила сок...живи и здрави дано устискам само на него.
Успешен детокс, момичета и момчета, и дано се държим и не се предаваме! :922
Хубав и много позитивен ден от мен! :954
danid
Философска система

Мнение от danid »

naskomimi написа:Здравейте и от мен!
От цели 10 ябълки едва направих 900 мл сок..
разреждаш го с вода нали?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
milenaire

Мнение от milenaire »

Здравейте

и от мен. И аз ще съм на стандартния цитрусов детокс. Счупена ни е сокоизтисквачката и сега сме само на цитрус-преса, а нямаше да е лошо да добавим цвекло, морков, целина. Но и така е нещо много полезно. :)

Този път (за разлика от други) имам компания не от съпруга ми, а от 7,5-годишната ми дъщеря. Има алергия и някои натрупани проблеми от този зимно-болестен сезон и реших, че няма да навреди. От д-р Михайлов знам, че някой (май от вас тук ;-) ) има опит с детокс на дете, така че реших да изпробваме до къде ще стигне. Ще й давам ябълки ако е гладна. Помолих я да не се хвали в училище, че ще ме обявят за майка-мъчителка. :mrgreen:

Успешен детоск и хубав ден на всички! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Пепа, Цвети, Мими, желая ви УСПЕШНИ 3 дена на ДЕТОКС! И ви поздравявам като най-големите ентусиастки..... аз определено давам назад последните месеци, в смисъл, че не ми се детоксва и затова се радвам, когато прочета вашите постове - пълни с надежда, нова енергия и огромно мотивирано желание! БРАВО още веднъж! :323 :323 :323

Аз все още се чудя дали да детоксвам, макар че имам желание за 2 дена...... дори обмислям варианта да ида до складовете на БУЛГАРПЛОД и да си купя грейпфрути, ябълки и портокали, но още не съм взела твърдо решение.
naskomimi написа: ...Всмисъл аз си бях помислила, че от ябълки ще излезе много сок, ама не..От цели 10 ябълки едва направих 900 мл сок..Бях си взела 3 килограма, ма като гледам ще ми трябват поне още толкова сигурно...Дали нещо бъркам или сокоизстисквачката ми не я бива, не знам...
Ами то си има значение и големината на ябълките, т.е. 10 ябълки като яйца и 10 с големината на грейпфрути са две различни неща. :1062 А и сортът оказва влияние - някои са по-месести, други по-сочни..... Знам ли и аз..... :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
naskomimi

Мнение от naskomimi »

danid написа:
разреждаш го с вода нали?
Да. И тъй като ми се стори много гъсто го разредих с 1.100 вода и тези 2л. общо ще са ми за днес. Знам, че трябва да са 2-2 сок-вода, но аз ще направя 1-1 и ще пия 2л вода и чай.
cchery написа:
Ами то си има значение и големината на ябълките, т.е. 10 ябълки като яйца и 10 с големината на грейпфрути са две различни неща. :1062 А и сортът оказва влияние - някои са по-месести, други по-сочни..... Знам ли и аз..... :1044

Сигурно е така де. Те моите наистина са малки, но си падам все по скромничкото и си мислех, че ще стигнат. :1062
Стигат ми те - и без това съм назад със сока, че трябваше 2 часа да съм навън, така съм доволна...
Стискам си палци и на вас още повече, момичета! :922
олеся

Мнение от олеся »

И аз се записвам на тридневен детокс. За днес изстисках и обрах всички цитруси в къщи от миналата седмица, като на връщане от разходката в парка си купих и за утре. Успях да изстискам 1,5 л.сок останалото до 4л.ще е вода.
Пийнах сутринта ансола. Малко изоставам с течностите, че преди разходката не ми се рискуваше, но до довечера ще наваксам.
Аз си застлах вчера и с един ПОД :1216 :1216 :1216 така че подготовката е налице отвсякъде :1062
Заключено