ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от lindorina »

Като говорите за Русе - и аз да се намеся - Мравчо,мъжът ми също е от там,ама съм си го прибрала У моя град,че там ще го изядетееее бе :1062
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Хей,Черии,много готин ранг си ми сложила - благодарство :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хей, здравейте! Успях да се докопам до форума. Днес времето навън е повече от странно. Преди малко ни заля потоп, а сега и слънце ще избива, студът се усеща вече и направо не е за вярване, че и сняг ще вали. Въобще...... май е време да кажем "Здрасти" на баба Зима. :) :) Момичета, ще сложа емотиконите за Коледа, но не мога да ви обещая кога. Със сигурност ще е преди Коледа :lol: :lol: :lol: . Да кажа пак на носителите на специални рангове, че промоцията е 3 седмици.... като изтече, ставате пак част от нас :plezya se :plezya se :plezya se . Ако си спретнем кОнкурс за нещо, ще има и такава награда, ама чакам инициатори.

Ей го на, слънцето се показа... :shock: :shock: . Нещо това време е от моята партия май :955 :955 . Четох дискусиите за молитвата и ще взема да не се включа този път. :) :) Знаете ми настройката да помагам, знаете и че обичам да действам. И двете неща са пълната противоположност на мненията и на Вер, и на Мравчо, че човек не трябва да помага на другите, щото не им знае нуждите или пък че трябва да се моли. Не обичам да се моля........ и не го и правя де. Само понякога..... само понякога правя нещо като "връзка" с онзи горе :oops: :oops: :oops: :oops: ...... И като добавим факта, че съм пълен атеист, не съм за тази тема. Или поне не сега. :lol: :lol: :lol:

Онзи ден се сетих пак за Джия, за Исето, за Елисчето, за Елкрато, за Мац, за Краси /Вики/...... все мацки, които отдавна не съм "виждала" тук. Надявам се само да са добре и някой ден да ни го кажат сами! И Мари-Жоли се позагуби, но все има надежда.

Това е засега от мене..... до нови срещи по-късно. :1062 :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

mari_ko написа:
Mrav4o написа:Мари-ко, мернах те и се сетих да ти пиша.
Преди те питах, отговори ми, ама аз не писах после:
Ние с теб живеем на една педя разстояние :221
Аз съм от Русе :222
:221 :221 :221
Ей сега го мернах - точно педя и два пръста, ама какво са 2 пръста между приятели :923
На един дъх ще го минем :221
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

lindorina написа:Като говорите за Русе - и аз да се намеся - Мравчо,мъжът ми също е от там,ама съм си го прибрала У моя град,че там ще го изядетееее бе :1062
Аааа, мен не ме брой :222
Н :222 аминете, може да са го забравили :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

lindorina написа:Хей,Черии,много готин ранг си ми сложила - благодарство :923
Хех....... нали си в долината на Севлиево.... :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Чери и аз ти благодаря за ранга.
Днес се бях решила да ви пиша да ми измислите някой и ти си ми го сложила :222
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ЕМИ написа:Нели ,Зори момичета ще ви бъда благодарна, вие нали бяхте от Варна ако не се лъжа,
става въпрос за един детски магазин във Варна, харесала съм един невероятен подарък за Алекс ,/ дъщеря ми не спира да рисува, сега и търся подходящ стол и маса/ ето това
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4502 струва 50 лева, нямам възможност да ги хвърля ей така, та молбата ми е ако някоя от вас има възможност да отиде до магазина да я погледне тази дъска дали си заслужава само това! Иначе ще си я получа по пощата но просто искам и друго мнение, знаете за покупките онлайн, малко се притеснявам така без да съм видяла да купувам! Това е молбата ми ще бъда благодарна
това е и адреса
гр. Варна 9000
ул. „Шипка” 4
Емка,ще се опитам утре да отида.Ще направя всичко възможно.
Mstar

Мнение от Mstar »

Същата работа като вчера - светкавици,гръмотевици,силен вятър и дъжд!Поне при нас е по-скоро средно-пролетно,от колкото зимно!
Но на мен ми харесва!
Моята щерка от сутринта прави някакви опити да ми кашля с някаква кънтяща,суха кашлица, но ще се опитам да я стопирам! :plezya se
Ще видим как!
Отивам да готвя,че баткото като се върне от карате и е като вълче!
:329
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Зори благодаря ти предварително, много ще съм ти задължена, а за мен нов ранг ще има ли :1062
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

еЙ , нямя насмогване толова много сте писали. Аз готвих цял ден . Мина добре . Тъпото е ,че ще ме командроват в Нанско или за Коледа или за Нова година. Хубава тема за молитвитре може би трябва да я направом отделна защото има толкова много да се говори по нея . Вер :923 Мравчо наистина всеки сам си избира пътя ,но не съвсем, има си и съдба . Знам ли ...... Дълга тема . Искам да се оплача - на дясната рука на средния пръст на първата сгъвка ми расте сякащ кокал и много ме боли ,може би е шип ,но е леко грозно защото ми деформира пръста /не съм сигурна на какъв лека да отида . Някой да ме посъветва нещо ? ЕЕй , ако има желаещи да се видим дате знак ,аз лично бих искала ))) и то много ))). Сега ще си лягам ,че да поспя малко ако успея . Утре сутрин пак съм си с вас , на кафе )))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено