Хей, здравейте! Успях да се докопам до форума. Днес времето навън е повече от странно. Преди малко ни заля потоп, а сега и слънце ще избива, студът се усеща вече и направо не е за вярване, че и сняг ще вали. Въобще...... май е време да кажем "Здрасти" на баба Зима.

Момичета, ще сложа емотиконите за Коледа, но не мога да ви обещая кога. Със сигурност ще е преди Коледа :lol: :lol: :lol: . Да кажа пак на носителите на специални рангове, че промоцията е 3 седмици.... като изтече, ставате пак част от нас

. Ако си спретнем кОнкурс за нещо, ще има и такава награда, ама чакам инициатори.
Ей го на, слънцето се показа... :shock: :shock: . Нещо това време е от моята партия май

. Четох дискусиите за молитвата и ще взема да не се включа този път.

Знаете ми настройката да помагам, знаете и че обичам да действам. И двете неща са пълната противоположност на мненията и на Вер, и на Мравчо, че човек не трябва да помага на другите, щото не им знае нуждите или пък че трябва да се моли. Не обичам да се моля........ и не го и правя де. Само понякога..... само понякога правя нещо като "връзка" с онзи горе

...... И като добавим факта, че съм пълен атеист, не съм за тази тема. Или поне не сега. :lol: :lol: :lol:
Онзи ден се сетих пак за Джия, за Исето, за Елисчето, за Елкрато, за Мац, за Краси /Вики/...... все мацки, които отдавна не съм "виждала" тук. Надявам се само да са добре и някой ден да ни го кажат сами! И Мари-Жоли се позагуби, но все има надежда.
Това е засега от мене..... до нови срещи по-късно.