Хей
Писах писах и накрая не го изпратих и му беше изтекла сесията и сега не си спомням какви неща бях писала
Като цяло аз съм добре, продължавам си тренировките от предизвикателството всяка сутрин, ама май май не са ми достатъчни и ще видя дали ще мина на следвщао ниво или ще комбинирам с други упражнения. В офиса продължавам да правя от време на време през деня упражнения с пудовка 9 кг и определено много добре си усещам краката, позаякнали са.
Уикенда изкара доста лежерно...разходчица, ходих на сауна, на кино...въобще много лежерно беше този уикенд. Вчера си правихме за обяд шницели като вместо галета използвах смлян сусам, мноог вкусно се получи....та ако някой се пита с какво може д азамести галетата, то определено може със сусам.
Днес си включих уреда за бавно готвене и довечера, ако всичко е ок и не е спирал тока, ще има вкусна вечеря за Тони - боб със свински гърди....на мен бобовите не ми се отразяват много добре на стомаха, както предполагам на много други хора, та ще избягвам да хапвам, може само да опитам.
Продължавам много сериозно да си използвам тротинетката и сега докато не вали дъжд имам възможност да си я карам и ме радва много това. Въпреки, че си е хладно на вън, но се екипирам подходящо, за да не ми е студено.
Ани, Вер - всички имаме такива момент, в които ни е отпуснато и не желаем да сме толкова активни, както по принцип, но като е настроите, че лятото е отминало и всичко ще си дойде по местата.
Аз тази година изнендаващо изобщо не усетих смяната на сезона върху настроението ми....което е прекрасно, радвам се за което, защото никак не ми е хубаво от това да ми зависи настройката и вътрешната нагласа към дните, които ми предстоят.
Ани, надявам се скоро тази тъга, която изпитваш към продажбата на имота ви да отмине по-скоро
Цвети, не мога да се сдържа и да не те поздравя за прекрасия успех, който си постигнала - 15 килограма надолу си е огромен успех....това показва, че лека по лека нещата ще се случат и ще постигнеш целите и желанията, които си си заложила. Много се радвам на твоя успех. Иначе за храненето - ами моята майка отдавна ми говореше за този тип хранене и реших миналата година да опитам и ми хареса...уж за малко, уж за малко, но след данданията покрай моите бременности, опрерации и т.н реших, че трябва да се храня добре, за да си възстановя организма и продължих с този тип хранене. Харесва ми, ям каквото искам, когато искам и се чувствам добре. Има тема в БГ мама за този тип хранене и там много често постват разнии статии и филмчета и т.н. за изследвания, които показвт, че мазнините не са вредни и не причиняват даните болести, които от години се тръби...та така започнах да ги чета, интересно ми е...отделно и една колежка и тя каза, че си е променила виждането на тема храна покрай разни сайтове на една мацка по отношение на мазнините и така, сега с иимам и компания в офиса в тази връзка. И моето мнение е че въглехидратите не са ни необходима храна, не и в такива количества, в каквито се тръби, че е нужно...но всеки сам си преценява и взима решенията. Аз с по-малко количество въглехидрати се чувствам по-добре, нямам жажда за сладки неща, нямам неконтролируем глад за неща и така. Спирам, че вече почна да става досадно.
Това, което споделяш за отпуската - егати и наглостта, как не ги е срам....много жалко, че така се възползват от вас, тези които сте си заслужили и почивката и пак гледат да ви прецакват. Жалко е че всеки в тази нашата държава успява да намери вратичка в закона и да прецака колкото се може повече хора за сметка на своята облага. За жалост аз съм сигурна, че тези хора това не ги прави особено щастливи т.е. парите не им носят необходимото щастие в живота, но това другите обиновени хора не ги бърка, защото те биват ощетявани и използвани както и когато им щукне на другите. Много бих искала това да се промени и по-малко такива неща да се случват на обикновените хора като нас.
Успех с местенето!
Елисче, радвам се да прочета че си добре. Много хубаво, че си пожелала да участваш в родителския съвет и лека по лека да промениш социалната активност....то лека по лека става, нали знаеш - капка по капка вир става....вярвам, че ще намериш и ти своя път към по-пълноценен живот т.е. ти да се чувстваш по-пълноценна и в други сфери, освен като родител. Желая ви по-малко боледувания и повече спокойствие през идните есенно-зимни месеци.