cchery написа:Бъни, това горното малко бая дупе

.... или поне бедрата са такива

. Но напълно подкрепям думите, написани върху снимката.
Хей,
зайче
, вече готова ли си да разкажеш какво се случва с теб?! Защо ти падна мотивацията и т.н.!? Аз имам известна представа, разбира се, но..... може би има и още нещо.
Да, така е, бедрата и на мен не ми харесват... Но то4но заради думите постнах снимката!
А ина4е... Не знам какво да кажа... Уж няма нищо, пък все едно има нещо...

Права си за това, 4е ми е паднала мотивацията, по-то4но - не успях да си намеря мотивация да запо4на вси4ко отново след като се върнахме от България. После ме завъртя вихрушката с неприятните слу4ки и някак си съвсем се изгубих... Изкарах пове4е от един месец без детокс и разтоварващи дни и колкото и да си мислех, 4е ми се иска да се стегна малко, така и не съумях да го направя. Наскоро 4етох едно интервю с д-р Емилова в което тя казва, 4е когато 4овек има неприятности спира да обръща внимание на това какво слага в устата си. И при мен се слу4и нещо подобно и естествено кантара отново запо4на да пълзи нагоре. В този момент мисля някъде малко ударих спира4ките. Заинатих се и си казах, 4е ве4е няма да ям сладко например. Не 4е е кой знае какво, но все пак успях да изкарам 29 дни без да вкуся слади4ко. Замених сладкишите с мед и сушени плодове. И се справях добре, но миналата седмица имахме гости и направих тирамису. Е да му се не види дето се казва, на тирамисуто не успях да устоя! Хапнах си от него два поредни дни. Но сега пак съм без сладко, това беше по-скоро изклю4ение, а не връщане към старите навици. Пак заради гостите не успях и детокса да си направя, защото дойдоха на 6-ти, а ако бях стартирала, тогава трябваше да е третия ден. Нищо здраве да е!
Днес съм на разтоварващ ден. Но не на плодове и ориз, а само на 4ай4ета, цитрусов сок и вода. И три мандаринки хапнах около обяд. Реших да го направя така, защото от в4ера нещо се опитва да ме заболи гърло и се надявам така да помогна на тялото си да се справи по-лесно, а пък имах и нужда от нещо подобно.
От вси4ките неща, които си спазвах преди все още продължавам със закуската с овесени ядки, трици и п4елен прашец, солидното коли4ество 4ай всеки ден, пресни плодове и зелен4уци ежедневно. Туй то - слаба ракия дет се вика...

А колограмите са между 63 и 64 - нямам думи просто!

Май през януари пак ще давам обещания и ще правя режим! Преди една година (по4ти), когато запо4нах си бях дала срок от три месеца, нооооо... явно нещата не се слу4ват толкова бързо!
Извинявам се, 4е използвам 4-ката за заместване на съответната буква, но не ми работи клавиша...

Май трябва да си пожелая Дядо Коледа да ми донесе нов лаптоп