Моите желания, цели и обещания

Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моите желания, цели и обещания

Мнение от Ванчето »

Чева, благодаря ти!
Има логика в това прегледите да се извършват от съдов хирург. Аз обаче не се бях замисляла по въпроса. Но и тук както в България трябва първо да посетиш личния лекар и той те изпраща след това при специалист.
Аз лично силно се надявам, че всичките тези неща, които правя за себе си (детокси, движение, старая се да ям много плодове и зеленчуци, пия много вода и чай, хомеопатия, пчелен прашец...) ще ми помогнат в тази "битка". Снощи след като изгледах видеото, което си ми постнала, гледах и участието на д-р Михайлов в "Часът на мама" по същата тема. Припомних си нещо важно, за което съм чувала и чела, но явно бях забравила: ходенето и обливането със студена вода! Сигурна съм, че се сещаш за какво става въпрос. Мисля да започна да го прилагам често, макър че изобщо не обичам да ми е студено на краката...

Ето го и видеото с Док: " onclick="window.open(this.href);return false;
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте!
Мен от една седмица ме е погнал един гаден и силно изразен ПМС и ми е доста трудно да удържам фронта... Толкова силно ме влече към тестено и сладко, че се поддадох няколко пъти. Дано само МЦ да не ме посети в следващите 2 дни.
Но пък точно вчера се замислих, че това лято съм яла сладолед точно 4 пъти, а миналото - всеки ден! И това със сигурност е спомогнало да стигна 67 кг миналата есен...
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни, важна е тенденцията.Щом си намалила вредните храни като сладоледа и др. няма начин да няма резултат.Малко ти остава а накрая е по трудно, но знам, че ще успееш.Относно ПМС и желанието за сладко мисля, че хрома ще ти помогне много.Желая ти успех :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цвети, благодаря ти за съвета, много си мила!
Този път се справих, но ако тази тенденция се запази, определено ще прибегна да някакви "помощни средства"... :1062 Доста е трудно иначе! Но най- интересното за мен самата е, че чак тази година си дадох сметка, че явлението ПМС го има и при мен. Странна работа... :roll:
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет!
Скоро не съм писала тук... От една страна нямах много време, от друга нямам и кой знае какво да отчета.
След успешен детокс успях да видя на кантара 59,600. Но имахме гости за 5 дни и "благодарение" на този факт към момента от свалените килограми няма и следа... Не съм много доволна от това. Но какво да се прави, надявам се следващия месец да ми се получи както трябва.
Бях си запланувала от понеделник да възобновя спортуването, но и това не ми се получи. Гого вече две седмици е на училище, а пък аз още не успявам да се пренастроя и да вляза в новия режим. Дано следващата седмица вече да ми се получи... :1062
Иначе си задържам килограмите 61-61,500. Поне това успявам да направя ако не друго.
Ами това е за сега
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Бъни написа: Иначе си задържам килограмите 61-61,500.
A пък според ето тази табличка http://mall359.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D ... biavi.html" onclick="window.open(this.href);return false; в момента съм с идеалните килограми за моята височина - 171 см! :1216 :1216
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Уф... От кога не съм писала тук...!
По принцип имам доста неща, които да напиша, но понеже не всичките са хубави нещо не ми се пише особено...
Хайде дано тези дни да успея да се мотивирам да драсна и тук някой ред!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

A пък ето това
1450232_225773624213772_2126456105_n.jpg
(26.4 KiB) Свалено 980 пъти
май трябва да си го направя с големината на фототапет, за да ми вади очите всеки ден... :126 :126
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни, това горното малко бая дупе :221 :221 .... или поне бедрата са такива :1062 . Но напълно подкрепям думите, написани върху снимката.

Хей, зайче :954 , вече готова ли си да разкажеш какво се случва с теб?! Защо ти падна мотивацията и т.н.!? Аз имам известна представа, разбира се, но..... може би има и още нещо.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, с теб съм, а и когато мога, ще проверя с точност коя зодия си! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:Бъни, това горното малко бая дупе :221 :221 .... или поне бедрата са такива :1062 . Но напълно подкрепям думите, написани върху снимката.

Хей, зайче :954 , вече готова ли си да разкажеш какво се случва с теб?! Защо ти падна мотивацията и т.н.!? Аз имам известна представа, разбира се, но..... може би има и още нещо.
Да, така е, бедрата и на мен не ми харесват... Но то4но заради думите постнах снимката! :1209

А ина4е... Не знам какво да кажа... Уж няма нищо, пък все едно има нещо... :1044 Права си за това, 4е ми е паднала мотивацията, по-то4но - не успях да си намеря мотивация да запо4на вси4ко отново след като се върнахме от България. После ме завъртя вихрушката с неприятните слу4ки и някак си съвсем се изгубих... Изкарах пове4е от един месец без детокс и разтоварващи дни и колкото и да си мислех, 4е ми се иска да се стегна малко, така и не съумях да го направя. Наскоро 4етох едно интервю с д-р Емилова в което тя казва, 4е когато 4овек има неприятности спира да обръща внимание на това какво слага в устата си. И при мен се слу4и нещо подобно и естествено кантара отново запо4на да пълзи нагоре. В този момент мисля някъде малко ударих спира4ките. Заинатих се и си казах, 4е ве4е няма да ям сладко например. Не 4е е кой знае какво, но все пак успях да изкарам 29 дни без да вкуся слади4ко. Замених сладкишите с мед и сушени плодове. И се справях добре, но миналата седмица имахме гости и направих тирамису. Е да му се не види дето се казва, на тирамисуто не успях да устоя! Хапнах си от него два поредни дни. Но сега пак съм без сладко, това беше по-скоро изклю4ение, а не връщане към старите навици. Пак заради гостите не успях и детокса да си направя, защото дойдоха на 6-ти, а ако бях стартирала, тогава трябваше да е третия ден. Нищо здраве да е!
Днес съм на разтоварващ ден. Но не на плодове и ориз, а само на 4ай4ета, цитрусов сок и вода. И три мандаринки хапнах около обяд. Реших да го направя така, защото от в4ера нещо се опитва да ме заболи гърло и се надявам така да помогна на тялото си да се справи по-лесно, а пък имах и нужда от нещо подобно.
От вси4ките неща, които си спазвах преди все още продължавам със закуската с овесени ядки, трици и п4елен прашец, солидното коли4ество 4ай всеки ден, пресни плодове и зелен4уци ежедневно. Туй то - слаба ракия дет се вика... :oops: А колограмите са между 63 и 64 - нямам думи просто! :126 Май през януари пак ще давам обещания и ще правя режим! Преди една година (по4ти), когато запо4нах си бях дала срок от три месеца, нооооо... явно нещата не се слу4ват толкова бързо!

Извинявам се, 4е използвам 4-ката за заместване на съответната буква, но не ми работи клавиша... :328 Май трябва да си пожелая Дядо Коледа да ми донесе нов лаптоп :222
Публикувай отговор