Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моята тренировка

Мнение от Ванчето »

Няма как да пропусна да се отчета и тук!
А групичката ни не само, че се увеличава, но и честно казано, аз откакто съм във форума, спортния подфорум никога не е бил толкова активен! Ще станем страхотни мадами до лятото, то се е видяло ... :1216 :1216
И днес си направих тренировката. Но доста ме измори, поизпотих се качествено, но успях да си направя всичко, всички повторения, всички упражнения. Старая се винаги да правя максимума.
За тичането - още не съм започнала. То всъщност и моето "тичане"... :221 :221 ееее, ами както и да го въртя си е 4-6 минути. Но аз много им се радвам на тези минутки, защото ако някой си спомня, бях писала преди една година в моята темичка, че когато излязох да тичам за първи път едва успях да издържа минута и половина! :1215 :1215 Да, а езика ми стигаше до коленете след това! :lol: След това постепенно вдигах времето, докато накрая стигнах до 6 минути. И после спрях. Беше много хубава изненада за мен да разбера, че сега, когато стартирах отново, не ми се наложи да започвам пак от минута и половина... :lol: Още първия път направих 4 минути. Вече знам, големите пътешествия започват с малки крачки! И само от мен зависи да постигам все по-добри времена!
Може утре да се пробвам след обяд, понеже видях, че тренировката на Руми за утре е 10 минути само. С разграването и разтягането - 15. Значи и 5-6 минути тичане няма да са ми в повече, така мисля, ще видим.
Ами хайде стига за днес. Утре пак!
Чао! :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:Коригирам се. 15 минут игимнастика.
Браво, Цвети! :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз пропуснах и днес. След вчерашната манипулация при енерготерапевта имах главоболие и стомашно разстройство. Реших да не се насилвам. Надеждата ми разбира се си остава за УТРЕ :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. :954 :954 Много се радвам и аз на всички спортуващи.... в крайна сметка спортът е здраве! А нали то ни е най-ценното?! :954 :954
ellis_stoyanova написа:Днес по съвета на Черита направих само упражненията за корем,с много мъка обаче,утре ще продължа
Елисче, а днес дали не ми тегли вече няколко майни заради мускулна треска?! :1062 :1062
ellyto написа:
cvety_rz написа: но не се оплаквам, че имаше и вариант да не ми дойде
Цвети, ама и ти мила си голяма фурия :221 :221 Оставаше и да ни изненадаш с някоя новина, аз лично щях много да се зарадвам ,въпреки, че знам, че на теб би ти било много много трудно.
Алеееее, това изявление на Цвети съм го пропуснала някъде :1062 :1062 ... верно, че не е за оплакване работата :lol: :lol:.
И на всичкото отгоре си успяла и да тренираш! Браво, Цвети! :326 :326
Kleo написа:Надеждата ми разбира се си остава за УТРЕ :524
Деска, надеждата ти няма да тренира вместо теб! От теб зависи какво ще правиш утрешния ден. :222

Чета, че всички се оплаквате от сериозни неразположения по време на МЦ..... При мен също има изявена липса на сили, по-лош тонус, тежест в областта на кръста и таза и само понякога болка в стомаха и обилно кръвотечение. Всъщност по правило вторият ден ми е най-обилен. Последната година бях свикнала и със съсиреците, които виждах :oops: , но от 3 месеца ги няма.... дори вече не ми е и толкова обилен ..... :1044 :1044 Но за друго исках да пиша - нямам спомен да съм се чувствала много зле по време на МЦ, така че примерно да не участвам в час по физическо или пък...... да не мога да извършвам физически усилия. Да, обикновено не бягам, ако вторият ден на цикъла ми съвпадне с деня за тичане, но то е повече...... поради желание да се поглезя :1062 .. ми така де, нали и аз съм човек..... ъъъъ жена в случая е по-точно казано. :221

Бъни, аз си спомням много добре колко трудно ти беше началото с тичането.... :954 Адски много се зарадвах като видях, че пак го правиш и то не от изходна позиция, а от вече стигнато ниво. БРАВО!!! :326 :326 :326 Не знам какво да кажа, освен, че е нужно желание. Както за всяко нещо. И най-вече - да ти носи удоволствие!!! Когато се насилваш да правиш каквото и да било, то вече е излишно, т.к. товариш психиката. Имам приятелка, която тича по 30-40 минути, но на пътека във фитнес.... Казва, че за нищо на света не би тичала никъде другаде - имала нужда нещо да се движи под краката й :D . Така че......

Аз продължавам да тренирам с Руми. Изненадва ме супер приятно с желанието си да публикува напълно безплатно тренировките си. И не само това, ами да създава нови такива и точно новите да пуска....... Принципно това струва пари, а за човек, който се изкарва парите с това, струва и повече. Но тя така е решила. От началото на годината има десетки вариации на упражнения и още толкова комбинации от упражнения. Днес пак летяхме :1062 :1062 . Наистина се натоварвам добре с нея. Видеата рядко са по-дълги от 30 минути, което ми е супер в дни, в които бързам или тичам. Ако пък ли имам време, си пускам 2 тренировки :954 . Засега не мисля да търся нов инструктор, независимо от това, че са ми любопитни и други системи.

Хайде, трениращи момичета, идвайте да кажете по едно "здрасти". :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,аз също имам пробеми с МЦ,2 и 3 понякога ми е невзможно да правя съвсем елеметарни неща,болките са ужасни,а сила нямам никаква.Както казах,вчера опитах с коремните натоварваия,но се оказа много трудно,нямам мускулна треска,по-скоро дискомфорт.Днес не успях да тренирам,Боби си дойде сутрнта,може би доечера.
Бъни,страхото е това,което споделяш,браво,аз за да тичам,трябва някой да ме подгони :oops: ,виж с пътека бих опитала с радост :1062
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Здравейте. :954 :954 Много се радвам и аз на всички спортуващи.... в крайна сметка спортът е здраве! А нали то ни е най-ценното?! :954 :954
...
Kleo написа:Надеждата ми разбира се си остава за УТРЕ :524
Деска, надеждата ти няма да тренира вместо теб! От теб зависи какво ще правиш утрешния ден. :222
...
Хайде, трениращи момичета, идвайте да кажете по едно "здрасти". :222
Утре ЩЕ тренирам, вече се чувствам във форма, определено!!! И знам, че ще си пусна отново програмата за Начинаещи на Руми!!! Тази жена много ми допада, толкова е витална и засмяна!!! :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellis_stoyanova написа:аз за да тичам,трябва някой да ме подгони :oops: :1062
Елисче, дето се казва, внимавай какво си пожелаваш... :lol: :lol: Дано не ти се случва нещо и някой да те гони...

Деси, време е да се завърнеш, така си е! :524
cchery написа: Аз продължавам да тренирам с Руми. Изненадва ме супер приятно с желанието си да публикува напълно безплатно тренировките си. И не само това, ами да създава нови такива и точно новите да пуска....... Принципно това струва пари, а за човек, който се изкарва парите с това, струва и повече. Но тя така е решила. От началото на годината има десетки вариации на упражнения и още толкова комбинации от упражнения.
Това и аз съм си го мислила. Наистина е страхотно от нейна страна да пуска толкова много безплатни тренировки, при положение, че може да взима пари за тях...
Преди няколко дни хвърлих едно око към ниво 2 от 90 дневното предизвикателство. Не, че ще го започвам, има време до тогава, но да видя горе-долу за какво иде реч. Малко неприятно се изненадах от факта, че тренировките са на английски, защото аз не го знам. Остава само да гледам и правя това, което прави тя, но е различно когато слушаш. Първото което е , че обяснява правилния начин за изпълнение и второ - понякога когато правиш самото упражнение нямаш възможност да гледаш в монитора, а само слушаш. Та за това за мен е гадничко, че не са на български. Ще видя как ще потръгне като му дойде времето.
Иначе днес си направих аеробиката. Но нещо май не са ми много любими тези аеробики, само тази от миналата сряда ми допадна много. Неделната и тази днес - зор! Нещо не е моята стихия... :oops:
Още не съм тичала. Мислех днес, но мъжът ми не е вкъщи и не искам да оставям децата сами. То все още има време де, ще видим. :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

За днес отчитам 75 минути народни танци, за утре планирам каране на велоергометър, а за петък банкет с много танци и хора :1099
По време на МЦ не ми се тренира много, защото ми е изключително обилен цикъла, че не е за разправяне.Първите три дена е така после останалите 4 са ок.За съжаление ми е 7 дена, но поне не ми е болезнен самият цикъл.И да много се радвам, че ми дойде :mrgreen: Просто стана "инцидент", но не ми се разправя за това.Ами така е, който не спи нощем :1062
Бъни, и аз така реагирах за англ. език.Не го владея много добре и ми е трудно хем да се упражнявам хем да си превеждам.За тази цел си гледам какво ми предстои предварително, за да имам време да асимилирам всичко.И на това ще му намерим колая щом имаме желание.
За упражненията честно тия дни и аз си мислех за това.Добре ,че има и такива хора, които го правят доброволно без печалба.
Бъни помня първите ти срещи с бягането и е много хубаво, че започваш почти от там, където си спряла.
Десинко, чакаме те утре тогава при нас :940
Чери, упражненията ви са "летящи" или усещането ти след тренировка е такова? Ти сдоби ли се с нови гирички?
Ами май това е за сега от мен.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

В крайна сметка не тичах.
Мъжът ми се прибра, но една приятелка се обади да се видим на кафе и отидохме. После пазаруване и се замотахме. Не остана време, но не съм разочарована, защото така или иначе мислех да го включа след третата седмица. Ако се случи по-рано - добре, ако не - пак добре! :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, упражненията ви са "летящи" или усещането ти след тренировка е такова?
Ммммммм, самите упражнения от днес са такива - ето за какво иде реч - първото, с подскока на стола. :mrgreen: :mrgreen:

Иначе, да си призная и аз, факта, че новите видеа на Руми са на английски, на мен също подейства неположително. Така да го кажа най-меко. Аз нямам проблеми с езика, т.е.... имам :221 :221 , но те са видими когато се домогна до Англия, пък както е известно, не го правя всеки ден :955 . Но въпреки, че разбирам много добре какво говори Руми, ми се щеше да чувам обясненията и гласа й да вибрира с български думи :???: . Имаше доста питания по въпроса по време на 90-дневното и обяснението на Руми е резонно - тя се "продава" и извън България. Имам предвид и режимите. А..... при нея тренировките са само бонус към режимите. Т.е. тя продава хранителни режими, които могат да се правят и без тренировки, но с включването на физически усилия, резултатите са повече и по-добри. И това е причината за видеата на английски - за да могат да бъдат тренирани от хора, неговорещи български :???: .

Цвети, не съм си взела все още гири...... Не ме питай какво се мотам. И аз не знам. Но т.к. съм намислила и вече е задължително да си взема наколенка за десния крак, ще се пазаруват и гирички.

Бъни, как мина срещата с приятелката? :954

Деска, успешен старт от утре! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте!
Леле страхотни сте! Нямам думи да опиша как ви се възхищавам.
Аз обещах и никаква не я свърших. Ужасен цикъл изкарах, но вчера свърши и днес смятам да започна без извинения!
Даже си купих тениска за спорт. Изпрана е и ме чака.
Чери благодаря, че си винаги тук и толкова близо до нас. Ще пиша, стискайте палци да успея.
:922
Публикувай отговор