Здравейте.

Много се радвам и аз на всички спортуващи.... в крайна сметка спортът е здраве! А нали то ни е най-ценното?!
ellis_stoyanova написа:Днес по съвета на Черита направих само упражненията за корем,с много мъка обаче,утре ще продължа
Елисче, а днес дали не ми тегли вече няколко майни заради мускулна треска?!
ellyto написа: cvety_rz написа: но не се оплаквам, че имаше и вариант да не ми дойде
Цвети, ама и ти мила си голяма фурия

Оставаше и да ни изненадаш с някоя новина, аз лично щях много да се зарадвам ,въпреки, че знам, че на теб би ти било много много трудно.
Алеееее, това изявление на
Цвети съм го пропуснала някъде

... верно, че не е за оплакване работата :lol: :lol:.
И на всичкото отгоре си успяла и да тренираш! Браво,
Цвети!
Kleo написа:Надеждата ми разбира се си остава за УТРЕ

Деска, надеждата ти няма да тренира вместо теб! От теб зависи какво ще правиш утрешния ден.
Чета, че всички се оплаквате от сериозни неразположения по време на МЦ..... При мен също има изявена липса на сили, по-лош тонус, тежест в областта на кръста и таза и само понякога болка в стомаха и обилно кръвотечение. Всъщност по правило вторият ден ми е най-обилен. Последната година бях свикнала и със съсиреците, които виждах

, но от 3 месеца ги няма.... дори вече не ми е и толкова обилен .....

Но за друго исках да пиша - нямам спомен да съм се чувствала много зле по време на МЦ, така че примерно да не участвам в час по физическо или пък...... да не мога да извършвам физически усилия. Да, обикновено не бягам, ако вторият ден на цикъла ми съвпадне с деня за тичане, но то е повече...... поради желание да се поглезя

.. ми така де, нали и аз съм човек..... ъъъъ жена в случая е по-точно казано.
Бъни, аз си спомням много добре колко трудно ти беше началото с тичането....

Адски много се зарадвах като видях, че пак го правиш и то не от изходна позиция, а от вече стигнато ниво. БРАВО!!!

Не знам какво да кажа, освен, че е нужно желание. Както за всяко нещо. И най-вече - да ти носи удоволствие!!! Когато се насилваш да правиш каквото и да било, то вече е излишно, т.к. товариш психиката. Имам приятелка, която тича по 30-40 минути, но на пътека във фитнес.... Казва, че за нищо на света не би тичала никъде другаде - имала нужда нещо да се движи под краката й

. Така че......
Аз продължавам да тренирам с Руми. Изненадва ме супер приятно с желанието си да публикува напълно безплатно тренировките си. И не само това, ами да създава нови такива и точно новите да пуска....... Принципно това струва пари, а за човек, който се изкарва парите с това, струва и повече. Но тя така е решила. От началото на годината има десетки вариации на упражнения и още толкова комбинации от упражнения. Днес пак летяхме

. Наистина се натоварвам добре с нея. Видеата рядко са по-дълги от 30 минути, което ми е супер в дни, в които бързам или тичам. Ако пък ли имам време, си пускам 2 тренировки

. Засега не мисля да търся нов инструктор, независимо от това, че са ми любопитни и други системи.
Хайде, трениращи момичета, идвайте да кажете по едно "здрасти".