Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от lindorina »

Честит рожден ден мила Чери!
Бъди все така супер изглеждаща, както на снимката!
Синьото небе като очите ти -
винаги да е огряно от слънчеви лъчи в живота ти!
Обич, любов и здраве!
Късмет и целувки от мен!
Прикачени файлове
1472758_760581153957684_1877778884_n.jpg
(37.73 KiB) Свалено 426 пъти
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, благодаря за хубавите думи за моя малък 3 годишен мъж!
А пък страхотното ни слънце от 2 дни изчезна тотално... Тъкмо се чудех къде ли е, а то се оказа, че е при вас! :D Наслаждавайте му се!
Много са ти сладки подаръците! И много ти отиват! Но нещо това "случайно" съвпадение май малко намирисва на конспирация... :roll: Или се бъркам...? :)

Цвети, стискам ви палци и много силно се надявам на добри новини! :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит рожден ден, Момчиле! Бъди жив, здрав и щастлив! И все така се обичайте с Ани! Желая ти весел празник! И не се съмнявам, че ще е такъв, с такова семейство до теб! Хубав ден :954

Честит ти рожденик, Аничка! Бъдете много щастливи! Не само вчера и днес, а всеки Божи ден! Защото го заслужавате на макс! :954

Бъни, на патерица, честито на теб и поотрасналото ти момченце! Бъдете здрави и винаги усмихнати! :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, честит ти рожденик! Пожелавам още по хубави моменти за напред заедно :954
[youtube]yBVyqK2IW_g[/youtube]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро, мили момичета!!!! Ще съм кратка, но няма как да не споделя, че вчера ми беше един много шантав РД.... до ранния следобед, някъде до към 15 часа телефонът ми беше звъннал точно 2 пъти - да ми честитят се обадиха майка :940 и Деси!!! И понеже аз имам едно особено мнение за рождените дни, а именно, че те са огледало на онова, което човек е и е бил през последната си година от живота, реших, че съм стъпила нещо встрани... и съм се оакала по овенски :221 :221 ..... И какво мислите се получи?!? Тръгнахме ние с децата към театъра и постановката почна - за има няма час и половина са ми звъняли 9 души :plezya se :plezya se :1062 :1062 :1062 ........ На когото можах, върнах СМС с инфо, че сме на представление. А на когото не съм успяла, моля за извинение..... и казвам едно огромно и сърдечно БЛАГОДАРЯ! За това, че ме намирате за човек, когото можете да уважавате! За това, че съм ви интересна и по някакъв начин близка! И за това, че за мен има важно (доколкото е възможно) място в живота и ежедневието ви!!! Това важи и за всички поздрави, които получих и прочетох тук! :922 Получи ми се наистина незабравим РД!!! Усещам много силно как вървя към една нетърсена, но чакана промяна и се чувствам прекрасно! :954 :954

А представлението "Господин Балкански" с Геро в главната роля го препоръчвам не горещо, ами.... трижди горещо :lol: :lol: . Когато в 10 без нещо излязохме от театъра, имах чувството, че денят току-що почва - умората и бързането от иначе делничния четвъртък ги нямаше!!!! Почерпихме се по 1 пица в ресторанта на Лео ииииии по живо, по здраво се прибрахме. :954 :954

Благодаря за пожеланията за Момчил!!! :) Да се надяваме, че ще е пораснал достатъчно да мине сам оттук и да ви почерпи :222 .......

Бъни, няма конспирация при блузата и бижуто ми - наистина е случайно съвпадение :plezya se :plezya se ... Колко готино, нали?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАЙ МОМЧИЛ!!!!! ДА Е ЗДРАВ , ЩАСТЛИВ И ДА ИМАТЕ МНГО ПРЕКРАСНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ И ЕМОЦИИ ЗАЕДНО!!!!! :1086 :623 :623 :623 :623
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден, Момчиле!
Желая ти здраве! Желая ти време - за щастие, за любов, за теб! Желая ти късмет - за всичко, за което е нужен !

[img]http://cdn.mactrast.com/wp-content/uplo ... 82x436.jpg[/img]
Последно промяна от Сиренце на 17 Апр 2015, 11:30, променено общо 1 път.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:1099 :1099
Днес не съм на работааааааа :1136 :1136 :1137 :1137
Преди ваканцията замествах колега и днес ми връща часовете.
Е, не че няма да си намеря куп задачи за отмятане, но съм си вкъщи :1216 :1216 .
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

Благодаря за пожеланият!. Аз понеже се чувствам много неловко на РД, щото винаги се водят едни такива безсмислени разговори, клиширани и заучени фрази, реших днес да задам въпрос на всеки който ми честити и леко да разчупя неловкият стериотип в който попадам всяка година.

Въпроса е - кой е първият спомен от детството за когото се сещате?

Участието е доброволно. Резултатите ще бъдат обобщени и постнати в публичното пространство.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бай Момчи, включвам се с удоволствие:
Първият ми спомен от детството, за който се сещам, е аз и мама, на двора пред къщичката ни в кв. Подуяне. Тя ме къпе в един огромен бял леген и ме полива с топла вода. Навън е топло и слънчево. Или е късна пролет, или е ранно лято. Мирише на чисто и ... на любов. Била съм някъде на около 3 години, 3 години и половина. Сестра ми още не е родена. Сами сме с майка ми, явно татко е на работа или на лекции по това време. Помня тишината. Спокойствието. Тревите. И това, че там нямахме баня. Затова - на двора. Било е 1981 година. Една година по-късно вече съм имала сестричка и сме се преместили всички в апартамента в Люлин. Но наистина първият ми спомен е този, който току-що разказах. По същото време помня и едно много гадно прискрипване на пръстите на дясната ми ръка на зелената дървена врата на къщата ни. Както и едно специално момченце в детската градина, чиято майка беше сляпа и заради нейно лечение заминаха цялото семейство в друг град. Много плаках, като се разделяхме с въпросния Иван. Заедно НЕ спяхме следобедите в градината. Той беше умен и с добро сърце, предполагам, че покрай незрящата си майка беше усвоил твърде много умения за тази крехка възраст.
Дано ти е било приятно да ме прочетеш и дано с този мой разказ съм допринесла за разчупването на твоя празник :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честит празник,Момчиле! И за да не бъда и аз клиширана,ще ти кажа само бъди здрав.
Харвсва ми,това,което си написал и като един порастнал дечко ще се включа с удоволствие.
А първото нещо,което се сещам от детството е безкрайната игра пред блока ,с децата.Няма да забравя,как мама ме викаше с часове за да се прибирам.Намазаната филия за следобедна закуска,гоненицата,криеница,стражари и апаши и дългите игри на мач с момчетата,всички играехме заедно,нямаше разделение,нямаше злоба,а само чиста и безгрижна игра.Никога няма да забравя тези дни,сега осъзнавам,че тогава съм била най-щастлива,но и осъзнавам,че моите деца никога няма да усетят в пълна сила за какво им разказвам...но времената се менят,а с тях и хората....все пак беше вълшебно
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено