Цвети, моментите са онези кратки късове от времето, които бележят силни спомени като резултат от мача, който играем с живота. Заради моментите, твърде рядко си даваме сметка, че истински трайните неща и онова, което ни определя като същност, е реално цялото останало извън моментите време! Днес ти съвсем кратко ни написа твоя момент:
cvety_rz написа:Мама има рак.
Но това е само един миг, в който са ви съобщили резултата. Този миг си е отишъл и моля те да го оставиш там, където е бил! Сега го зарови дълбоко! Но не в посъзнанието си, а в кошчето за вечни отпадъци извън тебе!!! След този момент идва истински важното за теб и твоята майка - а то е всичко останало, което ЩЕ направите оттук натам!!! А то, и с наша помощ, ще е наистина ВСИЧКО!!!! Когато има любов, тя не умира!!! Моля те да ми повярваш!!!!!
Искам да ти кажа, че те разбирам повече от прекрасно. Че дори сега за кратко преживях моя момент от октомври 2006, когато брат ми ми съобщи по телефона, че татко има рак. От най-лошия...... Тогава дори за миг не си и помислих, че нещо може да се случи с него. Но и не мисля, че направиих нещо много..... Затова ти предлагам ти да не вървиш по моя път, а да се заемеш да действаш!!! Като първа стъпка ти предлагам да потърсите помощта на специалистите в Плевен или на завеждащия онкогинекологичното отделение към ВМИ - Пловдив. Ако се решиш на тази стъпка, ще ти дам имена и контакти на точните лекари!!! Повече не мога да ти пиша,
Цветка. Снощи имахме кошмарен момент в отношенията ни с Бели и съм страшно много разстроена..... И едвам се събрах да ти напиша това!!!! Но исках твърдо да знаеш, че път има!