Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от ellis_stoyanova »

Ver написа:Мисля, че теста е много грешен
:955 :955 :955
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вер, права си, последното нещо, което мога да кажа за себе си, е, че съм практична :221 :1140 :955
Елито, и аз се занимавам с Бахови есенции. Много помагат. Някак хармонизират точно психо-емоционалното състояние на човека. Пробвала съм ги и лично, и на приятели съм предписвала. Винаги с положителен резултат. Браво за решението ти да се възползваш и от капките!
Снимките... Ели, знам, че на такива срещи принципно не ти е до снимане много-много. Обаче първо, че остават за спомен и второ, успяват да те пренесат в атмосферата на сбирката, ако не си присъствал. Затова помолих и попитах за снимков материал. Нищо, следващият път пак ще гледам да дойда и лично да се радвам, пея, пия, говоря, слушам и там-каквото-се-прави.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ели, знам, че на такива срещи принципно не ти е до снимане много-много. Обаче първо, че остават за спомен и второ, успяват да те пренесат в атмосферата на сбирката, ако не си присъствал. Затова помолих и попитах за снимков материал. Нищо, следващият път пак ще гледам да дойда и лично да се радвам, пея, пия, говоря, слушам и там-каквото-се-прави.
Аз много обичам да снимам. Не обичам баш да СЕ снимам, но... нямам абсолютно нищо против. И за мен снимките са нещо много идейно и същевременно мотив да се усмихна широко и доволно..... Но просто така се случва понякога, че не можем да се снимаме - забравяме.

Добро утро! Днес Бели се връща от зелено..... готино ми е! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Добро утро! Днес Бели се връща от зелено..... готино ми е! :)
Разбирам те напълно :)
Мони утре се връща и май на всички много ни липсва :)
Особено на Ава, която направо умира от скука, когато кака ѝ я няма.
Като си помисля, до сега не се бяха разделяли :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И не само ще се върнат, но и ще разказват нови неща :1209
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мама има рак.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:Мама има рак.
Мила Цвети,
в такъв момент думите не са достатъчни или може би дори са излишни...
Иска ми се сега да можех да те прегърна истински! Или поне да имаше нещо, с което да помогна
Бъдете силни! :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, с теб съм и аз :923 Опитай се да запазиш максимално спокойствие. Не всичко е обречено. Оставам отворена за теб по телефона или на лични. Засега просто силно те прегръщам и ти вдъхвам от вярата си.

Довечера ще ходя при нашите в Люлин и ще потърся нещо специално за теб, Цвети. Дано го намеря. И после ще то го изпратя по куриер, ако го искаш. На мен лично ми е било много полезно преди време. Става въпрос за конкретна книга.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, моментите са онези кратки късове от времето, които бележят силни спомени като резултат от мача, който играем с живота. Заради моментите, твърде рядко си даваме сметка, че истински трайните неща и онова, което ни определя като същност, е реално цялото останало извън моментите време! Днес ти съвсем кратко ни написа твоя момент:
Но това е само един миг, в който са ви съобщили резултата. Този миг си е отишъл и моля те да го оставиш там, където е бил! Сега го зарови дълбоко! Но не в посъзнанието си, а в кошчето за вечни отпадъци извън тебе!!! След този момент идва истински важното за теб и твоята майка - а то е всичко останало, което ЩЕ направите оттук натам!!! А то, и с наша помощ, ще е наистина ВСИЧКО!!!! Когато има любов, тя не умира!!! Моля те да ми повярваш!!!!!

Искам да ти кажа, че те разбирам повече от прекрасно. Че дори сега за кратко преживях моя момент от октомври 2006, когато брат ми ми съобщи по телефона, че татко има рак. От най-лошия...... Тогава дори за миг не си и помислих, че нещо може да се случи с него. Но и не мисля, че направиих нещо много..... Затова ти предлагам ти да не вървиш по моя път, а да се заемеш да действаш!!! Като първа стъпка ти предлагам да потърсите помощта на специалистите в Плевен или на завеждащия онкогинекологичното отделение към ВМИ - Пловдив. Ако се решиш на тази стъпка, ще ти дам имена и контакти на точните лекари!!! Повече не мога да ти пиша, Цветка. Снощи имахме кошмарен момент в отношенията ни с Бели и съм страшно много разстроена..... И едвам се събрах да ти напиша това!!!! Но исках твърдо да знаеш, че път има! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Добре казано Чери :923

Зле ли се отразило на Бела зеленото? Една седмица
без родителски контрол ...
Днес Мони ми заяви по телефона, че не искала да се прибира :1062
Егати и чудовищата ще да сме :)

Предполагам, че наближава момента, когато момиченцата
ще скъсат с майките си :)
Тук ги гледам "моите" двенките,
и виждам как вече все по-често им ...."преча".

Ама съм им казала да се оправят.
Ще им преча, ще им преча пък ще спра в един момент :1062
Se la vie!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цвети :922 :922 :922 :922

Най-важното си го знаеш - трябва да си силна заради нея! Но това не значи, че трябва да си силна и тук. Споделяй, оплаквай се, плачи! Ние сме тук и ще те подкрепяме! Насреща съм за всичко, от което имаш нужда :923 ! Чери ти е написала вече - борете се! Снощи бяхме заедно с наши приятели, мъжът е преборил рак в мозъка. Чака ви тежка битка, но не е невъзможна за спечелване. Вяра!!!
Заключено