Кеф за сърцето ми и за очите ми!
И кюлче злато, и фюти са писали, а отдавна не се бяха включвали с постинги.
Освен това и пуф е активирала темата за детокса.
Обичам като има раздвижване тук!
Е, то това беше..... :lol: :lol: За тази година писаха и двете, така че след Новата ги чакай пакKleo написа:![]()
![]()
![]()
Кеф за сърцето ми и за очите ми!
И кюлче злато, и фюти са писали, а отдавна не се бяха включвали с постинги.
То чак аз го изпразнувах с теб чрез този жив разказ!ellyto написа:Определено постигнах това, което исках за 30-тия си РД - едно незабравимо и различно пранзуване.
Да, Ели, така е, новината е хубава! Но аз признавам си нещо, като че ли не успях да се успокоя на 100%, не знам защо. Все има нещо, което да ме чопли и да си имам едно на ум. Веднъж като е посято семенцето на съмнението и не е толкова лесно да се отървеш от него... Пък и Гого все още от време на време получава някакви странни пристъпи на сърцебиене и все си го мисля. Той верви доста слабичък за възрастта си, дори се консултирах с педиатъра дали теглото му е в норма. Човека ме успокои, че си е съвсем в нормата и да не се притеснявам, но то на думи е лесно. Иначе детето се храни много добре, не мога да се оплача, но не качва кг.ellyto написа: Бъни, много се радвам да прочета, че Гого няма вече проблеми със сърчицето. Предполагам ,че си си отдъхнала и си спокойна вече.Много мног много се радвам. Всеки доктор вижда различни неща. Наистина няма смисъл да търсиш каква е причината. В крайна сметка чудеса винаги се случват и дори и да е имало проблем, той е успял да се справи с него и се е оправил. Това е най- най-важното.
Мм дааааа ... това е въпрос, който всички си задаваме, а истината е толкова простичка за съжаление, но мисля, че е излишно да се разпростирам повече върху това. Надявам се всички да имаме повече моменти на хубави неща, които се случват, отколкото на противоположните моменти.cchery написа:Странна история е това света, хората и природата - много хора се мъчат да ме убедят, че ако имам лоши, негативни и депресивни мисли, то веднага ще привлека нещастието, за което мисля, върху си....... Оки, ама като е обратното, както е в момента?! Като си мисля за слънце, любов, закачки, приятни разговори, срещи, погледи, що нищо не привличам, бре......![]()
![]()
........ Аааааа, ми не е честно..... Айде дано, дай Боже...... трябва да има някакво равновесие вече :lol: .
Ели, благодаря за довериетоellyto написа: Декс, честита ти работа!!! Още не съм прочела каква е тя, но ще се върна назад да видя какво си писала. Иначе за писането и идеята на Чери - ами да ти кажа, ч ще те чакаме да се включиш в нейния проект.
Мисля, че Чери лека по лека ще си събереш екип от автори, и то начело с Декс![]()
Разбира се, че е важно да ти доставя удоволствие, но за мен е важно да съм доволна от резултата. Не става въпрос точно за омаловажаване на усилията. Обаче знам аз каква съм и как действам. Проблемът е, че за нищо не полагам кой знае какви усилия. Имам късмет да съм прилично умна, да схващам бързо, да не приказвам много, горе-долу да не ме мързиellyto написа:А що се отнася до писането - и ти май се подценяваш. Важното е да ти доставя удоволствие, а не дали си пишман или не. Едни хора обичат да пишат, други хора обичат да правят нещо друго...дали са добри или не, това няма никакво значение, ако това, което правиш ти доставя лично на теб удоволствие, не е важно другите какво мислят по въпроса.
В този ред на мисли ми прави впечатление, че много много се подценяват собствените усилия, които се полагат в дадена насока и се омаловажава труда, който сами правим. Моля ви се, имайте повече вярва в себе си и вместо критика и недоволство, възхвалявайте себе си за нещата, които правите, колкото и малки и нищожни да са те, когато се върви по пътя на някава промяна, на някакво занимание или на каквото и да било друго и се полага усилие, то си залсужава похвала от себе си за себе си! Не похвала от другиго!
Аз лично преди все с подценяване и критика подхождах, което за мен е по-скоро негативно, а сега вече оценявам и поставям себе си по други критерии и искам да кажа, че не виждам нищо лошо човек и да се хвали сам, не говорим да се самозабрави. ако човек се самозабрави, тогава вече наистина няма да остане време за действие, както и реално се случва, но тук лично пак да кажа, такива хора няма сред нас, което мен ме радва.dexter написа:А за подценяване на собствените усилия - пак мисля, че така трябва да е. По този начин човек ще се стреми да се развива, да надмине себе си, да дава още и още. А това е добре най-вече за човека и след това и за обществото. Че то ако седнем само да се хвалим, няма да ни стигне времето за действието .
С какво да ме засегнеш, Елиellyto написа:Съжалявам, ако лично съм те засегнала, аз по-скоро исках да обобщя моето впечатление от няколко поста, които прочетох, че понякога си омаловажаваме труда, който сме положили за нещо си.