Сиренце написа:Искам да ви пусна едни изключителни снимки, които описват красотата на планината - Цветове в Доломитите
Била съм там - уникална е красотата им! А цветовете.....
Еееееееее,
Цони, тогава някой ден трябва да ни заведеш и нас в Доломитите
. Как си ти?! Последно писа за нещо, което те "ръчка" да поемеш и ти към курс на промяна
..... нещо ново?! Да кажа, че днес Момчил пак е отговорник по сиренето у дома (прави си сиренце, щото го кефи вкуса на прясното сирене) и неминуемо се сещам за вас.
Ние с Бели се прибрахме преди малко от Благоевград - тя беше там на втори кръг на състезанието по английски език, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата - имам чувството, че вече го писах някъде.... обаче съм лееееееееееко уморена. Та вчера отидохме там. Успяхме да разгледаме кампуса на Американския университет, после пък имаше поздравителен концерт в зала "Яворов" на града - деца от фолклорния състав на града, както и от балетната формация към младежкия дом бяха подготвили много приятна програма.
Вечерта завърши с вечеря в корейския ресторант в града заедно със Зори, Жоро и Дарето и Жорко, т.к. Дарена също се беше класирала за този кръг на състезанието -
междудругото аз имах удоволствието лично да й честитя имения ден!
Днес сутринта, докато децата бяха на състезанието, ние със Зори и Жоро пихме кафе, после направихме по 1 тегел на центъра и те тръгнаха за Рилския манастир. Аз пък си чукнах среща с Боби и Марчи в парк "Рила" в Дупница
..... и изкарахме супер там - децата играха, дивяха... Беше страхотно!!! И сега вече у дома съм леко гроги.... кво да ме правиш - човек на възраст!!! :1140
Декс, чета те иииииии не мога да си избия от главата написаното от теб - да, така е! Права си.... родителите вече са половин кукувци... изтръпват от всичко, което ги заобикаля и подскачат около децата си бетер квачки... Не че е приятно да чуваш за насилие в училище и да, не трябва да си заравяш главата в пясъка. Но това значи ли, че трябва да живеем нискокачествен живот, облечени в стягащата прегръдка на страха?!? Днес прочетох една интересна мисъл - беше под барелефа на .............. забравих на кого
- италианско беше името, който пък барелеф беше закачен върху фасадата на съдебната палата в Благоевград -
"Страхливият умира всеки ден, смелият - само веднъж". С 2 думи - "топката" пак е в нашето поле и да се опитаме да надскочим истерията.... макар, моята овенска същност, да ме влече "надолу" с неистовото искане да получа справедливост...
Kleo написа:Що се отнася до мен, се усещам, че доста рядко съм стресирана и уплашена от нещо. Алекс също не ми се вижда под стрес. Обаче ние вкъщи изключително рядко гледаме новините, както и всякакви стресиращи предавания, филми и т.н. Спестяваме си ги. На мен не ми понасят.
Оки,
Деси, това с НЕгледането на новини си е вид детоксикация!!! Аз също я прилагам. Отделно от това не следя никакви риалитита от рода на "София -ден и нощ", "Истински истории", "Съдби на кръстопът" и т.н. Страшни филми - още по-малко. И да, признавам, че ако човек е фен и това му е постоянния фон на вечерите у дома, може да насътвори още по-страшни версии на случилото се с Бела и с Яна... Зачудването ми обаче се върти около това - откъде някои майки получават инфото, че ако детето им се изпоти и непременно ще лепне пневмония?! Или ако се затича леко - че ще счупи нос или коляно? Или пък, ако не си облече яке в слънчев зимен ден, ще се тръшне с бацили!? Усещаш ли накъде бия?!! ....... За мен един родител е или истерик, или не.... Тези неща, според мен, ги няма в риалитата.... и във филмите..... Или поне те не учат на това, а само "подклаждат огъня". ....... Не знам, но според мен, хората научават това, което искат (търсят) да научат......
Цвети, каква простотия се случва при вас на работа?!?! Защо се е създало това тягосно положение?!? ..... Какво иска и предполага твоя шеф - че може да те "зароби" за цял живот ли?! Ти не си му крепостник....... и никога не си давала обет за ненапускане!!! Не се давай..... опитай се, просто се опитай да подминаваш думите му.... със сигурност не е лесно, но то и така не ти е лесно. Ако искаш - пиши по-подробно!!!
Верка, добре ли си днес - прочетох, че снощи нещо си се "тръшнала".... Струва ми се, че утре парка "Заимов" все пак може и да ни приюти... Искаш ли да направим следното?! Аз със сигурност в 9 часа вече ще съм на мача на Коко, т.е. можем да се чуем по телефона и да се разберем нещо.