Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
mam4eto31

Re: Лятото носи ни сполука и отново ще изпразним мечата храл

Мнение от mam4eto31 »

Добро утро и от мен :954

Ей, Черита, супер за курсовете, поне не оставяш мозъка да мързелува :fan

При мен е хем весело, хем на дечковци им е малко скучно. Сега ще се стягаме за парка да покарат малко колелета. С малката в парковете ми е малко трудно, защото не е свикнала да играе с връстници и ако се доближи някое детенце, тя го бута и удря :oops: Та избирам далечни пейки.
В петък пристигна брат ми на гости, в неделя заминаха. В събота мъж ми най-накрая си изразходи ваучера от миналата година, бях му взела за РД полет с малък самолет, беше много щастлив. А пък вечерта с брат ми и жена му завихрихме супер купонче до 5 сутринта. Изкарахме си музика, танцувахме, пяхме, а накрая брат ми и мъж ми се хвърлиха с дрехите в басейна. Така не се бях смяла скоро :lol:
Айде, отивам да се пъхам в някакви дрехи и да пощуреят малко децата в парка. Довечера пък сме на главната с приятелки, така че се очертава по-забавен ден.
До скоро :923
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Момичета,
привет най-сетне от родна земя! :D :954
Ние като на шега вече направихме 8 дни в България, но лично аз не ги усетих.... Или по-точно усещам ги повече като умора и натоварване. Всичко около нас е доста динамично и все сме в движение. Сега сме на село при майка ми и баща ми - за утре ще пекът цяло агне , ще се съберем всички - ние, родителите ми, сестра ми с мъжа и децата. Тези събирания някак се превърнаха в традиция всеки път като си идваме :954 .
Иначе не липсват и проблеми, мъжа ми от както сме дошли се занимава с колата - климатика пак отказа докато пътувахме още, а тукашните сервизи явно изпитват затруднения да оправят проблема, който между другото все още не се знае точно какъв е.... А това е изнервящо, защото хем не можеш да разчиташ на колата си, за да си направиш планове, хем даваш пари все едно на вятъра, защото резултата е нулев. Но няма да се вайкам повече, силно вярвам, че ще пътуваме за Испания в началото на другия месец С РАБОТЕЩ климатик :1062 .
Иначе като цяло си изкарваме много добре, децата също са доста доволни, забавляват се с братовчедите много.
Аз пък да не забравя да се изфукам :mrgreen: - получих страшно много похвали за формата в която съм в момента! Всички ми казват, че съм много слабичка и ми се радват :954 ! Получавам комплименти и ми е приятно! :1216 И няма как да е иначе, защото знам какъв труд съм положила , за да получа този резултат. Не, че няма още върху какво да работя, но в сравнение с преди разликата е голяма! Е, случва се да има и подмятания, че съм нон-стоп на диети, но никак не се задълбочавам в тези коментари. Който е отворен за разговори на темата му обяснявам как съм постигнала тези кг, който не е - не се занимавам изобщо! Но мисля, че успях да "спечеля" на Руми още две клиентки :222 .
Много ми е хубаво да прекарвам време с мама и баба. Говорим си с часове. Мъчно ми е много, че баба ми е доста възрастна и може следващия път като си дойдем нея вече да я няма... за това искам сега да се възползвам от всяка минута да прекарам време с нея. Много си я обичам!
Ами май това ще е от мен за сега! Сигурна съм, че исках и други неща да ви напиша, но в момента зациклих! Другия път повече!

Чери, "Сой Луна" от испански - "Аз съм Луна". Не го знам това филмче, може би защото ние сме още на по-детска вълна....☺

Лека нощ! :329
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ей, Ванче добре си дошла :923
Стискам палци да успеете да оправите климатика и да се приберете без препятствия. Предполагам, колко се изморяваш от емоции, но пък е сладка умора. А за баба ти и аз така се чувствам, като си тръгвам от Прага, това е най-гадното чувство, когато се разделяш с близки.
Относно отслабването, сподели с мен на лични или съобщение в бука как си се справила. Издирвам подходящото за мен нещо, имам 30кг да свалям :328 много са ми смешни децата, когато ме попитат: "днес на какво си?" :lol:
Иначе ти пожелавам незабравима почивка в бг-то.

Днес си взех 2 туники, от любимите ми и съм супер доволна. Толкова рядко си взимам нещо, че за мен си е цяло тържество.
Сега отивам 2 часа да поработя в градината и към 6.30 влизам да сготвя вечерята.
Лека вечер от мен

П.С. Мецанке, хич не ми подхожда този трошач на клавиатури, понеже и аз влизам през телефона :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, бандитки. Днес ми е малко по-ненатоварено, ама пак ще хвърча :) :) .
mam4eto31 написа:П.С. Мецанке, хич не ми подхожда този трошач на клавиатури, понеже и аз влизам през телефона :)
Това да ти напомня да си ползваш компа и да пишеш по-дълги постове :1062 :1062 :1062 ..... Подскажи на мецата какво ти харесва като ранг.... :razz:

Ванче, :922 :922 :922 . Разбирам те напълно за баба ти!!! И се радвам, че имаш възможност да я виждаш, да общувате и да споделяте общи часове и дни!!! Наистина..... има моменти, в които времето с даден човек е преброено и затова най-добре да не го мислим, а смело да му се наслаждаваме!!!! :954

Радвам се за фурора, който твоето "ново" тяло предизвиква!!! Ти го искаше от доста време и го постигна! Сама! Напълно заслужено е сега да се радваш на успеха си!!! А и... хихихи, сега си ходеща "реклама" на Руми! :) :)

:939 :824 :932

Честит рожден ден на Ивайла!!!! Желая ѝ да расте сред много обич, много взаимност и много смях!!! Нека детството ѝ бъде низ от вълшебства, които провокират усмивка в очичките ѝ! Весел празник, Елисче! :954

:939 :824 :932
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Интересна статия за принцесите в арабския свят:

Деси, звънях ти днес след 18.30 часа, след като свърших курса - исках, ако и ти си свободна, да се видим :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, бях на място, където трябваше да съм с изключен звук.
Късно видях и около мен беше много шумно, за да говорим.
А сега влезнах във форума специално заради теб, да не би да си ми писала тук. И ето, получих отговор на въпроса си :922
Щеше да бъде чудесно да се видим двечките с теб след работа, но бях заета.
Утре сме на изнесено обучение на Еко-пътеката в гр. Банкя с потребители на Центъра. Няма да съм на линия. Другата седмица ще съм в командировка в Пловдив в сряда, четвъртък и петък.
Ще се отдам на заслужена почивка вече, че съм в МЦ и се прозявам вече... Лека нощ!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ехооо....! :954
Привет! :940 :940
Как я карате, мацки, има ли плажуващи....? :roll: Гледам, празничко е тук последните дни

При нас ежедневието продължава да е динамично, но някак си успяваме да съчетаваме полезното с приятното т.е. срещите и забавленията с работата и задълженията. Без изобщо да сме планували нещо предварително, за краткото време от както сме тук успяхме да свършим полезни и важни неща около апартамента, за което няма как да не не съм удовлетворена... В същото време не се спираме почти на едно място, а умората и недоспиването започват все по-осезаемо да се усещат. Знам си аз, че до края на ваканцията вече няма да имам търпение да се приберем в Испания , че да си починем, винаги така става :1062 :1062
Снощи на гости ни дойде приятелско семейство от София. Точно заради тях по принцип ние бяхме планували пътуване до там, за да се видим, но след като те в момента са тук, не съм сигурна, че плана за нашето пътуване остава. В случай, че все пак тръгнем към столицата :954 , ще пиша!
cchery написа: Радвам се за фурора, който твоето "ново" тяло предизвиква!!! Ти го искаше от доста време и го постигна! Сама! Напълно заслужено е сега да се радваш на успеха си!!! А и... хихихи, сега си ходеща "реклама" на Руми! :) :)

Хи хи... така казано звучи много добре.... :1209
Благодаря, Черитке!
Всъщност, има още върху какво да се работи, но времето е пред мен! Началото е поставено, това е важното. В последните дни забелязвам как шкембето ми отново започва да се отпуска и е по-голямо :128 , но при тази тотална липса на тренировки и режим така ще е ... Ще имам доста за наваксване след края на ваканцията.

Мони, благодаря и на теб за хубавите думи! :923
Споделям с удоволствие как съм постигнала резултатите си: пробвах много неща като цяло, започвах, спирах, отново започвах... резултати ту имах, ту нямах. Накрая се обърнах към Руми Илиева за помощ, защото все ми оставаха едни неприятни последни кг, които не се махаха каквото и да правех. С нейна помощ спечелих битката с тях! В спортния подфорум с другите мацки си коментираме много неща за нейните режими, тренировки и т.н. Според мен ако не искаш да се луташ без посока и в несигурност най-добре е да се обърнеш към специалист - в случая аз горещо препоръчвам Руми, защото съм пробвала лично и съм се убедила , че резултат има. За мен парите , които платих за изготвянето на режима са най-правилно изхарчените пари в процеса на моето отслабване.
В подфорум до "До стената " имам и темичка, в която съм писала за всичко през което съм преминала, ако ти се четът подробности - там са :) . Трудно ми е да ти пусна линк, защото пиша през телефона, извинявай.
Ако имаш още въпроси, питай, тук има и други дами, които са се възползвали от услугите на Руми и мисля, че няма недоволни между тях.... :222 :1216 От сърце ти желая успех и постигнати цели! :524

Елисче, на една гооооооляма патерица желая на Ивайла всичките най-прекрасни неща на света! Да е много здрава, винаги щастлива и все така чаровно-загадъчно усмихната!

Цветиииии, видях те във фейса :lol: ..... отново :1062 ! Просто не мога да не отбележа огромния напредък, който е очевАден! Много, страшно много се радвам за теб ! :923

До скоро, дами, ще намина пак насам... тези дни :D
:329 :329 :329 :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Днес имах идея да идем да качим някой връх... пък се оказа, че съм качила краци на дивана у нас и се измъчвам с 1 лайв-стрийминг в опит да гледам финалите по художествена гимнастика от световната купа в Баку. Линкът е читав, но прякото излъчване е като от зората на ИТ технологиите. Казано с други думи - не гледам нищо :1062 :1062 и реших да ви пиша.

За днес успях да измия банята и тоалетната, както и котешките тоалетни. Като пусна и 1 прахосмукачка и ще съм приключила с неприятна част от деня :221 :221 . Толкова да ме мързи, че не знам дори дали дишам или е самото ми съществуване е илюзия :1062 :1062 . Моят курс за уеб-разработчици приключи. Това бяха 2 прекрасни седмици, през които съвсем сигурно разбрах накъде трябва да продължавам да "копая" в професионална насока. Признавам - няма да е хич леко, защото съм много, много назад. И като години, и като знания. Но все пак.... е нещо. Лошата новина - имам да правя 3 проекта до края на август: по фотошоп, по рисуване и по уеб-програмиране. :1142 :1096 И в същото време - имаме 2 седмици до заминаването на море. Ще ми се да направя всичко дотогава и да почивам спокойно. И буквално не знам откъде да почна.

Иначе успях да мина годишния си профилактичен АГ- преглед - всичко е нормално. Обаче този месец карам един от най-гадните си МЦ.... освен, че ми подрани с 2 дена и е по-обилен от обикновено, ме болят слабини и кръст - такова чудо не се е случвало от години. Май натоварването ми дойде в повече.

Ванче, явно вашето българско турне взе да ви уморява вече :1062 :1062 :1062 . :1062 Дано поне бабите поемат грижата за децата, та ти да си починеш :923 . Независимо от гостите ви, ако все пак се докарате до Софето, знаете къде да ни намерите. И ти си за медал за това, че успяваш да навъртиш такива дълги постове, при това четливо! :329
Kleo написа:Чери, бях на място, където трябваше да съм с изключен звук.
Късно видях и около мен беше много шумно, за да говорим.
А сега влезнах във форума специално заради теб, да не би да си ми писала тук. И ето, получих отговор на въпроса си :922
Щеше да бъде чудесно да се видим двечките с теб след работа, но бях заета.
Утре сме на изнесено обучение на Еко-пътеката в гр. Банкя с потребители на Центъра. Няма да съм на линия. Другата седмица ще съм в командировка в Пловдив в сряда, четвъртък и петък.
Ще се отдам на заслужена почивка вече, че съм в МЦ и се прозявам вече... Лека нощ!
Деска, от всичко, което си писала, не разбрах дали ще се виждаме или не, но пък поне ти знам програмата за следващите 10 дни - ако някой ме пита, ще отговарям вместо теб :lol: .

Обаче, знаеш ли, тези дни - последните 7, разбрах нещо много важно.... разбрах защо хората нямат време. За мен, примерно. Защото хората уважават себе си. Ценят собственото си време. И инвестират в него. И осъзнах, че да си балък на 40 е по-добре, отколкото същия шаран на 60 години :D . Затова и аз сложих край на раздаването. :D Моето време също е ценно. Както и...... аз самата - ценна съм за себе си, за най-близките ми.... и за неколцина други. Сигурно няма да се науча да живея по този начин. Но ще успявам да инвестирам времето си в истински заслужаващи си неща. :)

Лежерен следобед на всички!

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Седя си на пейка на станция "Софийски университет" и чакам последния влак за Младост. Прибирам се от среща с мецанките - Деси, Дани, Ели, Фют, Боби.... Приятно. Лятно. Топло. Че и задушно.... Последните 2 седмици позагубих от еуфоричните крила, с които щастието така щедро ме беше калесало последната година. И аз не знам поради каква причина. Но се надявам.. :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Лунната енергия, Черита, Лунната :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Само надниквам, а и да се оплача :328
Хора не 1, а 3 броя повръщащи и акащи деца от снощи в 8, та одисеята продължи до 6.30. В 8.30 пак се започна, а сега започнаха и температурите :fan
На всичкото отгоре вчера водих куч на ваксина и хапче за глисти, та и той се покъка, а и малката успя да нагази една бомба. Мале, такъв ужас не ми се беше случвал, трагично е просто. А в четвъртък ни предстои полет за Лондон. Ужас, просто!!!

Ванче, много благодаря :923 следях Руми известно време и много се чудех, но заради кръста не мога да спортувам, но поне с хранителен режим ако може да помогне ще е добре. Иначе с монодиетата се справям, за 2седмици 4кг. Сега всеки ден ги редувам храните, не по 2, така ми е по-лесно, че 2 дни на месо и ми става лошо.

Черита, шапка ти свалям и много се гордея с теб. :326

Айде, ставам да им сипя картофи и сухари на девойките. Стискайте палци
Заключено