Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Сиренце »

Сутринта като си сварих ориза не стана много на супа :roll: не знам защо, сложих 1л вода и половин кафяна чашка ориз, но явно доста съм варила :roll: като видях че няма много вода, долях още, дано не съм объркала нещо.
Вие колко време варите ориза?
Аз си правя кафяв ориз и т.к. той увира по-трудно го доливам. Гледам водата да остане наполовина от началното количество.
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Сиренце написа:
Сутринта като си сварих ориза не стана много на супа :roll: не знам защо, сложих 1л вода и половин кафяна чашка ориз, но явно доста съм варила :roll: като видях че няма много вода, долях още, дано не съм объркала нещо.
Вие колко време варите ориза?
Аз си правя кафяв ориз и т.к. той увира по-трудно го доливам. Гледам водата да остане наполовина от началното количество.
И аз днес си сварих кафяв ориз.Тъй като е по-твърд и трудно увира го накиснах от предната вечер.Надявам се това не пречи.Не съм го доливала,но май беше в повече водата.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Мърмори написа: Еее,стига вече сме я яли за тези ядки! Нали всичко се изясни! А пък и няма нищо лошо в ядките все пак!
Няма,няма-просто се пошегувах на неин гръб :222
Черитке,мила, :224 ти нали сега не ми се впрягаш и няма да се развилнееш и ме ометеш :995 :986
Последно промяна от bubalina на 05 Яну 2011, 11:52, променено общо 1 път.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
djiq

Мнение от djiq »

:1075
Добро утро!

Отчитам успешен оризов ден. Тази сутрин се премерих и резултата е около 1,5кг по-малко, не мога точно да кажа, защото кантара ми не е електронен.
Предполагам, че резултата е такъв, защото това са кг качени по празниците и следователно се свалят бързо.
Ще се опитам до обяд да изкарам на плодове и чай и да хапна чак след 13:00. Това няма да е проблем, защото напоследък установих за себе си, че проблема ми не е в гладуването, а в последващото плюскане след това. Това ме проваля всеки път и се надявам да се преборя с безразборното хранене, защото иначе отслабването при мен е безсмислено.
Хайде дано повлека крак и всички да отчетат добри резултати :222
:1075
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

djiq написа::1075
Добро утро!

Отчитам успешен оризов ден. Тази сутрин се премерих и резултата е около 1,5кг
:326 :326 :326 :326 :326
djiq написа:. Това няма да е проблем, защото напоследък установих за себе си, че проблема ми не е в гладуването, а в последващото плюскане след това. Това ме проваля всеки път и се надявам да се преборя с безразборното хранене, защото иначе отслабването при мен е безсмислено.
Уффф, аз съм същия случай!!! Знам, че желанието за ядене на сладко означава липса на цинк, обаче нищо не правя по въпроса :126 :126 :126 много ме е яд, защото даже и мултивитамините не си пия, а трябва заради кърменето. Обаче от даване на хапчета на малките за мен не остава ред. Ето пих ги докато пиша :)
Днес ми е втория опит с плодово-оризов ден и съм твърдо решена да е първия успешен :).
Сега си пия водичката от ориза. Сложих и щипка джинджифил ммммммм много ми е вкусна така. Ориза ми е кафяв ето такъв http://www.hope-bg.com/index.php?pp=products&prodcat=4
Това е най-вкусния ориз който съм яла въобще.А самия ориз го сварих в предварително направен зеленчуков бульон. Докато се вареше бульона накиснах ориза и така. :954
Стискайте ми палци :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бобка, как мина плодово-оризовия ден?!?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Здравейте и от мен :923 Най после се завърнахме в къщи.Много ми липсваше вашата компания и тази лиспа естествено се отрази и на кантара :126 :126 :126 .Днес разтоварвам, но с кисело мляко(домашно квасено разбира се), че докато наместя багажа нямам възможност да си приготвям ориз.Надявам се тия дни да имам време и да изчета всичко.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Хей, Цвети, много ни липсваше :1199 ! Надявам се да сте си изкарали добре.Добре дошла :923 :923 :329 :923 :923 !
За килограмите не се тревожи - всички сме на същия хал след празниците. Следват два оризови дни, после детокс, няма страшно.
олеся

Мнение от олеся »

Аз ще оризя във вторник в компанията на мъжа ми. Преди малко обсъдихме кога да е, защото като сме заедно е супер. Той малко се стресна като видя резултата на кантарчето +2.
Чакаше и аз да съобщя нещо подобно, обаче :227 Просто съм заковала теглото от преди детокса. Така си въртя 2 кг. нагоре надолу преди детокс и след детокс вече 2 месеца. Това ме радва, защото си мисля че съм достигнала оптималното си тегло и няма нужда да се напъвам да свалям още. :1081
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И така днес стартирам с 90 дневната диета.Искам да попитам за вашето мнение.Понеже всеки 4 ден е разтоварващ плодов как мислите дали ще е голямо нарушение ако си го правя плодово оризов :?: Понеже съм се убедила в полезността на плодовооризовите дни
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Утре ще оризя.Дано да е успешен оризовия ден.Миналата седмица,след него бях-1,5кг. :1141
Заключено