Добро утрооооо!!! Аз съм горнооряховчанка от вчера вечерта. И това ще продължи едва до утре сутринта, когато с Бели поемаме към Варна и Черноморец

. И за по-напряко, ще минем и през Разград

. Много обичам да пътувам. Особено пък, когато аз карам и с мен няма мърморещи я за скоростта, я за жегата, я за умората от пътя елементи

.
Понеделник успях да издам офиса - всичко, което беше останало от Байт, беше старателно пакетирано и качено на бусчето на куриерите от Орбит. Петък поема за към Атина. Аз минах и прекратих договорите на фирмата със Софийска вода и Топлофикация. Вчера пък подадох Уведомление до НАП за предстояща ликвидация на дружеството ни. Към края на август оттам трябва да издадат удостоверение за липса на задължения и след това да стартира същинската ликвидация, чийто минимален срок е 6 месеца.
Моят трудов договор все още не е прекратен - не знам докога ще се водя на такъв. На колегите им е ясно, че трябва да ми го прекратят и решението е в техни ръце - нищо повече не може да се направи. Аз съм доволна, че успях без много зор, без излишни нерви и без да се претрепвам да проуча, взема оферти, обясня с подробности в десетки имейли и накрая да получа заветното одобрение за онова, което трябваше да се случи с моята фирма, а именно - да изнесем цялото обзавеждане и оборудване от вече бившия ни офис, за да не плащаме наем. И всъщност най-добре беше тези неща да заминат за Атина, а не да се складират тук в Бг, където да се плаща месечен наем. И всичко стана в срок, който ме удовлетворява прекрасно, т.к. тази неделя ние заминаваме на море и ще останем в Гърция 2 седмици. А аз изчерпах задълженията, които имаше да свърша. Меко казано съм доволна.
Дали ми е тъжно? Ами, да - у мен има лека тъга, защото се сложи край. Защото за тези 8 години в БАЙТ БЪЛГАРИЯ аз направих много, много неща. Имах свободата да ги направя без да ми висят шефове на главата. И най-вече - работното ми време беше такова, че бях изключително гъвкава и не съм пропуснала нито един важен момент от живота и израстването на Коко и Бела. Само за това да е, съм изключително благодарна на колегите от Гърция и не мога да имам никакви претенции.
Сега предстои нещо ново. Още не съм съвсем сигурна какво ще е, но знам, че предстои!
cvety_rz написа:Няколко дена със Симо бяхме като младоженци само дето за мой късмет съм неразположена

Все улучвам и аз ама
Цикъл... какво е това?!

Аз съм без цикъл вече повече от месец, но за сметка на това имам зацапвания редовно.... явно така се остарява, кой знае. Жалко,
Цвет, че не сте могли да се нарадвате един на друг на спокойствие.... От друга страна, общуването на възрастните, когато децата ги няма, е много по-различно и качествено... Това го знам със сигурност.
cvety_rz написа:Не помня дали писах, но котката на комшията от 5 етаж се хвърли и падна върху предното стъкло на колата и го счупи.Комшията каза, че не го интересува да си се оправяме сами а ние имаме само гражданска нямаме Каско и така едни 100 лв. ги дадохме ей така.
Това няма да го коментирам просто

..... как е възможно да не поемеш отговорност за нещо, което си поломил - в този случай човекът трябва да поеме отговорността от името на животното....... Аз съм просто сащисана,
Цвети. Честно - не го разбирам..... Не знам какво да ти кажа...... Безумие.
Сега ви оставям. Отивам да си "копая" на тоя прословут сайт.... искам да стане. Направо вече мечтая да стане...., да го пусна да се тества..... и да останат само козметични настройки.