Здравейте мърморанки - сладуранки, милички бандитки ,хубави женички и майчета добрички!!!!!!
Тая кашлица не пробвахте ли да я морите с компреси с мед в/у гърдите и гръбчето?Предполагам знаете как ? - в/у надупчен на няколко места лист хартия/аз използвам А4/намазвам мед и слагам на детето преди сън вечер.При нас помага.Не е панацея,но има добър ефект.
Боби наистина са ми злояди децата.От 2годишни / от както имат пълна уста със зъби/ ядат само филии - намазани с кр.масло или маргарин / синът ми/, филийка с кашкавал печена или с лютеница / дъщеря ми/ .Друго,което ядат: пържени картофи, кренвирши - прасенца,макарони, попара,от време на време синът ми яде пица, супа топчета,но на 1-2м. по 1 път.От зеленчуците ядат само краставица.От плодовете:малката яде :ягоди,банани,череши,ябълки; а баткото: ягоди,череши, мандарини,портокали,ябълки.Но плодовете се ядат рядко и то с кандърми!
И това меню го търкаляме вече 5-6 години.Голяма ми е мъка!Обещавам,че ще публикувам някоя друга рецепта в кулинарния.
Как е бебчето Боби? Слушка ли или ......
А, да не забравя - че си пуснах клипа, пуснах си го

и много ми хареса!Благодаря !
За сиропа от плодовете на бъз:
Dexter аз вече 2 г. давам на моите деца по 1ч.л., и аз също вземам по 1с.л. от такъв сироп.Но моят сироп е супер сладък и има леко кисел вкус,но не мирише сякаш на вино.Децата го пият,но аз им слагам вътре клеева т-ра , Родиола и им давам дражета рибено масло от малките,червените!Много съм доволна - смело мога да кажа,че доста добре поддържа имунитета им!
Но.....! Всяко дете/ човек / е различно и ...Напр. синът на моята 1ва братовчедка е с много слаба имунна система въпреки,че майка му го лекува и подсилва постоянно, лекува го основно с хомеопатия, но може да се каже,че почти всяка седмица са болни.Като бебе направи няколко гърча от висока температура и тя от тогава трепери над него.Догодина ще е 1кл. и с тези болести какъв ученик ще е не знам?
За ради това и тя не може да си намери работа,че никой не иска работник в перманентни болнични!
Фюти успех в Понеделник!Не се съмнявам,че ще си прекрасна! Вече имаш опит и като знам как се представи първият път.....
futarela написа:Добър ден ! Колко много писане за един ден ))) Честит празник на всички именници! на Ивайла на Марчи и на съпруга й ,На МАРИКО ,дЖУЛС И ХРИСКО И ДАРИ да са им здарви съпрузите да ги слушат и да имат много късмет!
Честит имен ден на всички!!!!!!!!
Да са живи и здрави, весели,добри,любими и засмяни!
Много щастие и много късмет!
Нали си знаете....."От кал да е - Иван да е!