VIKI1023 написа:Здравейте и от мен,после ще пиша,че сега излизаме!Много ми липсвахте,дано всички сте добре!
Еееееееее,
Краси, най-сетне!

Как е в шоплука?!?! Свикна ли с мъглата, лайната, шума и киселиците по тротоарите

. Да знаеш, че ако някой някога ти се хили като пача и това ти се вижда заплашително, то ..... пак си помисли щото това хилещото може и да съм аз. И да, естествено че ще се включиш в срещата НИ....... всъщност моята и твоята както изглежда дотук..... няма други желаещи.
Еми, просто не е истина това, което ти се е случило! Хубаво, че наистина само с уплаха си се разминала! Обаче и тя не е била малка, защото да ти хвръкне яйце в лицето сигурно е последното, което си очаквала.... :shock: :shock: :shock: А черупките накъде се разхвърчаха..... добре, че око не са уцелили... Мъжът ти сигурно едва ли е виждал жена си така разкрасена

. Аз съм пробвала да варя яйце в микровълнова и..... резултатът е бомба вътре във фурната.
Оли, Цвети, радвам се много да ви видя! Голяма празнична ваканция му направихте, но пък сега с нови сили напред!
Ася, вие осветлихте ли някой с вашето присъствие днес?!?!