ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от futarela »

Здравейте !!Само да пожелая хубава седмица , сега изчезвам ,че закъснях за тБТВ то :923 :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
elkrato

Мнение от elkrato »

Привет :923

Ще чакам предаването с нетърпение :329

Да ви се похваля използвах изварения компрес за първи път върху малката,беше с 38.3 Т.Кото се събуди от следобедния сън беше смъкнала Т,дори нямаше 36 гр. :lol: Найстина е чудодеен,възхитена съм :954
Желая ви страхотна седмица[img]http://biskvitka.net/uploads/posts/1294 ... udatus.jpg[/img]
Аватар
titaroza
Писател по душа и.... клавиатура

Мнение от titaroza »

И аз сядам да гледам предаването, после ще ви чета назад :923
[img]http://www.picvalley.net/u/2209/9692643721612886414129412113685B5KH5hGABeI36JINp2.JPG[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха добро утро от мене в началото на седмицата! Много добре почна деня днес с предаването и участието на Фюти и док! Седя си на топло в офиса, гледам, че някакво слънце се опитва да ми съсипе мъгливата гледка :1062 :1062 :1062 , тъкмо ми е готино, че всичко е бяло навън :954 :954 .

Тази събота и неделя минаха адски бързо. Направо не успях да си почина. В събота си изпилих нервите с лиготиите на Коко - подготвях го за теста по английски, на който днес е изкарал 100% междудругото, нооооооо..... направо ми взе здравето! И то не с друго, ами с нежеланието и несериозността, с които подходи.

Вечерта в събота бяхме на дубъл - РД и ИД на двете деца на наши приятели! :lol: :lol: Много хубаво си изкарахме, чак не ми се тръгваше. Изпих 4 бири :221 :221 и нямаше никакви последствия от това. Вчера пък слязохме към центъра и посетихме едно много готино местенце - ВЕДА ХАУС. То е комбинат от чайна и магазинче за чай - искахме да си купим хубав чай. Седнахме разбира се първо да пием. На втория етаж на чайната се влиза по чорапи и се сяда на меки възглавници на земята. Масичките са ниски - тип софри, музиката е индийска или българска народна, тиха и успокояваща. Като си избереш чая, ти го поднасят в малки керамични чайничета - около 400 мл. Ти си сипваш в чашката по малко за да не истива и се наслаждаваш. Ние с Момчил си избрахме бял жасминов чай и рейки чай. Трябва да кажа, че вторият беше просто прекрасен - толкова, че си купихме 100 от него за вкъщи и от сутринта в офиса си го пия. В рейки чая има билки и цитруси и описанието за него твърдеше, че възвръща енергията на тялото. Може би има нещо вярно. И така - купихме си чайчета, заредихме се с настроение и се прибрахме.

Напоследък имам много неприятно главоболие - на серии някакси се появява. Примерно лягам си съвсем нормална, а се събуждам през нощта с главоболие. Случва се и през деня да ме преболи главата. А в събота след като се ядосах страшно много с Коко, направо ме съсипа. Трябва да намеря начин да се успокоя, ако искам да живея. Отделно, че от миналия четвъртък кутрето и безимения пръст на лявата ми ръка са като изтръпнали. Т.е. работя си с тях нормално, имам чувствителност, но ги усещам "на иглички". Тази сутрин вече усетих промяна, но като се курдисах на компа и пак се "схванаха" - явно е нещо професионално, ако така може да се нарече! :???: :???: :???: И във връзка с тези проблеми, както и с килото и половина повече моя телесна маса в сравнение с периода след Коледа, реших, че ще почна отново да бягам сутрин в парка. И ето ме тази сутрин си изпълних заканата - чувствах се просто прекрасно, в настроение и тонус, а пръстите почти бяха се отпуснали!! Мамка му и цивилизация....... разболява ни!

Докато не съм забравила да ви предам специални поздрави от Елисчето. Добре са и двете, да не кажа и трите :1062 :1062 :1062 . Здравички са и вече си имат комп - в най-скоро време ги очакваме да си пуснат и нет ище я виждаме по-често. Поздрави да ви предам и от Линдуша и от Исето Григорова - и двете ги чух в петък! И те са добре. Имам уверението на Линди, че до 2 седмици ще си имат комп - което означава, че ще ни радва с лилавите си постове!

Ми това е засега от мене! Успешна седмица!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,момичета,аз съм много заета тези дни,но ето че съм тук.Липсват момичета-Верчето,Мари-жоли.....
Пожелавам ви красив и топъл в душите ден. :923 :923 :923
Ver

Мнение от Ver »

Tук съм бе, Вале :)
Просто съм повече по другите темички, бягам от злободневието :222
Как сте вие? :)
valrus

Мнение от valrus »

Верче виж си личните.аз нали съм шматка и влизам набързичко..........Нещо ме гони умората тези дни
Ver

Мнение от Ver »

Вале, спокойно :329
Готова си душко :)
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Заключено