Ха добро утро от мене в началото на седмицата! Много добре почна деня днес с предаването и участието на Фюти и док! Седя си на топло в офиса, гледам, че някакво слънце се опитва да ми съсипе мъгливата гледка

, тъкмо ми е готино, че всичко е бяло навън

.
Тази събота и неделя минаха адски бързо. Направо не успях да си почина. В събота си изпилих нервите с лиготиите на Коко - подготвях го за теста по английски, на който днес е изкарал 100% междудругото, нооооооо..... направо ми взе здравето! И то не с друго, ами с нежеланието и несериозността, с които подходи.
Вечерта в събота бяхме на дубъл - РД и ИД на двете деца на наши приятели! :lol: :lol: Много хубаво си изкарахме, чак не ми се тръгваше. Изпих 4 бири

и нямаше никакви последствия от това. Вчера пък слязохме към центъра и посетихме едно много готино местенце - ВЕДА ХАУС. То е комбинат от чайна и магазинче за чай - искахме да си купим хубав чай. Седнахме разбира се първо да пием. На втория етаж на чайната се влиза по чорапи и се сяда на меки възглавници на земята. Масичките са ниски - тип софри, музиката е индийска или българска народна, тиха и успокояваща. Като си избереш чая, ти го поднасят в малки керамични чайничета - около 400 мл. Ти си сипваш в чашката по малко за да не истива и се наслаждаваш. Ние с Момчил си избрахме бял жасминов чай и рейки чай. Трябва да кажа, че вторият беше просто прекрасен - толкова, че си купихме 100 от него за вкъщи и от сутринта в офиса си го пия. В рейки чая има билки и цитруси и описанието за него твърдеше, че възвръща енергията на тялото. Може би има нещо вярно. И така - купихме си чайчета, заредихме се с настроение и се прибрахме.
Напоследък имам много неприятно главоболие - на серии някакси се появява. Примерно лягам си съвсем нормална, а се събуждам през нощта с главоболие. Случва се и през деня да ме преболи главата. А в събота след като се ядосах страшно много с Коко, направо ме съсипа. Трябва да намеря начин да се успокоя, ако искам да живея. Отделно, че от миналия четвъртък кутрето и безимения пръст на лявата ми ръка са като изтръпнали. Т.е. работя си с тях нормално, имам чувствителност, но ги усещам "на иглички". Тази сутрин вече усетих промяна, но като се курдисах на компа и пак се "схванаха" - явно е нещо професионално, ако така може да се нарече!

И във връзка с тези проблеми, както и с килото и половина повече моя телесна маса в сравнение с периода след Коледа, реших, че ще почна отново да бягам сутрин в парка. И ето ме тази сутрин си изпълних заканата - чувствах се просто прекрасно, в настроение и тонус, а пръстите почти бяха се отпуснали!! Мамка му и цивилизация....... разболява ни!
Докато не съм забравила да ви предам специални поздрави от Елисчето. Добре са и двете, да не кажа и трите
. Здравички са и вече си имат комп - в най-скоро време ги очакваме да си пуснат и нет ище я виждаме по-често. Поздрави да ви предам и от Линдуша и от Исето Григорова - и двете ги чух в петък! И те са добре. Имам уверението на Линди, че до 2 седмици ще си имат комп - което означава, че ще ни радва с лилавите си постове!
Ми това е засега от мене! Успешна седмица!