dexter написа:От вчера съм замислена над новината, че правителството се опитва да ограничи рекламите на хазарта.
И как да се зарадвам на тази новина,
Декс, като същото това правителство в лицето на Валери Симеонов обмисля да върне тютюнопушенето в заведенията?!?!?!?!? За мен е най-добре това правителство да си ходи. Местната власт - също.
Ха, здравейте

. Как сте, момичета?! При мен най-сетне "просветна" - тези дни бях истински изтощена покрай трагедията с Боян Петров. Имам обяснение лично за мен защо така я приех, но нямам обяснение защо десетки хиляди българи се почувстваха също по този начин. Ще цитирам само 2 коментара към последния пост на Радослава Ненова - жената на Боян:
Не познавах Боян Петров и не съм се интересувала много от него. Може би защото алпинизма не е моята мечта. Но когато изчезна, сякаш нещо вътре ме жегна. Не слушам новини, не следя репортажите за загинали по пътищата, за драми и трагедии. Когато не мога да помогна, гледам да се абстрахирам. Но тук не можах. Не ми даваше покой мисълта. Ставах сутрин и веднага почвах да ровя в Гугъл за новини с надеждата, че ще прочета добрите вести. Вълнувах се, чаках, накрая плаках и през цялото време не можех да си обясня защо. Та аз не познавам този човек, не се интересувам от алпинизъм, не мога да си представя какъв е този избор да си горе, в битка за живота си, но не мога да го упрекна. Само възхищение! Толкова лично ме засегна тази трагедия, сякаш ми е близък човек, сякаш винаги съм го познавала. Не мога да гледам на него в минало време.
точно това се случи с мен и с други около мен. Една позната ми сподели дори, че не го е чувала преди това, но като изчезнал и дълбоко я е засегнало. Не можела да спи, мира нямала. Уникален просто!
Е, Боян вече е легенда. This is the end, както каза Кирил Петков - член на неговия екип, който вчера сложи край на спасителната мисия... Но Боян сложи началото на няколко прецедента и мисля, че тепърва предстои да прави нови пътеки - с духа си, който накара всички тези стотици хиляди българи да плачат със сълзи на очите за него. Тази наша малка България имаше, спешно имаше нужда от герой като него. Лошото - получи го мъртъв.... Така ми се искаше чудесата да се случват......
Деска, ще ти призная искрено - вчера почти се подразних на споделения от теб в предходното мнение пост от фейсбук на някоя си Марти Иванова. Прости ми, но..... не искам Марти Иванова, не искам общи приказки (макар че Марти пише доста лично), за мен щеше да бъде ценно да видя твоето лично мнение, но уви - ти отново се скри зад новата си самоличност. Какво в този случай ти попречи да бъдеш себе си?!
Друго около мен - Момчил утре се прибира от Швейца. Аз се научих доста добре да се справям с всичко вкъщи сама. Вярно е - забравям като луда. Всичко забравям. Дори забравям и къде си записвам, за да не забравя

. Мисля, че напрежението ми идва в повече. Днес бях на последния мач на Коки за сезон 2017-2018. Слава Богу, биха и дори Коки вкара гол. След мача с него се прибрахме, обядвахме и единственото, което можах да направя, е да се опъна на дивана и........ да заспя. И заспах... чувствах се мега изтощена.
На Бела ѝ предстоят 2 състезания другата седмица - на 24-и е състезание, организирано от нейния клуб. След това отиваме в Бургас, но още не знам на коя дата ще е тяхното участие там - 25, 25 или 27?! Предстои да разбера. Щеше ми се да е на 25-и, за да можем после да идем при майка за 2 дена, но... още нищо не се знае. Понеделник Коки има имен ден...... планове засега няма. Той има някакви идеи, но като се върне Момчил ще уточним. Слава Богу, поне това, че му наближава имения ден не успях да забравя

.
Ванче, аз смених програмата за Гуадалахарата. Наложи се, защото никак не ми се шофираше 6 часа от Барса до Мадрид, а влаковете, освен, че се скъпи, също отнемат над 3 часа в едната посока.... И в крайна сметка смених полета - ще летим и ще се връщаме от Мадрид. Добавих още една нощувка в хотела в Алакала и по този начин там ще сме от 30-и май, сряда. НА този ден късно вечерта кацаме в Мадрид, вземаме си колата под наем и право към Анкала - на другия ден 31-и още нямаме точни планове, макар приятелите ни вече да са също там, но...... това зависи и от вашите възможности да пътувате, за да се видим, така че ми пиши за кой ден ще имаш възможност.
Елисче, виж на каква обявя за Горна попаднах:
http://times.bg/news/view/46934/%d0%b7% ... %b0-%d0%bc" onclick="window.open(this.href);return false;. Ще записваш ли мацките?!
Нелка, какво се случва с абитуриентката?!
Засега чао от мен.