Деска, на въпроса ти...... в момента сме в с. Радуил (над Костенец) в къща за гости с още 2 приятелски семейства - заедно ходим и на море. Това ни е първо излизане от София за тази година..... и не знам за колко още месеца назад.... По принцип последните години ходим извън града повече лятно време, заради спортните ангажименти на Коко и Бела през учебно време...., а сега към това се добави и извънредното положение. Та ето ни - в подножието на източна Рила... при радуилския боб.... Направих вече капрезето, джоланът го опекохме от нас, а тук във фурната печем пресни картофки с розмарин.... имаме узо и хубава чешка бира.
Та ние сме добре.
Днес Коки имаха участие в традиционния за горните класове на тяхното училище ТУЕС фест - на него учениците от 11 и 12 клас представят свои иновативни проекти в областта на компютърните мрежи, роботиката, софтуера и още нещо, което забравих. Коки и още двама негови съученика работиха в екип и представиха бастун за незрящи.
https://tuesfest.bg/projects/16?fbclid= ... kkbb3wD1x8
Специални благодарности на Деси, която помолих и се включи наживо във виртуалната стая, в която бяха Коки и съучениците му - нейна работа в центъра за незрящи в София в моите очи я правеше много подходящ събеседник за разговор с тези трима подрастващи, бъдещи специалисти....... и Деси, точно така се получи. Момчетата са много ентусиазирани. Пак ти благодаря!
Относно това, че си много уморена тази седмица - предвид онова, което си вършила....., направо ти се чудя че си спала едва 2 часа..... Аз сигурно до сутринта бих откарала.... Дано да успееш да си починеш съботно-неделно.
Аз сега ставам и отивам да видя какво се случва на барбекюто - очакваме да ядем, все пак, тази вечер