Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от cchery »

mari_ko написа:Чери, ако съм на ход, искам "Накъдето ми видят очите" на Ритон
Готово.........

И така, последна възможност за песен.... но играта с въпросите може да си продължи колкото иска!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Предлагам всички,които са на линия и не са задали въпрос да пуснат по един.Така или иначе песните можем да си ги качваме ние...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

emi-1 написа:Предлагам всички,които са на линия и не са задали въпрос да пуснат по един.Така или иначе песните можем да си ги качваме ние...
Много добра идея!!! :326 :326
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Ок задавам:
Коя бе последната ми радостна новина, която споделих с вас? (жокер - вчера я споделих)
само да не разлиствате страниците :222
emi-1

Мнение от emi-1 »

Прощапулника,Мравчо.И макар,че имаше и очернени ръце и недотам хубави емоции,основното е важно :221 .Поправи ме,ако греша.Дано да не ме лъже паметта,защото не съм сигурна,дали това го четох вчера или миналия ден,но то ми е останало в главата...
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

А това тук е обещания хороскоп на мецата. Изработен съвсем професионално и суперотговорно от Вихрогонче. Естествено...... може да се стори странен на всеки, но все пак идеята е да се забавляваме. А дали пък няма да има нещо вярно в този хороскоп!!!! Вихърче, благодаря сърдечно..... :922 ..... някои от нещата имам чувството, че са писани лично за мене..... няма да казвам кои, подчертала съм ги :1062 :1062 :1062 .

Благодаря на всички за това, че намерихте днес време да бъдем заедно по едно и също време във форума!!!! За хубавите думи, красивите пожелания..... Не знам какво ще е станало с форума след още половин година, но дай боже да сме участници в него. :) :) :) За мен беше удоволствие и.... голяма удовлетвореност. :1002 :1002 :1002 Ако си взема заслужена почивка, няма да се сърдите много...... защото ще е кратка. Както беше написала Еми, в моята глава вечно нещо щрака....... и затова почивките са ..... епизодични. Извинявам се още веднъж за пропуските в клипчето - ВАЛРУС, АСИТАНО И АСИ........ всички сте много ценни и допълвате колорита на това място!!!! Нищо не е нарочно, просто въпрос на физическа възможност.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

emi-1 написа:Прощапулника,Мравчо.И макар,че имаше и очернени ръце и недотам хубави емоции,основното е важно :221 .Поправи ме,ако греша.Дано да не ме лъже паметта,защото не съм сигурна,дали това го четох вчера или миналия ден,но то ми е останало в главата...
:326 :326 :326
С голяма памет сте всички, ей. Аз не помня така. Браво Еми, позна, имах в предвид прощъпулника, но и за черните ръце си точна :1062
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Eй, че си бързак, Еми! Поздрав от мен с "Ключ от чужда стая" на Илия Ангелов - нали си на БГ вълна днес!
emi-1

Мнение от emi-1 »

http://vbox7.com/play:41b6d89d&al=1&vid=562692
Благодаря Сиренце,чудесна песен,която отдавна не съм слушала :923
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Това е момичета от мен за днес!!! Тръгвам си от работа и се отдавам на почивка!! Остявам от ремайндъра да се пуска песента, която Момчил си пожела...... няма начин...... връзки, при това много лични :1062 :1062 :1062 . Да не говорим, че ако той не беше напрвил това подобрение, нямаше ни камбанка да има, ни песни....... :D
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ХА ХА ХА много весел хороскоп браво!
Поздрави за Момчил и от мен наздраве сипвам си едно вино! :D
Публикувай отговор