последният месец издържах един ден,срам ме е от това и не съм писала.
Не мога да повярвам,честно! Срамуваш се от нещо толкова естествено,нещо,което винаги се е случвало и ще се случва. Не помня да е имало месец,в който всички до един да са били стриктни. И пак казвам,това е нещо съвсем нормално. Има моменти,когато не сме достатъчно подготвени психически,има ситуации,които трудно овладяваме и тогава несъзнателно посягаме към храната,търсейки утеха,успокоение,всъщност търсейки начин да си доставим поне за кратко удоволствие. ПАК КАЗВАМ,ТОВА СА СЪВСЕМ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ РЕАКЦИИ И В ТЯХ НЯМА НИЩО СРАМНО.По-важното е да не паднеш духом. Както виждам при теб това не се е случило-радвам се,че отново си във форма и си готова за нови подвизи. Освен това-когато правиш нещо и то те кара да се чувстваш дискомфортно, когато ти носи притеснения,когато не си на 100% сигурна,че действаш правилно,тогава по-добре спри,помисли си и направи нещата приятни за теб,само тогава ще ти носят успех. Оф,много се разбъбрих,а не съм сигурна дали разбираш какво искам да ти обясня.Ето-ако тридневните детокси те натоварват, ако не се чувстваш добре,тогава прави по 1 ден, можеш да пропуснеш 1 месец,важното е когато решиш,че си готова ,да го направиш по правилата.
последният път ,когато издържах 3 дни,много ми се люлееше главата и май от тогава се стреснах леко
Ако има нещо,което те притеснява-не се колебай да споделиш! Ако не можем да намерим обяснение и решение-ще попитаме Док!Затова сме всички заедно,за да си помагаме!
Ама пак съм си пълничка,закучиха се тези кила и не мърдат.
Нормално е да има застой. Ако продължи повече от месец,ще действаме ударно-ще ги излъжем тези гадни кила,няма начин!