Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Cheva »

Аз си отваярм e-mail-a веднъж на 3 месеца, явно днес е бил падежа . :lol:
Миналата година колежките така хубаво ме хлъзнаха, че още ми държи влага. :fan

ellyto , ами освен да спреш да се теглиш. Дай му време на кантара.
Другият момент е също лош, като видиш да показва желани мерки ( както при мен снощи) и да последва похапване .....на сладкиши, както е днес. :mrgreen:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
ellyto

Мнение от ellyto »

Като нямаш кантар лошо, щот може да се отпуснеш и да не разбереш навреме, че си качил няколко кг. Като имаш кантар пак лошо, щот постоянно се теглиш. Моят приятел отдавна иска да :128 кантара, едно заради мен, едно и заради себе си, защото и него не го харесва. :955
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

ellyto написа:Ей добра шегичка сте измислили :)) Признавам ви :1069 :1069

Аз не мога да разбера кантара защо не ме обича...вече втора седмица спортувам всеки ден и нито един грам не съм свалила, това ако не е крив късмет не знам просто. Все си цикля на едни и същи килограми и това си е то. :1044 Няма да се откажа да ходя да се бъхтя всеки ден, защото след това се чувствам добре, ама искам и други резултати да видя, та малко да се зарадвам, че съм толкова постоянна.

Да се похваля, че успешно завърших ниво А2 на испанския, имам 92% финална оценка, колко хубаво, ама да можеш и да вържа някое и друго изречение щеше да е още по-хубаво. :1069 :1069 Има още мн хляб да се яде, докато се научи този език.

Тези дни нещо позатихна форумът, липсвате :329
Ели,май всички ни е налегнал меракът да се трудим. ;) Сигурно затова е замряло тук.
Браво за успешно взетия изпит! Ти си поредната ни отличничка! :326 :326 :326

За задържането на кг не се коси-нормално е като спортуваш да започнеш да трупаш мускули на мястото на сланинките.НЯкъде по-напред в темата Боби го беше обяснила много подробно,но сега нямам време да го търся. Споко,мери си обиколките докато с кантара се заобичате отново! Наистина тая история с тегленето е двуяка. Трябва да внимаваме да не преминем границата,защото крайностите не водят до нищо добро. В този смисъл: Чеви,внимавай с наградите! (да си измрънкам аз,да не загубя форма случайно)
Аз днес се теглих- запазвам си до грам килограмите от детокса и понеже днес оризя се чудя утре дали да се тегля пак.Мисля,че ще подходя мазохистично и ще наградя тиквата си с хубава емоция чак другата седмица,когато дай Боже,разликата ще е по-голяма.
ХАйде,стига сте работили, драсвайте по 1-2 реда (който го може де,че тука все едни писателки сме се събрали,май Фютка е с патент за този начин на писане)
Хайде, пускайте априлската тема!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Аз си отваярм e-mail-a веднъж на 3 месеца, явно днес е бил падежа . :lol:
Миналата година колежките така хубаво ме хлъзнаха, че още ми държи влага. :fan

ellyto , ами освен да спреш да се теглиш. Дай му време на кантара.
Другият момент е също лош, като видиш да показва желани мерки ( както при мен снощи) и да последва похапване .....на сладкиши, както е днес. :mrgreen:
Чева, да не стане така да не отваряш мейла си вече на 1-и април. :) Идеята беше да се съберем тук всички по някое време вчера...

Не съм успяла да те поздравя за страхотните резулати, които виждам от снимките ти - БРАВО!!!! :326 :326 Сега приличаш на момиченце..... :954 :954 :954

Зоритко, обобщената тема е толкова обширна вече, че не знам как намираш какво да й добавиш :plezya se :plezya se . Благодаря за труда. И евала за телешката ти упоритост..... Подозирам, че предстоящият детокс ще ни поведеш с вдигната глава.... :954 :954 :954

Ели, поздравления за изпита - сигурна съм, че ще проговориш езика. Рано или късно, понеже си упорита, и това ще стане. Никога не съм предполагала, че точно испанският е труден - даже съм искала да го уча, но пък ти ще ми кажеш дали съм права или не! :)

А що се отнася до тия пусти килограми, и аз си задавам този въпрос. Но пък ето - не правя нищо повече от тичането сутрин, т.е. хранителният ми режим е непроменен от доста време, а това е наложително.

И накрая да ви пусна нещо любопитно за разглеждане от нашата страна. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

WANTED alive

bobichan
Hrisi
Вер
Мимоза
Anichka
asiatano
марчи
valrus
Gabi7710
moni_ka
олеся
danid
Орхидея
Мурка
eli4e78
mishellinna
ЛиР
cvety_rz
bubalina
helpmИ
mamadida
tillia
katya_den
vivianna
Смехурко
npopova
mam4eto31
dori neli
Estir777

и всички знайни и незнайни герои на Националното движение на детоксикиращите! :1130 Вижте какво,бъдете така добри да си домъкнете тука дупетата и да се разпишете как я карате,защото иначе :936 ,ще ви намеря и :1058 :1012
valrus

Мнение от valrus »

Зори,направо ме уплаши с тази заплаха. :222 Ще се отчета–последният месец издържах един ден,срам ме е от това и не съм писала.
Иначе кг страхотно ги задържах,благодаря за това на вас/старите пушки/,храня се здравословно,но това не значи че съм спряла.За април съм страхотно мотивирана. :954
Знаеш ли Зори,последният път ,когато издържах 3 дни,много ми се люлееше главата и май от тогава се стреснах леко и си казах–по добре всеки ден лишения по малко,отколкото 3 дни напълно.Аз в миналото си съм имала доста неприятни моменти със здравето и затова маааалко се стряскам от такива "чувства".
Иначе съм вегетарианка,храня се /почти/разделно ,сутрин не закусвам/само чай и плод/.Е ,това е от мен. :222
Ама пак съм си пълничка,закучиха се тези кила и не мърдат.При височина 158см съм 59–60кг
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

последният месец издържах един ден,срам ме е от това и не съм писала.
Не мога да повярвам,честно! Срамуваш се от нещо толкова естествено,нещо,което винаги се е случвало и ще се случва. Не помня да е имало месец,в който всички до един да са били стриктни. И пак казвам,това е нещо съвсем нормално. Има моменти,когато не сме достатъчно подготвени психически,има ситуации,които трудно овладяваме и тогава несъзнателно посягаме към храната,търсейки утеха,успокоение,всъщност търсейки начин да си доставим поне за кратко удоволствие. ПАК КАЗВАМ,ТОВА СА СЪВСЕМ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ РЕАКЦИИ И В ТЯХ НЯМА НИЩО СРАМНО.По-важното е да не паднеш духом. Както виждам при теб това не се е случило-радвам се,че отново си във форма и си готова за нови подвизи. Освен това-когато правиш нещо и то те кара да се чувстваш дискомфортно, когато ти носи притеснения,когато не си на 100% сигурна,че действаш правилно,тогава по-добре спри,помисли си и направи нещата приятни за теб,само тогава ще ти носят успех. Оф,много се разбъбрих,а не съм сигурна дали разбираш какво искам да ти обясня.Ето-ако тридневните детокси те натоварват, ако не се чувстваш добре,тогава прави по 1 ден, можеш да пропуснеш 1 месец,важното е когато решиш,че си готова ,да го направиш по правилата.
последният път ,когато издържах 3 дни,много ми се люлееше главата и май от тогава се стреснах леко
Ако има нещо,което те притеснява-не се колебай да споделиш! Ако не можем да намерим обяснение и решение-ще попитаме Док!Затова сме всички заедно,за да си помагаме!
Ама пак съм си пълничка,закучиха се тези кила и не мърдат.
Нормално е да има застой. Ако продължи повече от месец,ще действаме ударно-ще ги излъжем тези гадни кила,няма начин!
:923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сядам днес да видя какво става из форума и попадам на много изненади :1062 Мецанка с първоаприлски майтапи, Зори с :1058 за тия които се "позатрихме" Дет се вика навреме влязох във форума.При мен нещата не са много благоприятни.Децата са болни и аз имам здравословни проблеми и смятам да направя извънреден тридневен детокс.Нещата не търпят отлагане и не мога да чакам пълнолунието.На пълнолунието ще оризя.Много ми се насъбра покрай децата и затова не съм писала :328 Все се каня дадрасна по някой ред и да споделя , за да ми олекне малко, но все отлагам или по точно се отказвам.Не знам защо съм такава и при проблеми се затварям в себе си :1044 Радвам се за всички постигнати резултати.Гледам много снимки "преди и след "и това ме радва.Продължавайте в същия дух :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Охоооо,кой виждам тук?! Цвети се появила,Бубето се спотайва нещо-сигурно се чуди какво да драсне :1062
Цвети,не се затваряй,когато имаш проблеми. Всъщност казва ти го човека,който най-често се затваря.Но винаги,винаги когато нещата се оправят съм съжалявала,че не съм споделила.Всъщност истината е,че не обичам да натоварвам хората.И си се спотайвам някак,страдам си сама...,но доста често когато след като всичко мине и споделя,се оказва,че решението на проблема е било пред очите ми. Ето и моите са болни-съвместна и задружна гнойна ангина! И съм бясна,защото цяла зима не разбрахме що е то сополи,само 1-2 леки кашлици,а сега,за около месец това е енто разболяване.По цял ден обикалям с капките в ръка,с някакви гранулки,водя безмилостни битки за слагането на поредния компрес...Ей такива неща. Всичко ще мине,ето лятото наближава-ще имаме малко почивка до следващия омразен болестен зимен сезон. :923
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Ne pi6a zaradi kirilicata. No vidqh ob6todurjavnoto mi izdirvane i vikam da se poqvq, predi da me zadurjat adminite i modovete za neredovno pisane :221

:1057 Vsichki bolesti da bqgat ot deca i mami. Cveti, Zori :940
Az dnes detoksvam - ansol, voda s mnogo limonov sok. Sutrinta ka6lqh i mi drazne6e gurloto.

Utre 6te si prepi6a posta, ako nqkoi s prava ne go opravi (iztrie) mejduvremenno :oops: .

Celuvki na vsi4ki!
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте на всички сладурани в МЕЦАТА. Аз сьм нова и ще бьда щастлива ако ме приемете вьв вашите редици.От декември започнах да правя детокси с Гих.Мотивацията ми беше най вече здравословна ,защото имам много болезнен цикал.Но и много кг. за стопяване. :940 За сега сьм отслабнала с 8кг. и вече се чуствам по добре по време на МЦ. :222 Много се радвам че ви има всички,страшно мотивиращи сте . :954 :954 :954
Заключено