ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Sladka Debelanka

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро момичета! Вчера изкарах добре, малко бях назад с течностите, но все пак добре. По време на детокс късно вечер пригладнявам зверски. И тогава ям плодове късно, по-добре плодове отколкото нещо друго нали? Обикновено лягам около 1- 2 часа и около 23 часа хапвам плодове, че не мога два издържа от 20 часа до 2. Дали си бъркам детокса така?
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:954 Добро утро момичета!
Този път съм много щастлива от успешното приключване на детокса :1099
До мерки и теглилки, още не съм стигнала, ама има време-сега пия кафе.Резултатите при мен/от към кг./ няма да са много реални, ама това не ме притеснява особено.Преди да тръгна за Балкана бях след оризов ден и 58.5кг.А като се прибрах, след ден и половина детокс 59.5кг. :221 То голямо ядене падна там, а и пиене и то основно вечер и до малките часове.
А колкото до студа- и аз го изпитах , като на Аляска.То не бяха горещи вани за краката, душове и купища завивки.Дали пък нитратните дини не помогнаха за това? Вчера купих нова, макар че имах 1/2........иииииииии същата гадост: само кората различна :126
Sladka Debelanka написа:Добро утро момичета! Вчера изкарах добре, малко бях назад с течностите, но все пак добре. По време на детокс късно вечер пригладнявам зверски. И тогава ям плодове късно, по-добре плодове отколкото нещо друго нали? Обикновено лягам около 1- 2 часа и около 23 часа хапвам плодове, че не мога два издържа от 20 часа до 2. Дали си бъркам детокса така?
Sladka Debelanka, аз гледам до 23ч. да си легна, че започвам да усещам стомаха си като Бермудският триъгълник :1062 Не че не "прегреших" 2-рата вечер към 21.30ч. с една слива.
Ама като гледам кога си пуснала поста си, май тази нощ изобщо не си спала.

Хайде, чакам щастливи излияния :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утрооооооооо! Аз прключих при това без снощи да ям заплануваната "лека" салатка. Вместо това в 21,30 и аз хапнах малко диня, че симфонията в корема ми изплаши котката вкъщи :1062 :1062 . Спах като къпана! Направо не е истина колко дълбок и отморяващ е съня ми през този детокс!

Днес съм като планински извор във вецето, ама..... не поради детокса :oops: :oops: :mrgreen: . Ще се изхвърлят още течности, токсини, телеса явно. :lol: :lol: Което хич не е зле. За първи път по време на детокс все още имам отоци по очите и пръстите, макар и доста слаби - явно цикълът си казва думата. А това се отрази и на обиколките - намалила съм навсякъде само с по сант :!: :!: . Но пък..... кожата ми е бистра, чиста и направо прозрачна дори на най-изпечената част от краката ми - подбедриците. Там мога да си видя прекрасно вените. Ама не разширени, ами нормалната ми венозна система - като манекен за час по анатомия съм. :mrgreen:

Както и да. Свалила съм 3 килограма :1099 :1099 . Имам чувството, че и малко отгоре, ама вече няма как да го отчета. Чувствам се прекрасно, лека, отпочинала, заредена...... със самочувствие, че съм се справила отново с предизвикателството.

Сутринта изпих едно кафе и хапнах 2 резена диня - гладна съм, ама диня повече не мога да хапна :221 :221 и поради тази причина ще ям.......... вода. Щото друго няма. А и ни спряха водата поради авария. Така че не мога да си приготвя нищо. Иначе планът беше:
  1. ОБЯД: Прясна салата с домати, краставици и печени чушки. Сварени картофи на салата.
  2. ВЕЧЕРЯ: Тиквички на фурна с резени домати върху им.
Сега обаче ще импровизираме някъде навън, щото нищо не можем да си приготвим!

Мони, къпи се днес поне 3 пъти и заради мен в морето! :954 :954 За изгарянето - мехлем от арника! Действа безотказно. Както и при ухапване от комар!

Това е, мацки! Аз изчезвам на разходка с децата и мъжът ми. Настроението е на шест, а лекотата в стомаха ми и цялото тяло допринася още повече за него! Ако искате, запишете вашите резултати тук.

:224 :828 БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА СТРАХОТНАТА КОМПАНИЯ ПРЕЗ ТОЗИ ДЕТОКС! :828 :224
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mironi

Мнение от mironi »

Ето ме и мен - жива и свежа и с тази разлика, че продължавам и днес, тъй като на мен ми е трети ден. Вчера ми беше малко трудно - беше ми студено и леко отпаднало следобяд. Но днес съм свежа като краставичка и имам много енергия. Събудих се с леко главоболие, но пък след доста вода като че ли взе да отшумява. Но имам наистина много енергия и съм се развихрила в къщи да чистя. Гладът не ме е мъчил особено. Даже днес имам чувството, че вече мога да изкарам и още 10 дни така. И може би след 2-3 детокса ще взема да го направя, но сега още не съм готова. Много ми е лекичко. Лицето ми взе да се изчиства от гадните пъпки, които по принцип нямам, но сега имаше в изобилие - заради предходно тъпкане с разни хормони.
Много съм доволна, че нямам нито едно прегрешенийце до сега. Ама нито едничко. А как само се наспах. Лягам в 22.00ч. ставам в 10.00. Е - утре ще ми се наложи да стана раничко - заради работата, но знам че ще съм свежарка.
За утре е планувано малко грозде до обяд. На обяд една салатка от домати и краставици, а вечерта ще видим - може би салата с малко извара и маслини. И така пак си осигурявам още един растителен ден. Ако много ми прималее, в което се съмнявам - може и малко овесени ядки, които планувам по принцип за 5-ти ден.
Това е от мен за сега!!! Рапорта е даден!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: Свалила съм 3 килограма
:326 :326 :326
Страхотно !

Аз продължавам и днес, но без ансол. Действа ми и днес, обаче. :1062
За да не го усещам и утре, когато съм на работа - пропускам . :mrgreen:

През отпуската си купих бял панталон, най- сетне ! Никога не съм носила до сега.
Не обичах бели дрехи, но това лято, с новата визия :1068 , ми се появи желание да
ги обличам. :222 И утре освежена след кратката почивка и здравословния детокс,
облечена в белия панталон ще озаря ателието. :1204
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mamadida

Мнение от mamadida »

Хайде и аз на отчет.
Не знам кой поред Детокс съм 6-7. Този обаче не бях особено стриктна както вече Ви казах особено втория ден. Вчера като изключим салатата домат, краставици и и печени чушки за обяд и вечеря други прегрешения нямам. За мен също Детоксите през почивните дни са много мъчителни та за това когато се падат уикенда и като седнем всички на масата аз си хапвам от салатката и ставам бързичко.
За голяма моя изненада свалените кг за този Детокс са 3. Т.е. сега съм 77кг. Линийката не ми е много вярна ама се боря да се върна пак на тези кг. Сега борбата ще е да ги задържа, защото до сега винаги възстановявам до следващия Детокс това което свалям. На теория много добре знам какво трябва да правя, нооо на практика воля няма. А се оказва че килограмите започват да си казват думата по отношение на здравето.

Пожелавам на всички приятна неделя :954
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

cchery написа:Чудех се как да почна почна този пост?!?! :426 :523 Ама и каквото да му мисля, истината е тази. Лягаме си днес с мъжа ми за следобедна дрямка след офанзивата вкъщи по разтребване, почистване, готвене на децата и т.н. И чувам признание от мъжката уста: "Ще припадна от глад!". Поглеждам мъченическото лице на Момчил - изопнато, гладко и не особено щастливо. Напушва ме смях. :D Ала в отговор мушвам между отпуснатите му бедра вкочанените си стъпала. Все едно инжекция му бих - въобще не очакваше такъв леден душ! И тук вече искрено се засмях - бива ли в в най-богатия на плодове и зеленчуци сезон, през най-горещия месец от годината единият от нас да бере душа от глад, а другият да сдава богу дух от студ?

Всичко в мен е диня! Ям диня, мирише ми на диня, сънувам диня, чувствам се като диня :lol: :lol: . Поглеждам в огледалото и отсреща вместо лице, ми мига на гладни парцали кръгла, масленозелена мичуринка с трагична физиономия. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дори и физиологичната ми нужда вече не не каквото беше. Един съвсем нов за рекламиране 3 в 1 продукт. Благодарение на ансола, обилното количество вода, която пия и днешното ми зацикляне, вече не знам какво правя като обяздя белия кон (извинете ме за образността). Толкова рапорти не бях подавала и на майка ми в най-щурите ми тийн години..... казвам си всичко до последната ........... капка......... каквото там има. :221 :221 :221 :221 :221

[img]http://i278.photobucket.com/albums/kk11 ... rmelon.gif[/img] :11 :1114 :1147
Чери, нали съм ти казвала, че те обичам! :222 Умрях от смях с твоя пост. :955 :955 :955

Моят детокс не беше от най-силните. Днес кантара показа -1,8кг, но незнам и колко е верно защото и на мен ми дойде МЦ. И захранването ми този път е трудно - на обяд си хапнах прекалено добре пълнени чушки със салата и едно пакетче ядки съм подхвана от сутринта. Направо съм като развързан кон. Незнам защо, но винаги като ми дойде правя така - ям! Най-добре ще е някой да ме :1058
Относно дините - аз път този сезон си отядох. Купувам винаги големи дини 10-12кг и като попадна на хубави ходя само на едно и също място. Само още малко ще ви подразня. Като се приберем на мъжа ми на селото си набавям - български са и са на 20ст/кг :plezya se
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Zdraveite
Tova e moq pyrvi detox ......imam samo edin problem ot vreme na vreme me izbiva ne mnogo obilna pot.....tova dali e svyrzano s otdelqneto na toksinite :???:
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Здрасти, Pepi и :326 за началото. До сега не съм срещала информация за подобен ефект, но ако иначе се чувстваш добре, мисля, че даже е добре, защото една голяма част от токсините излизат точно с потта. Лидия Ковачева, например, препоръчва по време на гладуване по-често да обливаме тялото си с топла вода именно по тази причина.

:!: И още нещо, моля, пиши на кирилица! Ако компютъра ти няма, когато отвориш прозореца за писане на отговор горе, в дясно, над усмивките има КРЕДОР, кликваш върху бутончето до него и...готово.

Сега да се оплача и аз от зверски глад през този захранващ ден. Мисля, че бях готова и децата си да изям :mrgreen: . Ноооо съм желязна, не СТОМАНЕНА - прекалих само с домати и краставици и то БЕЗ сол и една лъжичка мед в най-критичния момент.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Благодаря много за отговора дано да издържа до края и след прочетеното от мен във форума разбрах че и захранването е изкл.важно.....така че трябва да сме СТОМАНЕНИ ,както казваш ти.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:Zdraveite
Tova e moq pyrvi detox ......imam samo edin problem ot vreme na vreme me izbiva ne mnogo obilna pot.....tova dali e svyrzano s otdelqneto na toksinite :???:
pepidzheneva, първо - добре дошла при нас!!! :225
Напълно е възможно да е от детокса това изпотяване.Аз не мога да преценя, защото винаги обилно се потя и не правя разлика, но според мен изпотяването е свързано с отделянето на токсини.
rosa_bg написа:Моят детокс не беше от най-силните. Днес кантара показа -1,8кг, но незнам и колко е верно защото и на мен ми дойде МЦ
rosa_bg, аз съм забелязала, че по време на МЦ, винаги съм с 2кг. по-тежка. :126
mamadida написа:За голяма моя изненада свалените кг за този Детокс са 3.
mamadida, от сърце ти пожелавам да ги задържиш!Аз вече съм голям фен на плодово-оризовите дни, откакто видях огромничт им ефект. :524
Cheva написа:Не обичах бели дрехи, но това лято, с новата визия , ми се появи желание да
ги обличам. И утре освежена след кратката почивка и здравословния детокс,
облечена в белия панталон ще озаря ателието.
Cheva-само така! Аз обожавам белите дрехи и се радвам, че вече мога да си позволя поне пантолонче.......е, с ризката отгоре все още. :221 А като мина покрай ателието, ако забележа бяло сияние-ще зная че си ти :222

Браво cchery :326 С риск да стана досадна и на теб ще кажа:ПЛОДОВО-ОРИЗОВИ ДНИ! :329
Сиренце написа:Ноооо съм желязна, не СТОМАНЕНА - прекалих само с домати и краставици и то БЕЗ сол и една лъжичка мед в най-критичния момент.
Сиренце :326 :326 :326
Заключено