ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mironi

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от mironi »

Pepi - за косопада опитай таблетки FITOVAL. Добри са много - витамини и минерали.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет и от мен дами. Ама много ми е драго едно лекичо, ефирнооо. Супер си се чувствам. Карам си на житце и ми е ок. Знаете ли като започна първия ден детокса и след като закусих с един прекрасен, ароматен пъпеш си дадох сметка, че това е най, ама най-естествения начин на хранене, който може да съществува. Та така продължавам и до днес :954
Дроид, мерси за корекцията, но някак си нямах търпение да започна :lol: , а и да ти кажа така ми е перфектно, защото точно стомаха ти се е свил след детокса и 100 жито ти идват даже в повече. Почнах го малко не по правилата, а и продължавам така, защото ям праскови (ами градината е пълна, а и им е сезона), вместо яблки, а днес ми свършиха орехите и ще карам на бадеми. Просто тук няма от къде да си купя сурови, се оказа. Но като за лято мисля че може с тези две корекции. Аз започнах с идеята за 3 дни, ако изкарам 5 ще е перфектно, нооо, както се случи, няма да планирам. Важното е че ми е приятно!
Чеиии :524 Аз и днес ти казах, че ще го направя и точка! Ти ми даде допълнителен стимул. Тези дни ще го кача и в до стената, но като цяло идеята е че до рождения ден на съпруга ми, който е на 14.10 трябва да съм свалила до (в най-лошия случай) 55 кг. Което прави общо 6 килограма. А до токгава имам цели 2 детокса. :954
Пепи, има тема за косопада, но не си спомням къде беше. Потърси из форума. И аз съм така след втората бременност. И аз мислих да ходя по изследвания. Това за поликистозата не го знаех. Благодаря ти Сиренце :329 Но по принцип е нормално след бременност и кърмене да започне усилен косопад. Пий витамини. Аз бих ти препоръчала Пренатал или Уомън мисля че се казваха на Джеймисън - те са най-добрите витамини. Изцяло натурални и без аспартам. Да оказа се че в много от витамините има Аспартам, така че внимавайте. И обърни вминание с какво се храниш - явно ти липсва нещо важно в храната!
Е лягам си сладурки до нови срещи!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Благодаря Ви много за съветите за косопада......."сиренце" това лято бях на гинеколог нищо не откриха,яйчниците са ми добре...но за съжаление трябваше да си пусна и изследвания на кръвта......може и лека анемия да имам ......а това се отразява на косата доколкото прочетох по форумите .....благодаря за съвета за витамините ще ги потърся и ще започна да пия, наистина може да ми липсва нещо в храната.... :cry:
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро, момичета! :954
Оказа се, че първо бързам да ви прочета, като пусна компа, че даже забравям да си проверя пощата :221 :923
pepidzheneva и аз бях с ужасен косопад, след първото раждане.Лекарите ми казаха, че е от нарушен хормонален баланс, но това беше преди 24г.Може и да са били прави, защото аз съм с -RH, а детето с +.Тогава ходих до Сф. в Центъра по медицинска козметика/незная дали съществува още/ и ми бяха изписали нещо за мазане,което се правеше/за съжаление не пазя рецептата :128 /, а и отделно 2-3 неща за пиене.Но наред с това, мажех скалпа със скилидка чесън и отделно си правех маски с невен, с които преспивах.
Приготвя се от шепа сушени стръкове и 100 гр. зехтин.Билката се запържва за кратко в зехтина и се оставя да престои една нощ.После се прецежда през марля.Незная от какво ми мина, но наистина беше ужасно....ходех с тюрбан.Та мисля, че с повече упоритост-ще се оправиш.
cchery написа:Диди, за плодово-оризовите дни..... уф, време е вече! Може би тази седмица ще е първия.

cchery, само да ти споделя, че първият си оризов ден го направих седмицата след детокса и се чувствах прекарана. :221 Мноооооого глад бе ми се събра :955 Та да не изпадам в положението на онази дама, която след спазване на предписана здравословна диета, споделила: Вече всичко ми е наред.Нямам никакви проблеми, ама много ми е тъжно бе докторе.
Смятам да го направя на 22-ри.Освен, ако през това време кантара не ме изненада :221 и не реша да се забързам.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Dobrio iutro,
Пак да се включа за косопада. След бременност най-вероятната причина всъщност е хормонален дизбаланс, който може да се повлияе най-безобидно с мултивитамини и хомеопатия. Обаче за хомеопатията нямам много идея какво в случая трябва да се използва. Мултивитамините могат да се допълнят много добре от пчелен прашец.
Пускам ви и малко инфо за поредния революционен продукт, който с един приятел само чакаме да доставят и веднага ще си го закупим. До колкото си спомням го препоръчваха и при косопад.
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте сладурки!
Браво на всички за успешния детокс!
Аз направих захранването по всички правила, но нещо стомаха ми се разстрои. Имам къркорене, тежест, подут стомах, леко гадене. Пия копър, но не ми помага. Да ме дадете някакво съветче. :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Малко суета. :954
Тази фигура дължа на Детоксите и целият режим на Д-р Михайлов.
И моята упоритост и постоянстжо, разбира се. :1062

[img]http://media.snimka.bg/9192/024639367.jpg?r=0[/img]
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Малко суета. :954
Тази фигура дължа на Детоксите и целият режим на Д-р Михайлов.
И моята упоритост и постоянстжо, разбира се. :1062

[img]http://media.snimka.bg/9192/024639367.jpg?r=0[/img]
:223 :223 :223 :223 :223 :223 :223 :223 :223 :223 :223 :223

И след като се съвзема от видяното: :326 :323 :326 :323 :326 :323

Чева, няма какво да напиша с думи - огромен респект просто! :826

Пусни, ако имаш желание само една снимка ПРЕДИ за да се види още по-добре постижението!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

gelikas написа:Здравейте сладурки!
Браво на всички за успешния детокс!
Аз направих захранването по всички правила, но нещо стомаха ми се разстрои. Имам къркорене, тежест, подут стомах, леко гадене. Пия копър, но не ми помага. Да ме дадете някакво съветче. :923
Джели, за такива стомашни неразположения се сещам за следните неща:

1. Клеева тинктура - копира болките в стомаха, създава защитен филм върху лигавицата и действа имуностимулиращо.
  2. Нукс Вомика 9 СН - препарат срещу стомашни неразполжения - гадене, болка. При силно неразположение може да се вземат по 5 зрънца на 15 минути в продължение на 2 часа. После схемата е - 3 пъти по 5 гранулки.
  3. Сода+лимонтузу - срещу гадене и газове. Разтварят се 1 ч.л. сода в 150 г вода и се прибавя половин к.л. лимонтузу. Пие се докато шупти.
  4. Чай от джоджен - срещу гадене (3-4 пресни стръка се запарват с 500 г вряла вода 5-10 минутки).
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Чева, невероятна си! Браво! Респект и от мен!
Драго ми е да се запознаем :D
Джели,
Може да включиш и чай от джоджен или зелен чай. И двата подпомагат храносмилането. Нукс вомиката се дава при всякакви диетични грешки! Пий и повече вода. Намали солта да минимум няколко дни.
Хайде оправяй се.
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте момичета!
Опс, Cheva , стахотно! Не знам как си изглеждала преди, но изглеждаш зашеметяващо! :326 За колко време си " Извая " така фигурата?
cchery,благодаря ти много. Утре ще си ги купя. Между другото, малко ми се пооправи коремчето.
bobichan, благодаря ти миличка. :923 Днес пия и джоджен и определено съм по- добре.
Зелен чай- за този китайския от аптеката ли става въпрос? Защото за него съм чела, че не трябва да се прекалява с него.
Заключено