ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Vavilonova

Re: ДЕТОКСОВА неволя през АВГУСТ

Мнение от Vavilonova »

Ей, Cheva страхотна си!
Невероятен стимул си като те погледне човек!
И напълно основателна е проявата ти на суета!
Благородно ти завиждам! :326
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Ей чева страхотна си :326 :326 :326 .не знам как си изглеждала преди детоксите но сега си перфектна....човек ссамо да те гледа и да се вдъхнновява за следващия детокс :524 :524 :524
droidd може и при мен да има хормонален дисбаланс...трябваше да си направя изследвания,но дерматоложката ми каза че нямам нужда....обясни ми че щом нямам смущения в МЦ нямам нужда от такова,а също каза че косата реагира на наи малкото отклонение на нивото на хормоните в организма и като не знаем предишното такова няма как да направим съпоставка.....аз си купих мултивитамини и започнах да пия ,мисля да направя и това с чесъна....трябва търпение и упоритост както с всичко...
bobican благодаря за линка който даваш за револ.продукт за коса...ще следя когато го има в наличност ще си го купя......дано да имам подобрение до тогава :328 :328 :328
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

gelikas написа: bobichan, благодаря ти миличка. :923 Днес пия и джоджен и определено съм по- добре.
Зелен чай- за този китайския от аптеката ли става въпрос? Защото за него съм чела, че не трябва да се прекалява с него.
Ами въобще за зелен чай. Аз обикновенно си вземам един от метро със жасмин. Много ми е любим, защото има леко орехов вкус. Но сега съм точно с такъв който казваш от аптеките зеления, поради липса на друг тук. И аз съм чувала че не трябва да се прекалява с него, но аз го пия като стандартен чай и то не всеки ден, а когато се сетя. А на опаковката пише да се пие по 1 чаша след ядене. Прочети статията на док за зеления чай. Има я в архива.
pepidzheneva написа:bobican благодаря за линка който даваш за револ.продукт за коса...ще следя когато го има в наличност ще си го купя......дано да имам подобрение до тогава :328 :328 :328
Ще има, ще има, само спокойствие и търпение. Моята коса падаше в продължение на месеци, но спря като престанах да и обръщам внимание :221 Щегувам се вероятно е съвпадение :222 А със стреса как си? Нали знаеш че той също оказва влияние. Сега се сещам, че преди ползвах и стумуланта за коса на Икаров с 1 ампула Витамин А вътре и бях доста доволна от резултата.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ейййййййййййй Чева Браво бе момиче :326 :326 :326
Е как да не продължи човек с детоксите, като гледа такъв зашеметяващ резултат.
Може би не е зле да споделиш, кои още от всичките съвети на Док спазваш.
олеся

Мнение от олеся »

Cheva, поздравления!!! Изглеждаш страхотно!!!
С нетърпение чакам септемврийския детокс, за да стартрам отново с детоксите и да се върна във формата, която бях постигнала преди бременността. Снимката ти изглежда много стимулираща, а и написаното към нея ... все едно чета стар мой пост. Но пак ще се случи :954 при условие, че вече знам кое как да правя и как ми действа. :954
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Аз периодично пускам снимки, за който не е внималвал :plezya se ,
ето цялото албумче
Краен резултат -16 кг.

Олеся, а аз те чакам да кажеш колко кг качи, ако ти се казва. :222
Интересно ми е, защото си жена постигнала форма с детокси. И след това бременност.
Пък и ние сме в проект за второ(за сега само проект :mrgreen: ) и живо се изтересувам
кокво да очакжам от към кг ......знам ,че е индивидуално и все пак. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ооооо появи се мече рожденник!!! (горе, вдясно ще го видите)
Форумът е рожденник днес , цяла една годинка!!!

:1090 :823 :623 :1102 :1086
олеся

Мнение от олеся »

Cheva, Честно казано - не знам колко съм качила. Може би около 14 кг. Последно се мерих като навъртях +10. Но си хапвам закуска, обед и вечеря, като от 3 до 9 месец закуската си беше по старо му - чай с мед и плодове до 12 ч. Но визуално съм напълняла малко - всеки се учудва като казвам, че съм в 9 мес. бременна и всеки момент ще раждам. Напълняла съм от гърдите надолу до коленете - като буренце на 2 клечки :954 (или като един от тримата глупаци).
От друга страна не съм се спряла от работа. Пълна съм с енергия и добро настроение. Въобще - напълняването ми е много особено, дори не бих казала че може да се нарече напълняване - просто бебето си расте, корема с него, таза се разширява естествено. Дори краката не ми се подуват или отичат, ако не стоя дълго време статично. Ребрата ми се броят, лицето ми не е променено, даже си позволявам рокля до коляното.
Всичко това за мен е резултат от 10-те детокса предшествали бременността и постигане на желаните 64 кг при 165 см.ръст. Явно пречистването на организма е в основата на леката бременност. А тези качени кг. мисля че ще сваля много бързо още повече, че редовно си правех плодово-оризовите дни в съчетание с детоксите.
По време на бременността направих 1 детоксов ден с цел да излекувам болки в гърлото. Повече не съм правила, защото прецених че психически ще ми е трудно да удържа фронта. С тази цел не се качвам и на кантара. Но от любопитство в събота ще се претегля, за да видя колко съм на финала.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

олеся, много благодаря за изчерпателния отговор!!! :329
Леко раждане ти желая !!! :923
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета,
Отданва не съм писала в тази темичка, но да споделя за моя последен детокс. Изкарах този път само 1 ден, защото бях рожденничка и нямаше просто начин да го направя за повече дни. Нищо, от септември месец пак ще си ги започна по 3 дни. Лятото макс 2 дена и пак чувствам, че ми е трудно и тях да изкарам, по-лесно ми е когато е хладничко да изкарам 3-те дни детокс.
Напоследък ме гони страшен апетит, направо спирка нямам. Не знам от какво изведнъж тъй, но пък се чувствам добре. Не съм бременна, защото съм на лечение и съм без цикъл от няколко месеца. То и принципно е почти невъзможно да забременнея, пък сега хепен. Хубавото е че достигнах оптималното тегло за мен и сега с този апетит и това цялото ядене, си седя на същите килограми. Само трябва да огранича малко хляба, защото хапвам почти по 0.5 кг хляб на ден, а това май си е в повече :221 Радвам се че бандата за детоксите е голяма, но защо толкова малко хора са се записали в табличката???
Чева, още веднъж изглеждаш много много добре, поздравявам те. 16 кг са си многооооо. За колко време ги смъкна? Аз смъкнах около 12 кг загодина и половина, но при мен и 2-те операции си оказаха ефект върху смъкването на килограмите ми, не много, но си оказаха влияние.
Оли, леко раждане и от мен. Кога мина толкова време, напрво лети :954 Чакаме хубави новини от теб съвсем скоро.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

ellyto написа: За колко време ги смъкна?
По - голямата част свалих първите 4 месеца. От ноември до март.
След това задържах и смъквах бавно имаше и застой.
Едва предния месец, с детокса, смъкнах още един и така заформих 16-та. :)
Както съм казвала и преди, при мен тънкият момент е, че никога не съм била тези килограми.
Така че трябва да минат години, за да съм сигурна,
че тялото няма да иска да си върне по-познатата форма. :plezya se
Или накратко казано - отпускане няма ! :954
Последно промяна от Cheva на 17 Авг 2011, 15:12, променено общо 1 път.
Заключено