Среща в Борисовата градина - събота/ 12 март!

Свобода на словото
Аватар
metsababa
Site Admin

Среща в Борисовата градина - събота/ 12 март!

Мнение от metsababa »

И така момичета, с Марчитка се разбрахме да се видим в Борисовата градина в събота. Час не сме уточнили, но поне и двете сме сигурни, че ще сме налични. Ние вкъщи имаме ангажимент за 12 часа - ще ни идват майстори за оглед за предстоящия ремонт, така че към 13-13.30 часа ще можем да сме в парка. Други желаещи?!?! :plezya se :plezya se :plezya se
DeerE
От писане глава не боли

Re: Среща в Борисовата градина - събота/ 12 март!

Мнение от DeerE »

АЗ, АЗ, АЗ :324 :1141 :524 :1074 :1081 :1081 :1081 Дано успея да дойда :D
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичета отиваме на село, ще пропусна тази среща и ще чакам следващата с нетърпение :D :954 приятно изкарване :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Знаете ли..... ние утре с децата ще сме в Борисовата градина към 13.30 часа...... по всяка вероятност. Ако ни няма....... значи не сме отишли.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз ще се опитам да дойда с Алекс.
Марчи сигурна ли е поне?
Да не стане да бием път от Надежда, а никой от вас да не заваря :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Мдааааааа, страхотно време, огромно количество хора, една Борисова градина с голи дървета и при все най-хубавия ми ден на открито от ноември миналата година :954 :954 . Много слънце, много приказки, 2 бири и музиката да свири :1049 ..............

Марчитка, въпреки натоварения си график успя да дойде :329 :329 :329 - лафихме, децата играха и въобще...... Чухме се с Фюти, но за съжаление програмите ни се разминаха. С Вихъра - също. А с Бобка........ утре ще се видим :1099 :1099 - 11 часа, площадката между общината в Младост и Патиланци! :) Welcome!!!!
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

М дааа, успях и още как, винаги съм готова за такива приятни срещи, въпреки трудното идване и паркиране и "натоварения" график. Много готино си подърдоркахме, ама трябваше бързо да тръгваме и пак не беше достатъчно, както обикновено. Трябва да има повторение скоро, ама тоя път обещавам да дойдем с метрото, че...мани-мани, цяла София се беше изсипала в Борисовата градина и паркирането се оказа почти мисия невъзможна. А и така ми се припи биричка и на мен като ви гледах как сладко се разхлаждате в прекрасния топъл и слънчев ден. ...... :958

А и като казах Бира, та се сетих за бизнеса, дето го обсъждахме- бройте ме, ще ставам МЕНИДЖЪР НА ТОАЛЕТНА :221 Тъй като оказа се са махнали всички екотоалетни от парка, и нЕма къде Ората да си свършат РАБОТАТА, Чери и Момчи решиха да правят верига от тоалетни в Борисовата градина (много находчиво между другото) и ако има постоянно толкова много хора ще да се окаже наистина доста доходоносен бизнес :326

А децата си поиграха, потичаха, ритаха топка иииии естествено Бела как да не направи нЕкоя БелА поизяде няколко бобченца от тия шушулки дето ги има по парковете (не знам как се казват) , точно като шушулка от боб, но по-голяма и вътре има бобченца. Чери милата се изприщи като Моника я информира, че Бела е изяла няколко такива и ги е глътнала. Дано да няма проблем, поне Бела каза, че и Моника е яла, но на Моника слава богу нищо й няма. Та такива ми ти работи, деца сладки, какво да ги правиш....

Айде, лека нощ, отивам да прегледам и другите теми. :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

марчи написа: А децата си поиграха, потичаха, ритаха топка иииии естествено Бела как да не направи нЕкоя БелА поизяде няколко бобченца от тия шушулки дето ги има по парковете (не знам как се казват) , точно като шушулка от боб, но по-голяма и вътре има бобченца. Чери милата се изприщи като Моника я информира, че Бела е изяла няколко такива и ги е глътнала. Дано да няма проблем, поне Бела каза, че и Моника е яла, но на Моника слава богу нищо й няма. Та такива ми ти работи, деца сладки, какво да ги правиш....
Марчитко, виждам те че си на линия....... и да докладвам - нищо й няма на Бела от тези "бобчета" :1062 :1062 ....... даже и по-дива не е станала. Представяш ли си :955 :955 ?!? То се оказа, че рожковът - така се казва дървото дето ги къдри тези шушулки - е много полезен. :221 :221 Ама си беше шок все пак за мене....... Бела продължи да твърди цялата вечер, че и Мони е яла, което обаче и да е истина, може само ползи да ви донесе :1069 :1069 :1069 ....... Марчи, с тия деца ще се затрием някой ден..... ей, веднъж да се заженят, че да си гледаме и ние детоксикацията в Океания някъде :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Тук съм, Черолинке, тук съм. А Моника и да е яла, нищо й нямаше, а пък щом е и полезно..., нямам нищо против, все съм си мислела, че са отровни тия неща. А ако това наистина е роЖков, то той е заместител на какаото, има в диетичните магазини рожково брашно, та Боби вчера ми се похвали, че е правила домашен шоколад с такова брашно. Абе слава богу, че не се натровиха, че....скоро не съм ходила до "Пирогов"(сакън!)
А пък докато се заженяяят, още колко рожковци ще изядааат, а поктай тях и ние какво ли ще изядееем....... :lol:
Публикувай отговор