Ани,сигурна съм,че ремонта ще бъде супер.Самото освежаване дава въздух на човека,поне аз така го усещам.Аз в събота лепих тапети.Само да вметна,че освен да завия някаква видия,друго не съм правила през живота си,май преди години минавах и тавяните с латекс,ама някак ми се губи,та не помня дали аз съм била или само съм гледала
Цвети,толкова много ти завиждам за къщичката сред природата.Няма по-хубаво нещо,макар,че има винаги работа,я по дворя,я вътре.Както знаете баба ми почина миналата година и къщата остана празна,тя се намира в града,но е на много хубаво местенца(Чери,ти понеже знаеш-под електрото къщите,на 1во основно се пада 2рата успоредна улица,ама едни обяснениея извадих,ама това ще е от ранното ставане.Та....февруари месец рещихме да видим какво да я правим.Като цяло е за основен ремонт,ама основен...само основите са здрави,всичко друго трябва да се оправя.Оказа се и че документално има какво да се прави и започнахме да пресмятаме какми пари са необходимо.Ами...доста и макар,че биха ни отпуснали заем,аз се притесних, все пак цял живот ще изплащам нещо,ами ако стане нещо...нали съм си козирог,трябва всичко да обмисля.След това дойде тоя ковид и нещата са в застой.А така ми се иска докато са оке малки децата да ги видя да играят в двора